22335
-
#7759 höhő... le mértem:S 15,2Kg most így az egéssz >.< :D -
#7758 fontos hogy könnyű legyen?
mert akk Hussafelt 1 DH hajtás meg bele egy Truva XR Team csapágy (ilyenem van, ez 25be megáll)
Ha fontos hogy könnyű legyen akkor haver ezzel dörtözik:
WTP Salt hajtókar Hussefelt Rockring Odüssy középcsapágy De ez egy pöpetet drága (Olyan 60-80 000FT) -
dx #7757 Dirtre használom,azt tudom hogy a cromo hajtás bírná mert néha használok egy bmx-t(nem saját) csak valaki mondta,hogy érdemes megnézni ezeket a shimanokat is.
"paramétereim":175cm/63kg -
#7756 höhőőő VRSDM te csillagoztad meg a piratebay os szavazásomat? :D -
#7755 itt a szar bicó(ülés el rondít mindent :( meg az első kerék meg a villa XDD de azért alakúlgat:)) -
Gabo #7754 Mire használod a géped? Milyen testalkatod van? Mennyire vagy sportos?
Ezek alapján lehet eldönteni, hogy az alkatrészt milyen igénybevételek érik. Utána talán könnyebb lesz tanácsot adni.
Minden esetre Deore szett és a felett az alkatrészek már általában elég jól viselik az igénybevételt. -
#7753 kész a bicóm (: majd mutatok képet sztem jólett :P -
máté9605 #7752 Köszi a segítséget!Életet mentettélxD -
dx #7751 nagy dilemma előtt állok: hajtást kéne vennem de nem tudom melyik lenne jobb választás a cromo(amit ismerek) vagy az integrált(alu) amilyenem még soha nem volt a lényeg hogy érvet/ellenérvet is szívesen olvasok:) integráltak közül gondolok itt a deore lx/xt, hone típusokra. -
Gabo #7750 Ha már dobálózunk a súly adatokkal.
Az enyém 13 kg körül van menetkészen. Ami szerintem egy össztelós 120 mm-et mocorgó géphez képest egész jó.
Persze néhány könnyebb kiegészítővel, egy könnyebb gyári kerékszettel lehetne még belőle lefaragni, de a legnagyobb túlsúly amúgy is én vagyok a gépen. És valószínűleg belőlem lefaragni még olcsóbb is. ;o) -
#7749 jó már leesett :D
tegnap picit agytotál voltam mikor hazaérkeztem szóval szori :) -
#7748 Az kemény:D Az én Stab Deluxem 21 kiló:D Pedig abba egy majd 3.5 kg első teló van:D -
#7747 mennyi a váz?:D
mert az enyém 2,1 kiló ami nem egy könnyű aluváz de azé van benn anyag rendesen:D
-
#7746 hábazeg le lett mérve vagy 17 kiló.. nemtom :D -
#7745 lool ez hogy 19 kilóó???
Nekem a Shredem
Hussefelt kormány hajtóka(3 tányérral)
Nova agyak Sun felnik
Gagyi első villa(egyelőre:D)
És 13,6 kiló:D:D
Még mondjuk nincs rajt váltó:D
De 13 ba megfog állni a végén -
#7744 bazz az én sun monti felnim sincs annyiXD -
#7743 vagy nemtom mennyi de tuti hogy kiló környéki... fasza Alexrims... :Ð -
#7742 de most az enyém egy 2004 es Mongoose Fireball 2 szer tört a villa meg 3 szor :D a hátsó felni meg egy MTB Supra-E 1,2kiló a felni :D -
#7741 aha de VRSDM azt nem mondta h neki egy WTP BMX-e van.:D -
#7740 menetfúróval vagy menettisztítóval átmész rajt, ha nincs, akkor a lyuknál egyel kisebb fúró is megteszi.
CSAK ÓVATOSAN ÉS SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
BICÓSZERVÍZBE TUTI KITUDJÁK SZEDNI!! -
máté9605 #7739 Lenne egy kérdésem!:egyik nap elmentem kerékpározni és vissza akartam tenni a kulacsom a tartóba mire a kezemben maradt a kulacs a kulacstartóval együtt mert eltört a csavar és a fele benne maradt a vázban :S és az lenne a kérdésem hogy a csavart valahogy ki lehet szedni?Vagy hogyan tudnám vissza tenni a kulacstartóm hogy ne keljen csavarozni?!kérlek segítsetek!! -
#7738 bár ma jön meg az MTX33 as :) novatec agyal :) és az újvázis. :) -
#7737 lol enyém 19 kiló (; -
#7736 Igen látom :D Majd ma újraértelmezed, hogy mi volt 60 kiló:D -
riamarianna #7735 Ha kedveled az extrém sportokat vagy Te magad is űzöd, akkor látogass el a www.teasztar.hu oldalra. -
#7734 60kiló?!
a bicóm 11.6 és nehéznek számít.
kb. 8.8al lennék elégedet. csak akkor kéne egy properTTL váz + új kereket pl. macneil. akkor lennne kb. 9kiló
amúygbocsi ha félreírtam de vrsdm picitrészeg :) -
#7733 Szerintem amatőrben lehet indulni. És a gép mg miért ne bírná, ha van rajta egy minimum acera felszereltség, akkor már jó. (60 kilóval...:D) -
zoli800301 #7732 Bocs túra helyett verseny:)
-
zoli800301 #7731 Srácok, hogy működik ez a túrázós dolog? Megnéztem pl a szilvásváradi caprine maraton videót és láttam h egyesületek meg csapatok tagjai indulnak. Ez mennyire nehéz pálya volt? Úgyértem egy gyárilag felszerelt caprine spirit is bírná? Csak úgy az utca embere nem indulhat? -
#7730 van olyan :D csak apám haverjáé. hozzam? :D -
#7729 Ezt a háborút csak 9mm-es dolgokkal lehet megnyerni -
#7728 mindenévben eljátszák kb.. az a gáz.. de próbálni kell.., küzdeni. -
#7727 Hiába, a paraszt visszarak kétszer annyi fát... -
#7726 majd valamikor fel kéne menni és izomerővel odébb hurcolni meg csinálnánk? :D -
#7725 Szoktam feljárni igen, De hát hogyis fogalmazzak:D
Itt kb fel kell menni 20x ahhoz, hogy megközelitse azt az élményt, amit egy ilyen pályán, a pálya egy szakasza jelent.
János hegy nem erre való.. Fölleg mots hogy az erdészek, lezárták szinte az összes utat. Keresztbe nagy gerendákkal meg tököm.
Mondjuk itt már előjön a "Tipikus magyar mentalitás" nem azt oldjuk meg, hogy lehet, hanem azt hogy hogy nem lehet.
Én azt mondom, aki teheti, irány külföld.. Müködik minden. Van felvonó, kedvesek a montisokkal, kivannak jelölve pályák, levanak a fák, a kiálló tereptárgyak védve szivaccsal. Egyszóval müködik és jó..
De ezzel eggyütt igen elég sokszor vagyok a János hegyen is. -
#7724 csíped jánoshegyet? :D -
#7723 Na re!
Visszatértem! Voltunk Mariborban.
A helyzet felvonó ügyileg. Van ugye a Gondola ami leszakadt 3-4 hete. Első körben feltoltuk odáig ahol az eset történt. Még mindig hiányzik az oszlop, ugyhogy nem hiszem hogy egyhamar készen lesz.
Ami viszont problémásabb, hogy a másik felvonok csak a hegy kb 3/4-ig visznek fel. Ez két beülös "libegő" szerű felvonó. A menetidő hosszabb, és alacsonyabbra jutsz.
Igy a pálya 3/4-része használható kb.. Elég jó volt most, mert száraz és iszonyatos tempót lehet jönni rajta. Mentünk 4 kört, pihentünk és haza jöttünk.
Képek nincsenek sajna (illetve vannak, de nem jó a minőség) majd legközelebb csinálunk!
Ugyhogy kb ennyi. Most nem estem:DD -
#7722 Majd emlékeztess ha itthon vetítik:) -
#7721 énis megkaptam. de nemtudtam hova kéne kiírnom
"üzenőfalról " beszélt a levél írója.
de sg-n nincsen ilyen :/ -
Gabo #7720 Kaptam ma egy üzentet. Közzé teszem, hátha valakit esetleg érdekel:
"Kerékpártúra Szentendrére.
2009.augusztus22.én
Gyülekező: 9.30 tól Széna tér
További információk: www.fodisz.hu"
Hozzáteszem, hogy személy szerint én nem vagyok benne érintett. Ráadásul holnap amúgy is másfele lesz dolgom.