22335
11330766891279474906.jpg
  • CopyKing92
    höhő... le mértem:S 15,2Kg most így az egéssz >.< :D
  • SrAta
    fontos hogy könnyű legyen?
    mert akk Hussafelt 1 DH hajtás meg bele egy Truva XR Team csapágy (ilyenem van, ez 25be megáll)
    Ha fontos hogy könnyű legyen akkor haver ezzel dörtözik:
    WTP Salt hajtókar Hussefelt Rockring Odüssy középcsapágy De ez egy pöpetet drága (Olyan 60-80 000FT)
  • dx
    Dirtre használom,azt tudom hogy a cromo hajtás bírná mert néha használok egy bmx-t(nem saját) csak valaki mondta,hogy érdemes megnézni ezeket a shimanokat is.
    "paramétereim":175cm/63kg
  • CopyKing92
    höhőőő VRSDM te csillagoztad meg a piratebay os szavazásomat? :D
  • CopyKing92
    itt a szar bicó(ülés el rondít mindent :( meg az első kerék meg a villa XDD de azért alakúlgat:))
  • Gabo
    Mire használod a géped? Milyen testalkatod van? Mennyire vagy sportos?
    Ezek alapján lehet eldönteni, hogy az alkatrészt milyen igénybevételek érik. Utána talán könnyebb lesz tanácsot adni.
    Minden esetre Deore szett és a felett az alkatrészek már általában elég jól viselik az igénybevételt.
  • CopyKing92
    kész a bicóm (: majd mutatok képet sztem jólett :P
  • máté9605
    Köszi a segítséget!Életet mentettélxD
  • dx
    nagy dilemma előtt állok: hajtást kéne vennem de nem tudom melyik lenne jobb választás a cromo(amit ismerek) vagy az integrált(alu) amilyenem még soha nem volt a lényeg hogy érvet/ellenérvet is szívesen olvasok:) integráltak közül gondolok itt a deore lx/xt, hone típusokra.
  • Gabo
    Ha már dobálózunk a súly adatokkal.
    Az enyém 13 kg körül van menetkészen. Ami szerintem egy össztelós 120 mm-et mocorgó géphez képest egész jó.
    Persze néhány könnyebb kiegészítővel, egy könnyebb gyári kerékszettel lehetne még belőle lefaragni, de a legnagyobb túlsúly amúgy is én vagyok a gépen. És valószínűleg belőlem lefaragni még olcsóbb is. ;o)
  • VRSDM
    jó már leesett :D
    tegnap picit agytotál voltam mikor hazaérkeztem szóval szori :)
  • gordon 24
    Az kemény:D Az én Stab Deluxem 21 kiló:D Pedig abba egy majd 3.5 kg első teló van:D
  • SrAta
    mennyi a váz?:D
    mert az enyém 2,1 kiló ami nem egy könnyű aluváz de azé van benn anyag rendesen:D
  • CopyKing92
    hábazeg le lett mérve vagy 17 kiló.. nemtom :D
  • SrAta
    lool ez hogy 19 kilóó???
    Nekem a Shredem
    Hussefelt kormány hajtóka(3 tányérral)
    Nova agyak Sun felnik
    Gagyi első villa(egyelőre:D)
    És 13,6 kiló:D:D
    Még mondjuk nincs rajt váltó:D
    De 13 ba megfog állni a végén
  • SrAta
    bazz az én sun monti felnim sincs annyiXD
  • CopyKing92
    vagy nemtom mennyi de tuti hogy kiló környéki... fasza Alexrims... :Ð
  • CopyKing92
    de most az enyém egy 2004 es Mongoose Fireball 2 szer tört a villa meg 3 szor :D a hátsó felni meg egy MTB Supra-E 1,2kiló a felni :D
  • SrAta
    aha de VRSDM azt nem mondta h neki egy WTP BMX-e van.:D
  • SrAta
    menetfúróval vagy menettisztítóval átmész rajt, ha nincs, akkor a lyuknál egyel kisebb fúró is megteszi.
    CSAK ÓVATOSAN ÉS SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
    BICÓSZERVÍZBE TUTI KITUDJÁK SZEDNI!!
  • máté9605
    Lenne egy kérdésem!:egyik nap elmentem kerékpározni és vissza akartam tenni a kulacsom a tartóba mire a kezemben maradt a kulacs a kulacstartóval együtt mert eltört a csavar és a fele benne maradt a vázban :S és az lenne a kérdésem hogy a csavart valahogy ki lehet szedni?Vagy hogyan tudnám vissza tenni a kulacstartóm hogy ne keljen csavarozni?!kérlek segítsetek!!
  • CopyKing92
    bár ma jön meg az MTX33 as :) novatec agyal :) és az újvázis. :)
  • CopyKing92
    lol enyém 19 kiló (;
  • bardocz
    Igen látom :D Majd ma újraértelmezed, hogy mi volt 60 kiló:D
  • riamarianna
    Ha kedveled az extrém sportokat vagy Te magad is űzöd, akkor látogass el a www.teasztar.hu oldalra.
  • VRSDM
    60kiló?!
    a bicóm 11.6 és nehéznek számít.
    kb. 8.8al lennék elégedet. csak akkor kéne egy properTTL váz + új kereket pl. macneil. akkor lennne kb. 9kiló

amúygbocsi ha félreírtam de vrsdm picitrészeg :)
  • bardocz
    Szerintem amatőrben lehet indulni. És a gép mg miért ne bírná, ha van rajta egy minimum acera felszereltség, akkor már jó. (60 kilóval...:D)
  • zoli800301
    Bocs túra helyett verseny:)
  • zoli800301
    Srácok, hogy működik ez a túrázós dolog? Megnéztem pl a szilvásváradi caprine maraton videót és láttam h egyesületek meg csapatok tagjai indulnak. Ez mennyire nehéz pálya volt? Úgyértem egy gyárilag felszerelt caprine spirit is bírná? Csak úgy az utca embere nem indulhat?
  • CopyKing92
    van olyan :D csak apám haverjáé. hozzam? :D
  • bardocz
    Ezt a háborút csak 9mm-es dolgokkal lehet megnyerni
  • CopyKing92
    mindenévben eljátszák kb.. az a gáz.. de próbálni kell.., küzdeni.
  • bardocz
    Hiába, a paraszt visszarak kétszer annyi fát...
  • CopyKing92
    majd valamikor fel kéne menni és izomerővel odébb hurcolni meg csinálnánk? :D
  • gordon 24
    Szoktam feljárni igen, De hát hogyis fogalmazzak:D

Itt kb fel kell menni 20x ahhoz, hogy megközelitse azt az élményt, amit egy ilyen pályán, a pálya egy szakasza jelent.

János hegy nem erre való.. Fölleg mots hogy az erdészek, lezárták szinte az összes utat. Keresztbe nagy gerendákkal meg tököm.

Mondjuk itt már előjön a "Tipikus magyar mentalitás" nem azt oldjuk meg, hogy lehet, hanem azt hogy hogy nem lehet.

Én azt mondom, aki teheti, irány külföld.. Müködik minden. Van felvonó, kedvesek a montisokkal, kivannak jelölve pályák, levanak a fák, a kiálló tereptárgyak védve szivaccsal. Egyszóval müködik és jó..

De ezzel eggyütt igen elég sokszor vagyok a János hegyen is.
  • CopyKing92
    csíped jánoshegyet? :D
  • gordon 24
    Na re!

Visszatértem! Voltunk Mariborban.

A helyzet felvonó ügyileg. Van ugye a Gondola ami leszakadt 3-4 hete. Első körben feltoltuk odáig ahol az eset történt. Még mindig hiányzik az oszlop, ugyhogy nem hiszem hogy egyhamar készen lesz.

Ami viszont problémásabb, hogy a másik felvonok csak a hegy kb 3/4-ig visznek fel. Ez két beülös "libegő" szerű felvonó. A menetidő hosszabb, és alacsonyabbra jutsz.

Igy a pálya 3/4-része használható kb.. Elég jó volt most, mert száraz és iszonyatos tempót lehet jönni rajta. Mentünk 4 kört, pihentünk és haza jöttünk.

Képek nincsenek sajna (illetve vannak, de nem jó a minőség) majd legközelebb csinálunk!

Ugyhogy kb ennyi. Most nem estem:DD
  • norbi56
    Majd emlékeztess ha itthon vetítik:)
  • VRSDM
    énis megkaptam. de nemtudtam hova kéne kiírnom
    "üzenőfalról " beszélt a levél írója.
    de sg-n nincsen ilyen :/
  • Gabo
    Kaptam ma egy üzentet. Közzé teszem, hátha valakit esetleg érdekel:
    "Kerékpártúra Szentendrére.
    2009.augusztus22.én
    Gyülekező: 9.30 tól Széna tér
    További információk: www.fodisz.hu"

Hozzáteszem, hogy személy szerint én nem vagyok benne érintett. Ráadásul holnap amúgy is másfele lesz dolgom.