22335
-
Véleményeket kérek:D
Kössz
SrAta -
#4596 Nám,majd max karácsony után tudok. -
vass17 #4595 Vettél már vázat?:D -
#4594 Kár,hogy az domb:( -
#4593 Fail:D -
#4592 Kabhegy
a Bakony egyik nevezetesebb csúcsa Veszprém vármegyében Nagy-Vázsony mellett, 601 m. magas. -
#4591 lehet hogy hegy volt de a képeken csak lejtő van egy kis dombocska csak... -
#4590 Kinek mi... Én a telót javaslom, mondjuk a DJ-eket. -
marcix0 #4589 Hello!
azt szeretném kérdezni hogy szerintettek merevvilla a jobb vagy telós (streetre) és mien hol mennyiért?
elore is köszi! -
#4588 az ajkai hőerőmű eltűzelte már az évek alatt a fél kab-hegyet
itt szoktunk bringázni
ki állítja meg ezt a természet rombolást?
-
vass17 #4587 Ha vennék uj vázat, akkor mennyi esélye van hogy a monoblokk nem talál beel, illetve hol tudok utánanézni??? -
#4586 én konkrétan szeretem az ilyen dolgokat...meg ezt is "művelgetem" a magam módján :S -
#4585 Innen melyik első és hátsó lámpát ajánlanátok?Első lámpából jó lenne valami erősebb fényű,ami a 2 méteres látótávot meg tudja növelni mondjuk 3-ra:) Jah és ne legyen drága... -
#4584 Engem érdekel,bár én nem tudom csinálni:) -
#4583 jó rondán csinálja az ipse. kifelé fordít, nem is csoda hogy nem tud nagyobbat, láb nincs ráhajtva. :) jolvan csak kérdeztem hogy valakit érdekel-e egyáltalán -
#4582 olvastam
#4576 -
#4581 van akinek a biciklizés itt jelent mást is a tekerésnél?
konkrétan van akit érdekel az ugrálósdi? vagy legalább megnézi őket? mert akkor a faszé' sem rakok be képeket, cikkeket ha leszarjátok. -
#4580 Hivd fel a Malit! (BP-n a Stop shopban vannak az eurocebnter mellet) Ők forgalmazzák a marzocchit.. Én a multkor kérdeztem tölük az enyémhez nincs sajnos sett.
De a tied sokkal ujabb próbálkozz hátha.. -
#4579 természetesen választ sehol nem kaptam, a bikemagon a hírdetést már rögtön kiszúrtam, de onnan se jött válasz!:( -
#4578 mi ebben a hónapban szinte minden másnap lenyomunk kb 30km-t félig terepen
erdőn át
kavicsos murvás földes sáros bitumenes szakaszon
és itt a Bakonyban domb hátán domb van -
Gabo #4577 Gratulálok a túrádhoz!
A leírásod alapján elég komoly próbatétel volt. Örülök neki, hogy sikerült végig csinálnod.
Remélem a javasolt állóképességi edzéseknek is volt némi köze a teljesítéshez. ;o) Bár azt hiszem ezek a kaptatókra nem igazán tudtak felkészíteni, de talán a szervezeted terhelhetőségét és regenerálódó képességét valamelyest fejlesztették.
Az idei edzések és a túrán gyűjtött tapasztalatok alapján szerintem már könnyebben össze tudsz magadnak állítani egy átgondolt edzésprogramot jövőre, ami segít tovább fejlődni. -
-
AarPoe #4575 Sikerült! :))
Szombaton megvolt a várva-várt bükki kirándulás, a bicajtúra. Az írás elsősorban Gabo-nak érdekes, mert ő korábban is képben volt. De köszönöm hogy te is elolvasod. :)
Táv: 50,02km
Útvonal: Miskolc Felső Majláth - Lillafüred - Ómassa - Bánkút - Répáshuta - Hollóstető - Lillafüred- F.M.
Az út eleje kellemesen telt a már kissé csípős, de napos őszi időben. A Lillafüredi, de még a Mókusodu-pihenőnél sem sejtettem, mi vár rám Bánkútig. Ide egy kisebb meredekségű, ám kavicsos-murvás utat válaszott a Bükköt oly jól ismerő cimborám, így letértünk az aszfaltcsíkról. Itt jött az igazi megpróbáltalás: méterről méterre haladva, 3-500m-enként megálva és iszonyatos mennyiségű forrásvizet fogyasztva, végül elértem a sípályákat. Nagyon nehezen bírtam, de eszembe sem jutott visszafordulni.
Itt a sebességem 6,5 és 9km/h között ingadozott...a hatást el lehet képzelni.
A sípályákon már toltuk a bicajt, de a fogadó házig megtett 100m gyalog is emlékezetes marad. 10 percig tarthatott, míg magamhoz jöttem, aztán következett a kissé lankás, de összességében folyamatos gurulás Répáshutáig. A két település között a Bükk-Fennsíkon elterülő Nagymező MINDEN bicajosnak kötelezően meglátogatandó hely!!!
Ezután következett a legrosszabb rész: ami érdekes módon gurulás volt. Ismét kavicsos út, ami kirázza a lelked, folytonos figyelésre ösztökél, és begörcsöl a lábad az erdő közepén..egyedül ezt a részt nem élveztem.
Azután nagyjából sík szakasz következett a Hór völgyében, miután - még mindig kavicsos úton - következhetett a Hollóstető megmászása. Hosszú, kavicsos szakasz volt ez, amit érdekes mód jobban bírtam, mint a bánkúti emelkedőt. Az út minősége miatt itt is többször leszálltunk és toltuk a bicajt, de sikerült fölérni a csúcsra.
Aztán a bicajom vízszintesbe állt...és elkezdtünk gurulni. Nem érdekelt hogy hideg, nem érdekelt hogy csíp, az sem, hogy fájtak a kezeim a folyamatos fékezéstől...élveztem, hogy nem kell hajtanom.
A Szinva forrásnál még feltöltöttük fogyó készleteinket, aztán a Palotaszálló mellett karéjban elhaladva hazagurultunk a főhadiszállásra.
A bükki kerékpáros közösség egyszerűen fantaszikus. Állig Discovery-be öltözött, 8-10 fős csapatok (több is!) a Nagymezőn és környékén és mindenhol az egész hegység területén. Mindenki mindenkinek köszön, legyen akár gyalog, bicajon vagy babakocsival - a bicajosok néha még 1-1 kedves szót is elejtenek.
Mindenkinek kötelező egyszer eljönni ide és átélni ezt! Aki egyszer eljön, visszavágyik. Még én is...pedig még mindig sajognak az izmaim. :)
Köszönöm hogy végigolvastad a naplót!
-
#4574 -
#4573 hátha felpörögtök, néhány kép a csapatról. a versenyünkről stb.
ala DTLF
-
#4572 szerdai fondorlatos biciklizés eredménye.
vápé próbák
fotós vágyak kiélése
és marhulás :D hála a fondorlatnak.
-
#4571 baaaazz
az az XC modell tetszik :) -
#4570 magyarul új brngák főleg KTM
-
bagdadigiliszta #4569 http://palyazat.indavideo.hu/video/Porgos_kislany ez az egyik legjobb,a sok koffein..:D -
bagdadigiliszta #4568 Jah én is néztem azt az oldalt,sok poén van rajta..:) Meg tényleg érdemes szavazni mert kevesen vannak és nagyobb esély van nyerni..:P -
vass17 #4567 Ha esetleg nem válaszolna a gyártó, akkor próbáld meg itt. Most jelent meg bikemag-en ez a hirdetés, gondolom nem áll tőlük távol a Marzo matrica sem:) -
Lac122 #4566 return -
Gabo #4565 A válaszom nem csak név szerint neked szólt. Általánosságban minden bringásnak. :o) -
torokandras #4564 na -
torokandras #4563 Dema gép tesztje érdemes elolvasni -
torokandras #4562 http://bikemag.hu/teszt/dema-auron -
torokandras #4561 Ejj-ejj én nem erőszakoskodtam soha senkivel .Főleg nem autóssal .A múltkori szituációban (amit leírtam) is ő anyázott ,én csak legyintettem neki..
A Féltégla nem komoly.Épp előttem írónak reagáltam.Persze valóságban nem tennék ilyent..
De tudom h semmibe néznek minket az autósok ,ezekután még figyelmesebb leszek! -
#4560 Kaptam egy 2009-es DEMA katalógust.
Nem nagyon ismerem a dema-t. az jó az?:D -
jetskci #4559 Találtam egy videópályázatos oldalon egy unicycles felvételt, és elég jól nyomják az arcok, egyrészt megéri megnézni:D, másrészt én szavaztam is rá hátha megnyeri a fődíjat! http://kfc.indavideo.hu UNICYCLES című videó -
#4558 hát, szerintem is az lesz. bár minimális esélyt látok arra, hogy megajándékoznának egy matricával!:D