22334
11330766891279474906.jpg
  • _Vegeta_
    Koszi! Holnap mindenkeppen teszek egy setat egy belvarosi bicajboltba, aztan meglatjuk tudnak-e mondani valami erdekeset. :)
  • bld
    az új vázakat mrá mind ezzel a fejcsőmérettel csinálják szal sztem nézz szét a kerékpárboltokban írj össze pár vázat és akkor(mondhatom sztem a többiek nevében is) azokat megnézzük szívesen.
  • _Vegeta_
    Enis igy gondolom, de sajnos sokan hasznaljak a cuccukat olyasmire amire nem valo aztan csodalkoznak hogy nem birja.
    Az a baj egyebkent hogy nemtudom itt mit lehet kapni (nyiregyhazan) mert pestre nekem nem éri meg felmenni egy vázért(rendelni sem). Aztan kene egy olcso vaz amit ittis lehet kapni es ugye belemegy ez a gila, mer ami most van annak szuk a csöve ugye. :(
  • bld
    figy én egy gilaT4-gyel streeteltem anno, ha tud az emebr biciklizni és nem csapkodja nem csinál fasságokat teljesen jó
    mellesleg mondjanak jobbat az árkategóriában...
    szokták venni ezt a mozo-t is h miylen jól lehet sufnituningolni de sztem gáz, annyit nem szeretek egyedül a villámban h a hőmérsékletre érzékeny, szal hidegben keményedik nagyon
    amúgy egy bármilyen váz amit nem a tecsó/ósán/kóra-ban veszel teljesen jó, ez a váz is
  • _Vegeta_
    Varosba katyukat birja, es ha girbegurba terepen kell mennem ne essen szet alattam... mivel minden nap bicajjal kozlekedek. Nem ugralok, nem dhzok, nem versenyezek epp ezert lesz eleg a gila sl is. (testbikeon szidjak mint a fenet, de szerintem ha arra hasznalja az ember amire valo akkor nincs gond):)
  • bld
    attól függ h mire kell
    sztem a buddy geometriája a nyeregcsőnél nem elég alacsony ugrálni, viszont cc re stb teljesen jó, jók a keresztmetszetek
  • _Vegeta_
    Szerinted ha elmegyek egy boltba kapni még vagy tudnak rendelni.? Csakmer a mali oldalan mar nincs ez a buddy, de testbikeon van egy kep rola ha az az akkor nagyon mutatos. :)

Ja koszi a tippet, még a mali vipert vagy pythont neztem azok most 16ba fajnak.
  • Danee
    igazad volt, lementem műhelybe, összekevertem.
    szvsz vegyél egyet a 2005-ös wheeler buddy 03-as vázakbol, mert a 2006-os már tárcsás
  • _Vegeta_
    Fenéket :)

Javits ki ha tevedek, de arra a ket kiallo pocokre kozepen kell tenni a v feket. :)

Szooval váz... valaki leccilecci. :D
  • Danee
    RST Gila az tárcsafékes teló!!!
  • _Vegeta_
    Háj :)

Lenne egy baromi nagy kerdesem..remelem van itt valami bicajguru. :D

Lehet-é kapni bicajvazat max 20ezerig, ami:
    1,nem tarcsafekes
    2,belemegy az rst gila sl teló
    3,minden mas alkatreszt at lehet ra pakolni egy "mezei" mtb bicajrol.

Nezegettem, de basszus csak olyat lattam amibe nem menne be ez az rst teló, mer ami most van annak is tul vekony ott elol a villanal a cső. :D
    (eleg lama vagyok a bicajhoz)
  • Danee
    Wheeler Buddy 03
  • Danee
    Wheeler Buddy váz, nekem még a régebbi van, de az ujat (ami tárcsafékes, ajándék tárcsafékes RST Gila telóval van) már megkaphatod jó felszereltséggel 90 és 120 k körül. Nagyon jó!
  • bld
    vagy magellan-t is nézhetsz, jó magyar termék
  • Subw00fer
    az a mongoose az tényleg zsír. De én szétnéznék a helyedben a meridák közt is Tmac.
  • kuks
    nem csak menni, hanem ugratni meg egy pár tükköt akarok vele csinálni! linket tudnál adni?
  • Danee
    összerakok neked egyet 50k-ért a maradék emg borravaló :)
    ha csak közlekedésre kell felesleges rá annyit költened
  • kuks
    Csőváz! Tervezem hogy veszek kerékpárt,max 100000-110000Ft szánok rá!terepen és városba is használnám tudnátok segíteni?
    Előre is kök!
  • gordon 24
    Nekem se csak ez kerül ennyibe... Ez egy cc gép nem álatkodásra valo..
    Nekem se ilyen van csak én nem is 60-70 ezerért vettem. Ez a bringa ez egy alap felhasználásra turázásra teljssen tökéletes. Másra nem de ez nem is cél.
  • madmax1979
    Hm...nem tudom...elég vékonynak tűnik a villa...ámbár, ha nem akar durváskodni vele, akkor elég lesz talán.
  • Shep
    Nekem ez nem tetszik :)
  • gordon 24
    Pl egy ilyet végy ez 79-ezer.

De néz itt körül.Itt ni
  • Tmac
    Csak sajnos én így a márkákat nem nagyon ismerek és hogy melyik lenne jó de most még ezt találtam
    (azért lenne jó ha tudnátok ajánlani max 65e-ért egy olyan gépet ami egy darabig bírni is fogja)
  • gordon 24
    Szerintem:::

A tárcsafék nem jó. Márkátlan nem fog jól müködni.
    A villa az talán.. Jobb lenne valami márkássabb darab, de az elég ha nem durvulsz. A Váz az egy alap megoldás olcso..

Összeségében én nem venném meg ,de ha nem akarsz nagy durvúlást nem akarsz ugrálni akkor oké.

De inkább vegyél ennyiért egy olyat amibe nincs Telós Villa és nem akarnak Tárcsafékkel behülyiteni. Használd egy évig villa nélkül és ha lesz pénzed vegyél bele egy jó villát. Monitout, Marzocchit stb . Én ezt csinálnám ha 60-ezer körül olyat veszel akkor jóm lesz..

Ja és még egy pár dolog:

Törekedj ezekre:

1: Mindenképpen dupla falu aluminium kerekek legyenek rajt. Shimano vagy jó "MÁRKÁS aggyal
    2: Ha lehet Isis-es közép rész legyen (de ez drága) Shimano vagy Truvativ és hajtókarból szintén.
    3: Kazettás Hátsóagy!!!!!!
    4: Ha lehet az első haátsó agy tárcsfékes legyen és a Vázra hátra is lehesen szerelni ha késöbb akarsz ne keljen az egészet cserélni.

Ha ezek megvannak akkor jót vetél. De inkább rakj hozzá még egy 20-ezret és tudsz venni még jobbat is. Hát kb ennyi.
  • Tmac
    Mondanátok véleményt erről a bicikliről, hogy mennyire jó ár/teljesítmény arányban. Nem dh-ra szeretném használni hanem inkább csak túrákra, de úgy gondoltam olyat veszek majd ami azért a terepet is bírja ha tudtok kb 50-60e ft között jobb gépet akkor megírhatjátok. Minden kritikát várok.
  • madmax1979
    Egy kérdés: Úgy veszem észre, hogy egyre "zajosabb" a lánc, holott rendszeresen karbantartom és olajozom azt is. Szerintetek fakadhat ez abból, hogy kezd elhasználódni?
    A váltók jól vannak beállítva.
  • Krezga
    Hát ahogy néztem a cipők 20 és 50 között mozognak durván, szóval ez egy középkategóriás.
  • madmax1979
    Miért ne adott volna ki? Normális cipőt nem hiszem, hogy találsz olcsóbban...
  • Andora
    34 ezret kiadtád ezért?
  • Andora
    Köszi.
  • Krezga
    Szorozd be kb 270-el, naggyából most annyi az euró.
  • Andora
    129 euro az hány forint?
  • Andora
    Mennyiért vetted a cipőt?
  • Novartis
    éééééétem
  • gordon 24
    Szerintem azért nem válaszolunk me nem tudjuk éted???
  • Novartis
    valki válaszoljon az 1115ösre mert elsirom magam :)
  • gordon 24
    Hát azt nem fogom tudni megmondani neked mer én vagy 6-éve vettem és már nem emlékszem az árára.
  • Shep
    Na és mennnyit volt pofájuk elkérni érte?
  • bld
    amúgy kihagyásra került egy momentum, mégpedig h a tengelyt nefelejst el bezsírozni mert különben recsegni fog mint a .....-né p*n*ja, haj és sztem eccerűbb ha feltolod ameddig tudod ráversz eg pár okosat egy kalapáccsal (tegyél elé egy fadarabot ha nem akarod leverni a festéket
    és azután húzd meg, úgy már tartósabb
  • gordon 24
    Ha ugy kéred hogy hajtókar leszedő szerszám tutti kapsz... Én is igy vettem..