Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nézek egy fehéret, bilincseset.
Van belül pereme
Asszem gordonnak ilyen van
Szal ha van valakinek ilyen az légyszi mondja el, hogy jó e...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
a kempingek drágábbak manapság mint a víkendházak.
u dont have to listen anybody else but me
aki látja az tudja melyik volt az
légyszi linkelje vki
Valami olyan hely kellene,ahol frankón letudjuk zárni a bringát. Mondjuk egy oszlop is jó lenne,közvetlenül melléjük lesátoroznánk. Meg azért ahogy ismerem a társaságot,nem sokat fogunk mi éjjel aludni 😄DD
Meg persze azért az is elõny,ha ingyééé' van 😄
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Amikor mi mentünk körbe, én estére szétszedtem, és beraktam a sátorba, magyarul vele aludtam😄
De ha 2-en 3 an vagytok 2 sátorral, akkor pl azt is lehet hogy egy sátorba egy ember és a bringák, a másikba pedig 2 emberke..
Én nem biznám rá senkire.. Melöled meg nem veszik ki ugy hogy ne ébredj fel!
Downhill!!
3 napra elmegyünk egy lightos Balaton körre,3 másik haverommal,Kaposvárról indulunk. Sátrat megvettük,táskák megrendelve.
1. éjszaka megoldva,csak nem tudjuk,hogy a másikat hol töltsük. 1. éjszaka Balatonlellén a mi nyaralónkban tudunk aludni (kikunyiztam a fatertól 😄D),2. nap reggel indulunk tovább,Szántód-->Tihany fele. Na most nem tudjuk,hogy meddig jutunk,mert ha minden igaz,akkor barátnõm is jön,és Õ miatta nem biztos,hogy átérünk Tihanyba. Tudnátok ajánlani valami olyan helyet,ahol le tudunk sátorozni,bringákat biztonságban tudjuk,és viszonylag csendes hely?
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Néztétek?? Leszakadta a felvonó Mariborban!😄 Állitólag neki ütközött a kocsi az oszlopnak.. 6 kocsi esett le, szerencsére ahogy néztem fent, ott meg elég alacsonyan megy(szerencsére, ugyanis van egy része ahol kb 20-25 méter magasan megy) Durva volt! Mutatták a hiradóba ott lógtak a bicok😄 Kiváncsi vagyok hány darab esett le.. Szerencsére nem hallt meg senki.. Jahh és remélem agusztusra kész, mert mennék bicózni😄D
Downhill!!
" Notes:
This bike project started with a new-old-stock 1980 Peugeot CFX-10 frame (frame only version of the famed PX-10) that the previous owner said had been setting in a box for nearly 30 years, never built or ridden. I built it up using vintage components to give the bike vintage look and feel."
Elég kemény
A teleszkóp az förtelem,meg gyenge is,szóval azzal okosan,vagy idõvel csere. Felnikre is érdemes odafigyelni. (én a hátsót pont az illesztésnél eltörtem). Más az jó rajta,strapabíró gép. Meglepõdtem párszor,hogy hogy a jóistenbe nem törött el a váz,vagy szakadt le a hajtómû 😄 Én ajánlom.
http://kerekagy.blog.hu/2009/07/19/a_biciklisek_nem_a_villamossinen_akarnak_meghalni
haver akar most magának 90k körül valami jó dirt bringát
ezt nézte ki magának
vélemény? van jobb a kategóriában?
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Amennyire értek hozzá,úgy tudom elég jó márka..kérdés,hogy enged-e valamit az árból,vagy már pofátlanság lenne ebbõl alkudni?Új gumi mennyi lenne rá kb?
majd szeretnélek megkérni titeket, hogy vesézzétek ki az összes hibát az oldalon, tuti, hogy lesz benne szép számmal, amin átsiklottam 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
felveszel egy bizonyos tempót. addig felzongorázol. onnan meg csak ha nagy emelkedõ jön akkor váltasz.
a kellemetlenebb, hogy a régebbi outikon ezeknek a váltókaroknak nincs végállása. így könnyen túl feszesre / lazára lehet állítani a bovdent. ami a lánc leeséséhez vezet.
de ezt könnyen megszokja az ember hogy meddig lehet tolni/húzni a kart.
Nem ismerem a dual controlt,de a leírásod alapján gondolom valami olyasmi,hogy egybe van építve valahogy a fék és a váltó karja
te úristen hogyváltassz azzal?😄
Dejó hogy kitalálták a dual controlt sokkal kényelmesebb😄😄
Tod miaz nem?😄
Kétlem hogy dual control fékkar lenne...
Sztem az a két kis karocska(olyan mint a gyorszár feszítõje) arra szolgál
hát mitnemondjak elég érdekes😄
Kül nemrossz gép
outi
Ez már úgy ránézésre is szimpatikus volt,látszik rajta,hogy hozzáértõ kezei közt volt..
Viszont ha isteni csoda történik és nem viszik el,azonnal lecsapok rá<#vigyor1>#vigyor1>
Nekem tavaly pont ez volt. Nagyon le voltam törve, h elviszik, mert jó áron volt. Aztán köv. héten találtam egy sokkal jobbat ugyanannyiért, és jól jártam.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
rakj bele 6bar-t és csókolom nyolcas : )
padkázni meg kátyúzni nem szabad vele, de ésszerû, szóval normális használat mellett nem lesz benne véletlen nyolcas 😉
Egyébként ezeknél az országútiknál ennyire könnyen lehet 8ast varázsolni a kerékbe?Sok helyen olvastam már nyolcasról
csak miután nem vagyok kifejezetten hozzáértõnek mondható,így lehet az sem sokat nyomna a latban,ha én megnézném<#nemtudom>#nemtudom>
Hogy õszinte legyek nem is igazán tudnám mi az amire figyelni kell,mik az árulkodó jelek<#buck>#buck>
A gond csak az,hogy tõlem 180km-re van az áru,így élõben nem igazán tudnám megnézni😞
Remélem jó helyen zavargok a kérdésemmel,gondoltam ti jobban tudjátok ezeket a dolgokat,mint én😊 A helyzet az,hogy kinéztem egy használt országúti kerékpárt,mivel nagyon régóta szeretném a montimat országútira cserélni,de mivel egyrészt nincs keretem egy újra,másrészt nem mernék kezdésnek rögtön egy 100-200ezer forintos bringát venni,így inkább használtban gondolkozom.Õt néztem ki,az ár elég korrektnek tûnik,és képek alapján a bringa is..
Nektek mi a véleményetek?Esetleg valakinek vannak tapasztalatai ezzel a típussal kapcsolatban?
Elõre is köszönöm!
ti hogy vagytok ezzel?