Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemrég kérdeztem hogy milyen DH bicót ajánlotok. Nekem egy merev vázas is jó lenne. Abból milyet tudtok ajánlani max 300 000-ért? Melyik márkák a megbízhatóak? Thx!
a nyereg az megy valahova ahova éppen esik nem ülök rá.
u dont have to listen anybody else but me
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
amúgy már megtanultam bunny-zni, nem is nehéz 😄
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Véres te is állva kezded meg a footjamet és utána megy a segged alá a nyereg amikor állsz igaz? nem ülve?? ugyeee??
Írtam a testbikenak, hogy használhatom-e a jelzõit, és engedélyt kaptam rá 😊 Valószínûleg még valamilyen együttmûködés is lesz 😄
fasza 😄
kérés:
lenne kedve valakinek elõre megírni egy túra leírást? lehetõleg olyat, amihez vannak képek, illetve térkép is [ amit majd google mapsban megrajzol ]
+
ugyan ezt kérném tõled is VRSDM, hogy egy képekkel esetleg youtube videóval ellátott leírást csinálnál az egyik versenyedrõl ?
=)
köszi
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
erre králikdani (a magyar bmx-es társadalom vezéralakja kb.) hé balázs. kérj már bocsánatot az ádámtól. õ DTLF-es 😄😄😄
tegnap a versenyt elmosta az esõ. szóval ma este folytköv. sztem tuti továbbjut a õ csoportjába kimagaslóan jó volt.
Kül grat neki nagyon jól tolja
benne lesz a 2. körben is?😄
áve
ma kezdõdött a bmx worlds. végülis a vb : ) ha nevezhetjük így.
miniramp kategóriában indult ivánfi balázs is.
sajnos a versenyt elmosta az esõ. hnap este folytatódik.
de az eddig lezajlott körben a magyar IVÁNFI BALÁZS nagyon kioszotta a kölni közönséget. hogy a kommentátortól idézzek " SICK! THAAAAATIS IS REEEEEEEALY SICK! "
mindezt olyan trükkökkel. mint, flairvápé. szaltó-féki negyedíven, vápé tailtap. betám tailtap. 180szaltó spine-on 😉
és akkor a vidi.
Bazsi 0:34nél látható elõször flair közben.
piros bmx. fekete ruha. fehér bukó. többször is feltûnik a filmben!
legyünk rá büszkék!
ill. 1db orchidba (design for bmx riders) 😉
szakadt itt ott de jó erre.
a sima (mint a képen) az a sima footjam.
aztán van cancan footjam mikor a másik oldalra rakod a vázon át
aztán van amikor nem a villa mögé hanem elõre rakod eztis mindkét oldalon.
a technikája meg annyi hogy mész a döntés felé (vagy placcon... mindegy) és mikor a sebességed már majdnem elfogy, de még van elég akkor megpróbálsz fejlreállni 😄 ugrasz fölfele, és azzal együtt döntöd a bicót hogy a lábad ne hagyja el a pedált. eközben az ugrás közben meg a ballábbal odaugrasz a kerékre, és beszorul...
mikor elõre rakod meg húzod hátra a lábad feszítve a villának.
az egész közbe 90°ot fordulsz. és még 90°al ugrasz vissza.
ív tetejére rakni meg ugyan ez csak kiugrásnál lefele visszanézel az ívbe fejjel, és így döntöd elõre. ívre nehezebb mint döntésre.
ugyan nem szeretem ezeket a vidiket, mert semmire nem jók a lényeg azért látszik.
Természetesen automata a szelep. Arra gondoltam, hogy vasárnap este felfújom, aztán másnap reggel megnézem, hogy áll...bár nagy esélyt nem látok rá, hogy kemény marad. Rászánom azt az 1 órát a belsõ cserére.
mint pl. miért pont popcornt kell enni a moziba, azt se értem meg 😄 én akkor is sajtburgert fogok becsempészni 😄
am. visszatérve még egy picit a nemrégi ár/érték arányra. a csillés film elsõ 5perce kb. csak esés, elég szépen dobálják a bicikliket és mégse lesz bajuk 😊
nos. pont ezért kerülnek ezek a " gyerekbiciklik " ennyibe
De azt soha nem fogom megérteni, hogy abban mi a jó, hogy valaki olyan gatyában teker, amibõl az elsõ mozdulat után félig kilóg a segge. Persze tudom, lázadás, meg életérzés, de ettõl számomra még mindig csak igénytelenség marad...
Tudod, mikor mész keresztül az õszi erdõn és ropognak a levelek, meg az ágak a kerekek alatt, az pont úgy hallatszik, mint amikor egy vadkan csörtet keresztül az avaron. A sárpakolásról nem is beszélve. :o)
linket neki
18 éve kezdtek el ezen a helyen az ország elsõ BMX-esei biciklizni. Ez a múlt, a sok sok emlék és a nyugodt zöld környezet teszi számukra ezt egy olyan hellyé, ahova mindig szívesen járnak vissza. Csillebérc, egy hely a János hegy tetején, a város közepében, ahol nyugalomra lelhet az ember a természetben.
Sokan dolgoztak azért, hogy ne vesszen el ez a pool, illetve, hogy mára ismét egy komplett skatepark üzemelhessen itt. A park újra nyitásának örömére idén a GPS Clothing rendezte meg a Chill and Ride 2 BMX versenyt és találkozót.
A sok felvételnek és színvonalas trükknek köszönhetõen, adott volt egy film elkészítés.
Mert akk a szelepgumi hülyeség...
Nem értem mi történhetett, 2 kör aszfalton a Nagyerdõben alapesetben nem okoz ilyet. Tudtommal nem mentem rá semmi élesre és kemény gumival mentem haza...ötletem sincs.
A kérdés: lehetséges olyan, hogy nem defekt, hanem csak a szelep, vagy szelepgumi lazult el/sérült meg, és helyrehozható házilag belsõ-csere nélkül? Mert ha nem muszáj, nem esek neki hétfõn meló után belsõt cserélni...
Túrázgató/városi harcos
DH/Freeride arc
Hétvégi/Jóidõs bringás
Sima XC-s
BMX gyilkoló
Varacskosdisznó
Vitrin/Garázs bicós
triálos fenegyerek
versenyzõ
Virsli gumis/oútis
brutálfutár
Info a Testbike-ról 😄
Az Shimano 😄DDDD Ne vedd sértésnek
szedjétek már nekem össze a bringás stlyeokat egy kis idióta jellemzõvel pl:
DH csávó, Városi harcos, XC kölyök vagy mittomén 😄 csak legyen vicces 😄DDD köszmá 😄DD
A Villánál szerinted miért vannak azok a tekerõk?😄 Lehet puhitani keményiteni, állitani dlgokat rajta.. Tekergesd..
A stucni, hogy ferde az hiba cseréltesd le..
A Hajtókarból a Truvativ nagyon jó cucc nincs azzal semmi baj.. Persze ha mondjuk ferdén hajtják bele a pedált esetleg vagy ilyesmi, akkor igen az alu karból kijön a menet.. De ez nem a kar hibája.. Egy 70 ezer huf-os Schimanóból is kijön a menet ha ferdén van belehajva valami..
Downhill!!
Nagyon profi hely.. Ezért szeretem😄
Downhill!!
Downhill!!
egyik kommentbõl idéznék:
"És itt jön szóba a Provident (na itt ócsóbban megtuggyuk venni a bicigglit; esszt anya, látod összeteleszkópos; hát mit akarsz azzal nézni fiam csillagokat???)"
Na kész, ezen félóráig egyirányba röhögtem xD nemigaz. lefordultam a székrõl basszus, még most is fáj a seggem XD
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Ma estére fenn lesz esetleg dobhatnál priviben egy msn címet.
4 forgáspontos rugózás, aminél a rugóstagot teljesen a bringás súlyához hangolták. Ez azt jelentette, hogy ha ráültél, akkor semmi beülése nem volt a hátsó felének, de utána a legkisebb hupszlira is megindult a rendszer. Ezt váltotta le a Giant néhány éve a szintén zseniálisan finom Maestro rendszerre.
Amikor az NRS kijött, az AM kategória még nem is létezett. ;o)