22335
11330766891279474906.jpg
  • SrAta

Véleményeket kérek:D
    Kössz
    SrAta
  • bardocz
    Nám,majd max karácsony után tudok.
  • vass17
    Vettél már vázat?:D
  • bardocz
    Kár,hogy az domb:(
  • Pistike 007
    Fail:D
  • MaSzKa
    Kabhegy

a Bakony egyik nevezetesebb csúcsa Veszprém vármegyében Nagy-Vázsony mellett, 601 m. magas.
  • SrAta
    lehet hogy hegy volt de a képeken csak lejtő van egy kis dombocska csak...
  • Pistike 007
    Kinek mi... Én a telót javaslom, mondjuk a DJ-eket.
  • marcix0
    Hello!
    azt szeretném kérdezni hogy szerintettek merevvilla a jobb vagy telós (streetre) és mien hol mennyiért?
    elore is köszi!
  • MaSzKa
    az ajkai hőerőmű eltűzelte már az évek alatt a fél kab-hegyet

itt szoktunk bringázni

ki állítja meg ezt a természet rombolást?

• vass17
    Ha vennék uj vázat, akkor mennyi esélye van hogy a monoblokk nem talál beel, illetve hol tudok utánanézni???
  • Quki
    én konkrétan szeretem az ilyen dolgokat...meg ezt is "művelgetem" a magam módján :S
  • bardocz
    Innen melyik első és hátsó lámpát ajánlanátok?Első lámpából jó lenne valami erősebb fényű,ami a 2 méteres látótávot meg tudja növelni mondjuk 3-ra:) Jah és ne legyen drága...
  • bardocz
    Engem érdekel,bár én nem tudom csinálni:)
  • VRSDM
    jó rondán csinálja az ipse. kifelé fordít, nem is csoda hogy nem tud nagyobbat, láb nincs ráhajtva. :) jolvan csak kérdeztem hogy valakit érdekel-e egyáltalán
  • MaSzKa
    olvastam

• VRSDM
    van akinek a biciklizés itt jelent mást is a tekerésnél?
    konkrétan van akit érdekel az ugrálósdi? vagy legalább megnézi őket? mert akkor a faszé' sem rakok be képeket, cikkeket ha leszarjátok.
  • gordon 24
    Hivd fel a Malit! (BP-n a Stop shopban vannak az eurocebnter mellet) Ők forgalmazzák a marzocchit.. Én a multkor kérdeztem tölük az enyémhez nincs sajnos sett.
    De a tied sokkal ujabb próbálkozz hátha..
  • Truck Driver001
    természetesen választ sehol nem kaptam, a bikemagon a hírdetést már rögtön kiszúrtam, de onnan se jött válasz!:(
  • MaSzKa
    mi ebben a hónapban szinte minden másnap lenyomunk kb 30km-t félig terepen
    erdőn át

kavicsos murvás földes sáros bitumenes szakaszon
    és itt a Bakonyban domb hátán domb van
  • Gabo
    Gratulálok a túrádhoz!
    A leírásod alapján elég komoly próbatétel volt. Örülök neki, hogy sikerült végig csinálnod.
    Remélem a javasolt állóképességi edzéseknek is volt némi köze a teljesítéshez. ;o) Bár azt hiszem ezek a kaptatókra nem igazán tudtak felkészíteni, de talán a szervezeted terhelhetőségét és regenerálódó képességét valamelyest fejlesztették.
    Az idei edzések és a túrán gyűjtött tapasztalatok alapján szerintem már könnyebben össze tudsz magadnak állítani egy átgondolt edzésprogramot jövőre, ami segít tovább fejlődni.
  • MaSzKa

• AarPoe
    Sikerült! :))
    Szombaton megvolt a várva-várt bükki kirándulás, a bicajtúra. Az írás elsősorban Gabo-nak érdekes, mert ő korábban is képben volt. De köszönöm hogy te is elolvasod. :)

Táv: 50,02km
    Útvonal: Miskolc Felső Majláth - Lillafüred - Ómassa - Bánkút - Répáshuta - Hollóstető - Lillafüred- F.M.

Az út eleje kellemesen telt a már kissé csípős, de napos őszi időben. A Lillafüredi, de még a Mókusodu-pihenőnél sem sejtettem, mi vár rám Bánkútig. Ide egy kisebb meredekségű, ám kavicsos-murvás utat válaszott a Bükköt oly jól ismerő cimborám, így letértünk az aszfaltcsíkról. Itt jött az igazi megpróbáltalás: méterről méterre haladva, 3-500m-enként megálva és iszonyatos mennyiségű forrásvizet fogyasztva, végül elértem a sípályákat. Nagyon nehezen bírtam, de eszembe sem jutott visszafordulni.
    Itt a sebességem 6,5 és 9km/h között ingadozott...a hatást el lehet képzelni.
    A sípályákon már toltuk a bicajt, de a fogadó házig megtett 100m gyalog is emlékezetes marad. 10 percig tarthatott, míg magamhoz jöttem, aztán következett a kissé lankás, de összességében folyamatos gurulás Répáshutáig. A két település között a Bükk-Fennsíkon elterülő Nagymező MINDEN bicajosnak kötelezően meglátogatandó hely!!!

Ezután következett a legrosszabb rész: ami érdekes módon gurulás volt. Ismét kavicsos út, ami kirázza a lelked, folytonos figyelésre ösztökél, és begörcsöl a lábad az erdő közepén..egyedül ezt a részt nem élveztem.
    Azután nagyjából sík szakasz következett a Hór völgyében, miután - még mindig kavicsos úton - következhetett a Hollóstető megmászása. Hosszú, kavicsos szakasz volt ez, amit érdekes mód jobban bírtam, mint a bánkúti emelkedőt. Az út minősége miatt itt is többször leszálltunk és toltuk a bicajt, de sikerült fölérni a csúcsra.
    Aztán a bicajom vízszintesbe állt...és elkezdtünk gurulni. Nem érdekelt hogy hideg, nem érdekelt hogy csíp, az sem, hogy fájtak a kezeim a folyamatos fékezéstől...élveztem, hogy nem kell hajtanom.
    A Szinva forrásnál még feltöltöttük fogyó készleteinket, aztán a Palotaszálló mellett karéjban elhaladva hazagurultunk a főhadiszállásra.

A bükki kerékpáros közösség egyszerűen fantaszikus. Állig Discovery-be öltözött, 8-10 fős csapatok (több is!) a Nagymezőn és környékén és mindenhol az egész hegység területén. Mindenki mindenkinek köszön, legyen akár gyalog, bicajon vagy babakocsival - a bicajosok néha még 1-1 kedves szót is elejtenek.
    Mindenkinek kötelező egyszer eljönni ide és átélni ezt! Aki egyszer eljön, visszavágyik. Még én is...pedig még mindig sajognak az izmaim. :)

Köszönöm hogy végigolvastad a naplót!
  • VRSDM
  • VRSDM
    hátha felpörögtök, néhány kép a csapatról. a versenyünkről stb.
    ala DTLF

• VRSDM
    szerdai fondorlatos biciklizés eredménye.
    vápé próbák

fotós vágyak kiélése

és marhulás :D hála a fondorlatnak.
  • Vaxi
    baaaazz
    az az XC modell tetszik :)
  • MaSzKa
    magyarul új brngák főleg KTM
  • bagdadigiliszta
    http://palyazat.indavideo.hu/video/Porgos_kislany ez az egyik legjobb,a sok koffein..:D
  • bagdadigiliszta
    Jah én is néztem azt az oldalt,sok poén van rajta..:) Meg tényleg érdemes szavazni mert kevesen vannak és nagyobb esély van nyerni..:P
  • vass17
    Ha esetleg nem válaszolna a gyártó, akkor próbáld meg itt. Most jelent meg bikemag-en ez a hirdetés, gondolom nem áll tőlük távol a Marzo matrica sem:)
  • Lac122
    return
  • Gabo
    A válaszom nem csak név szerint neked szólt. Általánosságban minden bringásnak. :o)
  • torokandras
    na
  • torokandras
    Dema gép tesztje érdemes elolvasni
  • torokandras
    http://bikemag.hu/teszt/dema-auron
  • torokandras
    Ejj-ejj én nem erőszakoskodtam soha senkivel .Főleg nem autóssal .A múltkori szituációban (amit leírtam) is ő anyázott ,én csak legyintettem neki..
    A Féltégla nem komoly.Épp előttem írónak reagáltam.Persze valóságban nem tennék ilyent..
    De tudom h semmibe néznek minket az autósok ,ezekután még figyelmesebb leszek!
  • Vaxi
    Kaptam egy 2009-es DEMA katalógust.
    Nem nagyon ismerem a dema-t. az jó az?:D
  • jetskci
    Találtam egy videópályázatos oldalon egy unicycles felvételt, és elég jól nyomják az arcok, egyrészt megéri megnézni:D, másrészt én szavaztam is rá hátha megnyeri a fődíjat! http://kfc.indavideo.hu UNICYCLES című videó
  • Truck Driver001
    hát, szerintem is az lesz. bár minimális esélyt látok arra, hogy megajándékoznának egy matricával!:D