22334
-
#1356 Én ktm-el nem foglalkoznék igazából sokat nem tudok róla. Ezért nem is irok de szerintem ha jó bicó lenne sok embernek lene de nincs. Igy nem tudom. -
#1355 Még egy valami...ahogy figyelem több oldalon a montisok hozzászólásait (mert én országútis vagyok), egy rész szemetszúrt nekem a kinézett bicó leírásán. Mégpedig, hogy mechanikus tárcsafék van rajta. És amennyibe kerűlnek azok, már kaphatsz normális V féket és az sokkal többet ér, mint valami noname mechanikus tárcsafék. Azt mondják, hogy ezek csak arra valók, hogy a városban az ember bicózgat és "jól néz ki"... -
#1354 Még 1 kérdés ugyanennyibe kerül a Ktm Chichago bringa is! Hát igy elsőre marhajól néz ki, szép bicikli! Erről van valami infód, vagy amúgy a Ktm-ről? Nevet fizetek rajta? -
#1353 Oké értem! A tárcsafék nekem is feltünt mert van itt egy másik Kona az 7 ezerrel drágább de pl. azon nincs tárcsa! Mondjuk az hogy tárcsa vagy nem tárcsa különösebben nem érdekel, úgysem fogok 50 száguldozni hegyről lefelé, annyira nem vagyok bevállalós! :) -
#1352 Hát figyi. Végülis ez olyan dolog ami nem egyszerü. 100000alatt nem fogsz olyat találni. Mind Magellant vagy Konat vagy Meridá stb nézed azok amik durvulásra valók mind 150000ft és felette járnak. Konanak van a Shred Magellannak a Polarix ezek kb ennyit érnek .Polarix egy kicsit olcsób az 140000ft. Na tehát ezek olyan gépek amiket irtál birják. Persze bizonyos szintig az is birja amit beraktál de ugratásokat durva terepet nem. Tehát ez nagyon nehéz kérdés függ attól hogy mennyire jól bringázol ha nem vagy nagyon jó akkor megfelel az is amit mutattál durvulásra is mert nem fogsz tudni annyira durvulni. Ha viszont jó vagy akkor túl sokat fogsz várni töle az meg sok lesz. Ugyhogy én tanácsot nem tudok adni. Pénztárca kérdése ha van több rá akkor az elöbb emlitett dolgokat válszd ha nincs akkor jó az is. De még egy igaz nekem is tárcsafékem van de én ezt annyiért vettem mint amennyibe az a bringa kerül. Ne hagyd hogy kiszurják a szemed vele!!!! Mert biztos hogy nem profi ami rajta van. Ezzel csak azt akarom mondani hogy inkább ne legyen rajta és legyen annyival jobb a bicaj. De ha veszel olyat vegyél amin a lehetőség megvan rá ha késöbb ugy gondolod tudj rá rakni. -
#1351 Ha tudsz mást ajánlani ebben a kategóriában azt is elolvasnám! Munkába mennék vele, de ha kedvem van szadizni 1 kicsit hétvégén akkor arra is megfelejen, ezek az elvárásaim! -
#1350 Okés kösz a válasz! -
#1349 Na szal.. Hello!
Ez a gép durva terepézésre ugrálásra durvulásra nem jó. Ez egy tökéletes tura nem versenyszerü cross country gép. Tehát ha te sok km-et szeretnél tekerni szeretnél egy megbizható bribgát és nem szeretnél durvulni akkor jó döntés viszont ha ezeket szeretnéd akkor az alatta lévő kell. Röviden ennyi. -
#1348 Sziasztok! Kinéztem magamnak 1 bringát! 11 éves biciklim van , még általánosban kaptam, és most kinézem magamnak egy Kona-t! Hozzáteszem nemsokat értek a bringákhoz, de mindig szerettem volna valami fasza 2 kereküt! Atombrutál terepre nem használnám de azért nem kímélném! Ezt néztem ki:
99 ezer Ft
Kiváncsi vagyok a véleményekre! -
#1347 Csak az a gáz, hogy mint sok oldalon, itt sem írják a váz tömegét. Pedig az elég sokat segítene a választásban... -
#1346 tehát szerintem nagyon jó a specialized, (nekem kicsit drága)
de az a váz 200-ért egész emberi. országútihoz sajnos nem értek, pedig klassz dolog... tehát profi cucc szerintem. -
#1345 gabonak van igaza -
Gabo #1344 Raj szerintem abban az értelemben értendő, hogy menő, csúcs...
Néha rejtély számomra is, hogy a szleng honnan veszi egyik-másik szó használatát. -
#1343 Hm...raj...ezt úgy érted, hogy csapat? Mert akkor nézd meg eztaz oldalt. -
#1342 :D:D -
#1341 specialized az raj -
#1340 A specialized vázairól tud valaki véleményt alkotni? -
#1339 basszus...ami valamirevaló váz a scot-nál az baromi drága...láttam egy wheeler-t is 160ért, de ez volt eddig az egyetlen, ami árban sem vészes és jónak is tűnik, de azért jó lenne, ha lenne még néhány ebből a kategóriáól, hogy választani lehessen. -
#1338 Ha tudtok írjatok légyszi egy két web címet, ahol érdemesebb körűlnézni országúti váz ügyében! Néztem már jópár oldalt, de a legtöbbjén vagy csak montis cuccok voltak vagy ha volt országútis, akkor is legfeljebb 1-2db. Amiket meg találtam, azok 200e fölött kezdődtek. Annyim meg nincs vázra. -
#1337 -
#1336 na anyni infót találtam még h vhogy úgy működik ez a zselé h a keletkező lyukat betömi de h h arról foggalmam sincs:) google -
#1335 hát azt el sem tom képzleni de rákerestem még hátha van vmi okosság és pl itt ezt találtam:
és itt is defektgátlóként vna feltüntetve de ugyanakkor a csomagoláson már az van h tire repair vagyis h abroncsjavító, szal sztem eza defektgátló anyag vagy arra van h megjavítsd vele a defektet vagy foggalmam sincs:D -
#1334 és mi lehet ez? -
doktorkakas #1333 Az én brutál megoldásom, amitől miden súlymániás szívrohamot kap: egy régi slick külső, és erre jön a "rendes" külső. Az eredmény giganehéz kerék (de ez nem baj, mert giga erős a lábam )de tény: az elmúlt év során egyszer sem kaptam defektet. Se tüskést, se felütésest. -
#1332 a swalbe-nek van egy aszsme 2k meg veszel hozzá iylen defektgátlót ami egy iylen szalag végülsi ebből a kombóbból elég nehéz defektet kapni -
#1331 Amúgy van olyan belső ami nehezebben lyukad ki? mer már másodszor kapok defektet két héten belül. -
#1330 nekem az előző jobban bejött, de ez se rossz. -
#1329 nézd már...megvátozot az arculat...pofás -
#1328 a budapesti műszaki kolija iylen fasságokat kell csinálniumk az elsősöknek vannak iylen kupák
amúgy mega velocipéd abicikli régies neve ugyanaz mint a bicikli -
#1327 Ez nagyon állat:D -
#1326 biciklizz! -
#1325 mi az a schönherz izé? -
#1324 ja, kellett volna képnek lennie de nincs... bár én látom
de mind1 kb ugyanez lett volna -
Gabo #1323 Nem a tricikili az, hanem a másik, a nagy kerekű. -
#1322 Mindenesetre ezzel a bringával igen könnyű lehetett orra bukni -
#1321 Jól értem, hogy a tricikli a velociped? -
#1320 -
#1319 Mellesleg mi az a velocipéd? -
#1318 Ha jól sejtem itt egy képnek kellett volna lennie...csak nálam nem jelenik meg vagy nálatok sem?
-
#1317 Komoly gép