Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo gyors, legmodernebb gyorsoldo (csak ezert vetten ezt) csak hurkalabuaknak
volt rajtam vagy 3x?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
kis betoncsizmacskak 😊
tenyleg van agro koribol konnyu?
mondjuk nyomta akkor is amikor megvettem,
a fitness korim nem nyomja a talpam, az csak olyan mint a satu
szal mindig ugyesen tudtam valasztani, a pillanatnyi mohosag es birtoklasi vagy mindig erosebb volt a turelemnel es a jozansagnal 😊
pedig hany embernek megirtam koris forumokban, hogy csak olyat szabad megvenni, ami kenyelmes, ami nem, nem is lesz az soha, a kori nem cipo
csak en nem tudtam betartani
de most hogy van ilyen is olyan is, meg mar eppen eleg penzt elszortam korikra felelotlenul, van remeny arra, hogy szep nyugisan vegyek majd valamit, ami nem nagy, nem kicsi, nem nyom, es ha eppen nincs az uzletben akkor nem veszem meg a x szammal nagyobbat csak azert, hogy a birtoklasi vagyamat kielegitsem 😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Rollerblade TRS ACCESS
és szeretnék helyette vagy egy razort vagy valo-t
amúgym iylen kori?
(tudom biciklis topic de most úgysem folyik itt semmi érdemleges<#vigyor3>#vigyor3>)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ami jó is igen csak 100k-kba van ott is vannak alkatrészek ugye külön amiket érdemes lecserélni mert a gyári általábban silány (sinek csapágyak bélés plate-ek stb)
persze ha fitness koriról van szó akkor nem tom h mi kerül benne 80kba😄
a mérettel kapcsolatban viszont lenne egy kérdésem, 185 centi körül vagyok, milyen méret lenne az ideális?
amúgy nyárra akarok egyet venni, idõm lesz mint a tenger, megyek túrázgatni, valószinüleg
Elöször is, mire szeretnéd használni(csak azért kell, mert tetszik vagy esetleg ki is használnád?), mennyi az a nem sok? A használt bringa az mindig zsákbamacska...
Ha az emlékezetem nem csal, akkor te nem road-os vagy és montival úton azért lényegesen többnek hat a táv, mint országútival, arról meg nem is szólva, ha terepen mész.
Nekem az eddigi legnagyobb távom az volt, mikor szintén 2nap alatt, de közel 400km-t, majd 5nap pihenõ után ugyan ezt vissza megtettem, de akkoriban még aktívan edzettem magam, így lényegesen másabb volt a helyzet. Akkor 1-1 edzés alkalmával 80-100km-t tettem meg, heti 5ször. Mostanában már inkább csak hobby szinten csinálom, ezért is kellene felkészûlnöm erre a túrára. Bár nem tervezem, hogy komoly tempót fogok diktálni, de a napi 150km-t akkor sem lehet elbagatelizálni.
No mindegy. Már nagyon péntek van én meg még 19:00-ig melóhelyen malmozom... <#zavart2>#zavart2>
Valószínûleg egy ilyen 2 nap 300 km dologba bele is pusztulnék. Az eddigi legnagyobb távom 92 km volt. Régi célom, hogy a napi 100 km-es álomhatárt végre sikerüljön átlépni. Talán idén sikerül is.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy alu vázhoz viszonyítva mennyire sérülés álló egy ilyen váz. Azt tudom, hogy a terhelhetõsége és rugalmassága sok szempontból még az acél vázakat is felül múlja, de ha a sérüléseket kevésbé bírja, akkor legalább szponzorált versenyzõnek kell ahhoz lenni, hogy megengedhesse magának az ember, hogy minden esés után új vázat vegyen.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Engem valamilyen össztelõs váz érdekelne, ami legyen elég jó, és viszonylag olcsó is. Tudtok ilyent?
Valami ilyesmi bringát akarok összerakni, persze olcsóbban😊