22335
-
#5157 Nagyon állat A marzocchi mennyibe került? -
#5156 Na elkezdődött az épitkezés:D
Még a hátsó fékkel leszek bajba, ugyanis rövid a fékcső, és kell vennem egy 203-as tárcsát is:D
Igy állok:
-
#5155 Hát igen,nem olcsó majd attól függ mennyi jön össze húsvét,szülinap stb meg majd később a ballagás,meg egy kis félretett pénzem is van szóval ha sok lesz csak akkor ruházok be egy új váltóra az elsődleges a villa;) -
#5154 hát ember ez nagy beruházás lesz...
Venned kell:
Hátsó váltót 8000-9000
(Elsőt ha akarsz de az jó a régi is 4000-5000)
Váltókart minimum 1 hátsót ha marad az első váltód akkor azt ne bántsd 3000-4000 az alivio, deore váltókar
Aztán ha peched van márpedig szerintem az van, akkor új agyat is kell venni ugyanis a mostani hátsó agyadra a max fogaskoszorú ami felmegy az a 7es szerintem a 9eshez kicsi lesz...
akk megmár kifűzetés befűzetés 1500-1500
új agy 4000-9000
szal olyann minimum:
17000ből megúszod munkadíjal együtt tehát fűzetéssel együtt... -
#5153 Most van egy Shimano Tourney hátsó váltóm,le szeretném majd cserélni egy Deore-re minimum mit ajánlanátok?És milyen fogaskoszorút abból is szerintem egy 9-eset mert Deore-hoz már az jó(egyik ismerősömnek is így van).Ja és a váltókart azt cserélni kell?Mert ugye 7 fokozatra van csinálva vagy csak a belsejéből kell kicserélni valamit? -
#5152 Béna vagyok egyszerűen:D Volt egy BMX-em azzal sem ment semmi el is adtam, -
#5151 Hát azt tudom,nem is ugrálgatok vele,az nem nekem való:) -
Gabo #5150 Szerintem megnyugodhatsz, a-head-es kormány van a bringádban! Szóval elég lesz a villát cserélni.
Maradj a max. 100 mm-es XC villáknál. Ezek illenek a vázba. A Hydra alapvetően nem ugrálásra való. -
#5149 Lazitsd fel, és egyenesitsd ki! Tehát ne görbüljön feléd! Hanem egyenesen álljon a stucnihoz (vagy kicsit elölrébb) ugy lesz jó! -
#5148 elég a kerék -
#5147 Csak azért kérdem mert hogy be bírják-e lőni rendesen villa nélkül is ha lusták berakni egy saját villájukba:P -
#5146 Ha kereket akarok centíroztatni bevinni a szervízbe be kell vinnem a bringát is vagy elég nekik a kerék? -
#5145 Mi a bajod a kormánnyal?
Mit kell csinálnom vele? -
#5144 A vas:D -
vass17 #5143 Akkor nem szóltam:D -
#5142 Azt tudom csak vannak azok a régebbiek amik egybe vannak azért mondom hogy ez nem olyan,nem tudom hogy hívják elég hülye vagyok még hozzá -
#5141 az bmx-es stucni :) ami nem baj, elvégre az NS-ek tulajdonképpen BMX-ek csak nagyobba :P -
#5140 Nem tudom a pontos típusát csak azt hogy B+ de az a fajta mint ami az #5076-ban van -
vass17 #5139 Visszakanyarodva az előző témához, mert nem láttam, hogy írtál róla: a stucnid milyen? -
#5138 Nagy nehezen megmaradt rajta de ink kentem rá kis pillanatragasztót a végére. -
#5137 Nah tehát!
:D
Szóval első dolog lazitsd fel azt a kormányt és állits be normálisan:DD Bántsaaszememethogyazistenbelehetvalamitigyfeltenni?:DDDD
És az ülést is állitsd át majdnem ugy álljon mint a váz csöve..
Különben faszán néz ki! Nem arról volt szó hogy merev villa?? -
#5136 Z1 freeride 130 as. -
#5135 fogóval rászorítod (leaglábbis én így szoktam) -
#5134 Egy hülye kérdés:a bowden végére azt a szart(amit rá kell húzni h ne rojtosodjon) mivel rögzítem? -
#5133 citybikeom-on olyan van és jó :D -
#5132 SRAM váltókról mit tudtok??
-
#5131 Ki kellene mennem berakni a váltóbowdeneket de esik nagyon:D -
#5130 Nekem fontos a V-fék kompatibilis villa mert nem akarom az összes pénzem rákölteni,ha majd ballagáskor jól keresek akkor esetleg:) -
#5129 Faluban lakom,rosszabb minőségű aszfalt illetve határban földutak kavicsos utak de erdős terepre még nem mentem majd idén fogunk menni.Ugrabugrálni meg nem szeretek,volt egy Haro F4-em el is adtam(kaptam nem én akartam bmx-et) -
Különben én ezt a villát néztem még magamnak igaz csak 100mms az útja de igendurvajó villa:D
ha nemlesz torára pénzem ezt veszem -
#5127 Különben mire használnád a bicót?
ugrabugrálás?
Vagy város?
Vagy kicsi terep? -
#5126 -
#5125 -
#5124 naszóval a linkek újra mert az előzőeket elszabtam...
[url]http://www.xfactornet.hu[/url]
[url]http://www.ebike.huÿ/url]
-
#5123 óóó hát az még ezer év:D
különben figyelmedben ajánlom a netes bicókereskedéseket:
Ezek megbízhatóak mindd garancia, mindd segítőkészség szempontjából teljesen korrektek tőlük rendeltem énsi:
[/url]www.bikemarket.hu[/url] -
#5122 Hát akkor a Tora csak majd nem állítom 130MM-re vagy majd meglátom még 1 hónap van eldönteni. -
#5121 Király kis gép:) -
#5120 jah bocs h nem linkbe vannaka képek -
#5119 Nah tehát a képek:
Na tehát ez a vas a képek méretéért és minőségéért bocsi telefonnal vannak a képek -
#5118 a dart széria elég gebe...
énis azt akartam törékeny kis jószág