22335
-
#1557 Erőssen gondolkozmo egy 24" os street bringa építésén de nem iagzán látok normális árfekvésben vázakat, egyedül a dragonfly 24"-et de nem igazán imserem a márkát, nem tudom h mennyire megbízható bár a cromo jó lenne -
#1556 Jelenleg én is akarok valami ilyesmi bringát, amivel tudok jó nagy távokat tekerni(teperen főleg:)), meg kényelmes is:)
(persze mellette kéne valami ugrálásokhoz is, de ahhoz most van 1 eléggé gyengus, de addig is megteszi) -
#1555 Jaj srácok:DDD -
#1554 Remek.. Tényleg jobb. Cromo becsúszószár, olaj csillapítás. Full király szerintem szép is. Jó hogy sötét a becsúszó. Egyszóval tetszik szép: -
#1553 Hát akkor le van beszélve. Az lesz -
#1552 DartII. Jobban néz ki. Én is azt venném. -
#1551 -
#1550 hát ezt én sem tudom beazonosítani:S olyan mint valami dinámó zsinórjának hely de nem tudom mi lehet az -
#1549 Szerintem is szebb... Ja, és találtam egy csavaros cuccot a vázon amit nemtudok beazonosítani. Ő az... -
#1548 dart || jobban bejön nekem kinézetre :D de szerintem az jobb valamivel -
#1547 Kép:
Judy
Dart II -
#1546 Min d 2 jó.
A Dirt azért jobb mert Cro-mo becsúszólya van, és nem acél.
Mind2 olaj csillapításos ami nagyon jó. Szóval az kéne hogy adj képet.
Adatok szerint mind2 egész jónak tünik. -
#1545 Akkor Judy? :) -
#1544 Kicsit nbehéz! De mivel nem Crosscountryzol ezért ez nem gáz. Rock Shox egy nagyon jó márka. Judy nem is gagyi szóval szerintem jó!!! -
#1543 Vagy:
Rock Shox
07 Dart 2 80mm fekete
Leírás:
Rugóút: 80mm
Súly (kg): 2,4kg
Rugózás: Acél rugó
Nyak: 1 1/8 acél AHEAD
Csillapítás: HydraCoil2 (HC2)
Állíthatóság: Előfeszítés
Becsúszó átmérője: 28.6mm
Becsúszó anyaga: Cro-mo
Tengely: Standard
Váll: Fekete 6061 T-6 alu
Porlehúzó: Standard
Ezen a kettőn gondolkodom. -
#1542 Rock Shox
06 Judy J2 80mm
Leírás:
Rugóút: 80mm alapban
Szabályozhatóság: előfeszítés
Súly: 2353g
Rugózás: spirálrugó
Csillapítás: Olajcsillapítás (HC2)
Külső szár: alumínium
Villanyak: kovácsolt 6061 T6 alumínium
Nyakcső: acél
Becsúszószár: 28mm 4130-as acél
Vélemény? -
#1541 Ja, én is erre gondoltam. Valami belépő RS... -
#1540 hát attól függ mire akarod használni,bár én azt javaslom vegyél egy rendeset -
#1539 Szóval gyűjthetek másra -
#1538 én egy olyat vettem kb 2 éve és semmi baja,max egy nagyon picit puhább mert nyúztam rendesen,meg 40-50-nél nem kerülgetem már a kátyúkat sem -
#1537 A Suntour villákról úgy nagy általánosságban mi a véleményetek? Lecseréljem? -
#1536 Azt a kulsot mondom nyugodtam! Bar hozzateszem..mint mondtam ez egy oszver kulso..leginkabb arra van tervezve hogy a varosban nyomja az ember..de ha beteved az erdobe, foldutra stb-stb akkor ott is megallja a helyet...viszont nem valo pl hegyi osvenyen maszni...arra alkalmatlan..arra a regu kulsod valo pl de az meg szinte minden mashova nem valo... -
#1535 Na ez tetszik igy képről, hasonlit az enyémre csak nem olyan bütykös, de asszem nem is nagyon kell olyan! -
#1534 Volt egy csomo megmaradt alkatreszem (mint pl RST e.teleszkop) a lent lathato atalakitasabol tavaly nyaron..igy epitettem a megmaradt alkatreszekbol egy teli bringat...nah annat tortem most a telojat...igy most ugy dontottam ha hozzanyulok akkor koltok ra egy keveset ;)) -
#1533 -
#1532 Dejó egyeseknek két bringájuk van! És még új gumira is van pénzük! -
#1531 Hi
Nem ertem miert van a ket topic...legjob 1 kozos lenne..mert ahogy elnezem itt is legtobben a MTB-rol beszelgetnek, pedig van neki sajat topicja abban meg talan ha 2-en 3-an ha jarunk rendszeressegel....nah mind1
nah ha mar ide tevedtem beteszem az egyeik paripam...amin nem sok valtozas fog tortenni...ezt csak joidoben hasznalom al evegos elso telo miatt...(a masik gepem (Kona) most birizgalom egy "kellemes" RST villavall tores utan megint koltok ra....majd ha keszvan arrol is lesz kep...)
-
#1530 -
#1529 hát nem az,de ha rég nem ültél bicón akkor normális lehet csak meg kell szokni:P -
#1528 Az normális hogy 35 km útán egyszerűen szétvágta a hátsómat a nyereg? (1 éve nem tekertem hosszabb távot, sőt biciklim sem volt) -
#1527 Első váltó Acera, hátsó Alivio. Shimano első agy, BS hátsó. Fogaskoszórú is Shimano, úgy ahogy a hajtókar. Kormánycsapágy Richtey. A többi nagyrészt Scott. A teló is azon néven van, de a Suntour adta ki. Azt majd valószínűleg cserélem. Ja, és megvagyok vele elégedve! -
#1526 Elég riossz a kép. De amit látok rajta nem rosz. Ez egy CC gép. Arra tökéletes. Nyuzzad! -
#1525 Konkrétabban: Mi róla a véleményetek? -
#1524 Hali! Scott-nak van magyar honlapja? Nem találom sehol. (barátom a google) -
#1523 Egyébként ezt a szörnyeteget akarom majd idövel használhatobbá pofozni
bringa -
#1522 Ahogy az adatlapját néztem olajos csillapitás van benne.
És igazad van a vázzal kapcsolatban,mert a mostani hátso teloval is elkapott a méreg hogy szinte csak 1 centit mozdul azt is csak akkor mikor ráülök aztán se ki se be.Gondoltam szétszedem és megnézem mi lehet a baj.És a vázbol kiszedve a váz maradt a helyén és nem csuklott össze ahogy vártam igy a forgásbontnál engedtem a csavaron igy már jobb lett a mozgása,de még mindig tul kemény a 80 kilomhoz képest.
Egyébként valami noname scorpio "márkáju" a váz.Az elsö telonál egyértelmü a rugo hibája mivel ott nincs csuklopont ami megszorulna.Amugy valami duplavállas STR 1750-es villa van elöl. -
#1521 okok, köszi a válaszokat, majd most átgondolom a dolgot, aztán megírom h h döntöttem, még úgyis várok a fizumra, addig átgondolom még1ce:)
köszi még1szer a segítséget;) -
#1520 Az RST big Montain-nak elég jók az adatai. Azt kéne tudni hogy van-e benne csillapítás, mert elég sokat mozog és csillapítás nélkül érdekes dolgokat tud művelni egy ekkora rugó ut.
A másik telókról nem sokat tudok.
Amit irsz:
noname cuccos és alig akar megmozdulni mert csak sima rugos telok vannak rajta
Ez nem csak a telók miatt lehet.
Milyen váz az?
Ha olcsó előfordulhat hjogy maguk a forgáspontok nem igen szeretnének mozdulni
Magyarán veszel bele telót és abszolut nem garantált hogy azzal jó leszt. -
#1519 Erröl a 2 telorol mi a véleményetek?
manitou radium
egy KindShock KS-261os telo van most a bicajon .ESetleg azon lehet valamit alakitani hogy jobban rugozzon?
A másik meg a RST big montain
Nem akarok velük nagyon vadulni csak ha már van egy össztelös bringám akkor szeretném ha jol is muködnének rajt a telok.Mert elég gagyi noname cuccos és alig akar megmozdulni mert csak sima rugos telok vannak rajta. -
#1518 Hát figyi végülis te döntesz akkor elmondom hogy mit gondolok erről a gépről:
Igazából a leirása alapján minden olyan dolog benne van amitől akár jó is lehetne. Mivel Dupla falu felnie van monoblokkos, v fékes stb.
De az a baj hogy egyik sem márkás cucc igy aztán fogalmam sincs milyen terhelést viselnek el.
A villa egy Mozo ez egy olcsó a képen elég nehéznek de erősnek tünik. Mivel csilapítás nincs benne ezért ez sem egy jó pont.
Ha nem akarsz ugrálni, durvulni akkor is nagyon fontos a kerekek minősége a hajtómű minősége, és a fékek minősége.
De mivel ezen a biciklin is hasonló dolgok vannak mint amit mondanék nem írm le még1x. De sajnos ezek olyanok csak nem márkásak én nem bíznék bennük.
De még 1x mondom te döntesz ha neked tetszik és nem tudsz több pénzt adni érte vedd meg, csak akkor ne várj tőle sokat és ne durvulj vele.