Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
Van innen valakinek prodigy markolata???
Most nézek egy fehéret, bilincseset.
Van belül pereme
Asszem gordonnak ilyen van
Szal ha van valakinek ilyen az légyszi mondja el, hogy jó e...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

ez is jóféle 😊 Corey Martinez

SrAta
ebbe vidibe végig ugyanaz a srác van nem??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
köszke😊

blory
VRSDM
ingyen kemping?
a kempingek drágábbak manapság mint a víkendházak.

u dont have to listen anybody else but me

SrAta
linkelje valaki plz azt a vidit amelyik úgy kezdõdik, hogys a srác alszik felkel tanyabájkon elmegy déháznim, majd forkrosszozik
aki látja az tudja melyik volt az
légyszi linkelje vki

belisz
4-en megyünk,mert jön barátnõm is. Másik két haverom másik sátorban alszanak ketten. Holnap megyek megvenni a sátrat. 😄

Valami olyan hely kellene,ahol frankón letudjuk zárni a bringát. Mondjuk egy oszlop is jó lenne,közvetlenül melléjük lesátoroznánk. Meg azért ahogy ismerem a társaságot,nem sokat fogunk mi éjjel aludni 😄DD
Meg persze azért az is elõny,ha ingyééé' van 😄

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

gordon 24
Hát kepingek!.. De a Bringák miatt, hát.....

Amikor mi mentünk körbe, én estére szétszedtem, és beraktam a sátorba, magyarul vele aludtam😄

De ha 2-en 3 an vagytok 2 sátorral, akkor pl azt is lehet hogy egy sátorba egy ember és a bringák, a másikba pedig 2 emberke..

Én nem biznám rá senkire.. Melöled meg nem veszik ki ugy hogy ne ébredj fel!

Downhill!!

belisz
Sziasztok! Segítséget szeretnék tõletek kérni.

3 napra elmegyünk egy lightos Balaton körre,3 másik haverommal,Kaposvárról indulunk. Sátrat megvettük,táskák megrendelve.

1. éjszaka megoldva,csak nem tudjuk,hogy a másikat hol töltsük. 1. éjszaka Balatonlellén a mi nyaralónkban tudunk aludni (kikunyiztam a fatertól 😄D),2. nap reggel indulunk tovább,Szántód-->Tihany fele. Na most nem tudjuk,hogy meddig jutunk,mert ha minden igaz,akkor barátnõm is jön,és Õ miatta nem biztos,hogy átérünk Tihanyba. Tudnátok ajánlani valami olyan helyet,ahol le tudunk sátorozni,bringákat biztonságban tudjuk,és viszonylag csendes hely?

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

gordon 24
Wazz!!

Néztétek?? Leszakadta a felvonó Mariborban!😄 Állitólag neki ütközött a kocsi az oszlopnak.. 6 kocsi esett le, szerencsére ahogy néztem fent, ott meg elég alacsonyan megy(szerencsére, ugyanis van egy része ahol kb 20-25 méter magasan megy) Durva volt! Mutatták a hiradóba ott lógtak a bicok😄 Kiváncsi vagyok hány darab esett le.. Szerencsére nem hallt meg senki.. Jahh és remélem agusztusra kész, mert mennék bicózni😄D

Downhill!!

nem semmi gépezet az tény 😊

greg benz
Hehe,hiszen ezt nem is kellett rendbehozni😊

" Notes:

This bike project started with a new-old-stock 1980 Peugeot CFX-10 frame (frame only version of the famed PX-10) that the previous owner said had been setting in a box for nearly 30 years, never built or ridden. I built it up using vintage components to give the bike vintage look and feel."

Elég kemény

greg benz
Ezt szépen rendbeszedték<#worship>
Egyetlen hibája,hogy nem eladó<#zavart1>

belisz
Jó kis gép,nekem is olyan volt 1 évig,most öcsém püföli! 😄

A teleszkóp az förtelem,meg gyenge is,szóval azzal okosan,vagy idõvel csere. Felnikre is érdemes odafigyelni. (én a hátsót pont az illesztésnél eltörtem). Más az jó rajta,strapabíró gép. Meglepõdtem párszor,hogy hogy a jóistenbe nem törött el a váz,vagy szakadt le a hajtómû 😄 Én ajánlom.

Találtam egy jó cikket, és mivel rendszeresen tekerek a villamospályán, gondoltam megosztom veletek:

http://kerekagy.blog.hu/2009/07/19/a_biciklisek_nem_a_villamossinen_akarnak_meghalni
greg benz
Értem,köszi😊

Danus16
látom zajlik az élet 😄

haver akar most magának 90k körül valami jó dirt bringát
ezt nézte ki magának
vélemény? van jobb a kategóriában?

http://www.youtube.com/user/kilipeti

szerintem nem rossz,finoman kérdezz rá ,hogy alkuképes-e az ára (ha nagyon alkudni akarsz) a külsõ meg 2-10ezer között mozog igénytõl függõen.

greg benz
Errõl mi a véleményetek?<#fejvakaras>
Amennyire értek hozzá,úgy tudom elég jó márka..kérdés,hogy enged-e valamit az árból,vagy már pofátlanság lenne ebbõl alkudni?Új gumi mennyi lenne rá kb?

SrAta
én igen amikor összeraktuk😄😄😄

greg benz
Biciklin asszem ezt a részt még sose láttam ilyen tisztának😮 😄

Vaxi
még kb 2 nap és elkészülök az oldallal, lehet gyûjteni a fotókat és a leírásokat :]
majd szeretnélek megkérni titeket, hogy vesézzétek ki az összes hibát az oldalon, tuti, hogy lesz benne szép számmal, amin átsiklottam 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Pistike 007
velldán!😄

VRSDM
a vázon lévõ sem gáz.
felveszel egy bizonyos tempót. addig felzongorázol. onnan meg csak ha nagy emelkedõ jön akkor váltasz.

a kellemetlenebb, hogy a régebbi outikon ezeknek a váltókaroknak nincs végállása. így könnyen túl feszesre / lazára lehet állítani a bovdent. ami a lánc leeséséhez vezet.

de ezt könnyen megszokja az ember hogy meddig lehet tolni/húzni a kart.

greg benz
Hát annak hangzik,jó megoldás😊

SrAta
van a fékkar lehet jobbra és balra tolni ezzel váltasz ha behúzod mint a rendes fékkart meg fékezel sztem tök praktikus😄

greg benz

Ez a váz festés nagyon állat<#worship>

greg benz
Hát nem annyira vészes szerintem,bár nem használtam még ilyet😊 Meg olyan sûrûn úgysem kell váltani,oda nyúlsz egy pillanatra vázhoz,és már váltottál is,nem nagy kunszt..
Nem ismerem a dual controlt,de a leírásod alapján gondolom valami olyasmi,hogy egybe van építve valahogy a fék és a váltó karja

SrAta
ott a vázon?????
te úristen hogyváltassz azzal?😄
Dejó hogy kitalálták a dual controlt sokkal kényelmesebb😄😄
Tod miaz nem?😄

greg benz
Igen,az országútikon az a két kis kar a váltó😊

SrAta
ezen hol lehet váltani?😄😄
Kétlem hogy dual control fékkar lenne...
Sztem az a két kis karocska(olyan mint a gyorszár feszítõje) arra szolgál
hát mitnemondjak elég érdekes😄
Kül nemrossz gép

greg benz
Na találtam egy másikat,ez elég korrektnek tûnik
outi

greg benz
Hát most nézegettem,de semmi hasonlót nem találtam😞
Ez már úgy ránézésre is szimpatikus volt,látszik rajta,hogy hozzáértõ kezei közt volt..
Viszont ha isteni csoda történik és nem viszik el,azonnal lecsapok rá<#vigyor1>

nyugi, találsz másikat, lehet még jobbat is 😊
Nekem tavaly pont ez volt. Nagyon le voltam törve, h elviszik, mert jó áron volt. Aztán köv. héten találtam egy sokkal jobbat ugyanannyiért, és jól jártam.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

greg benz
Visszaírt az eladó,állítólag már valaki szóban lefoglalta,elvileg holnap 6ra ott van érte..ha nem megy akkor ír.. nincs szerencsém😞(((

én nem értek hozzá, de Bp-n szoktam látni sok versenybringást, és mennek mint az õrült, pedig nem mindenhol tökéletes az út.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

VRSDM
az én kb. 30éves orosz pszutnyik outimmal mentem már picit sóderes homoks földúton is. és totál semmi baja.
rakj bele 6bar-t és csókolom nyolcas : )
padkázni meg kátyúzni nem szabad vele, de ésszerû, szóval normális használat mellett nem lesz benne véletlen nyolcas 😉

greg benz
Remélem ebben nincs 8as,azért azt csak írná😊 Mondjuk azt írja a hirdetésben,hogy szinte új gumik vannak rajta..szóval gondolom azért ha máskor nem,akkor feltûnt volna mikor a kereket cserélték😊
Egyébként ezeknél az országútiknál ennyire könnyen lehet 8ast varázsolni a kerékbe?Sok helyen olvastam már nyolcasról

Mi most vettünk egy schwinn régi versenybringát, hasonló kategória, nem is volt drága. Volt benne egy 8as, ami miatt a féket be sem lehetett rakni, de aztán a szervizben kivették belõle. Nagyon jó amúgy.

greg benz
Köszi😊

Egy kérdés: A racsni az pontosan melyik rész? Ez új még nekem<#fejvakaras>

belisz
Kerekeket nézd meg,hogy nyolcas nincs-e bennük,küllõket is szépen nyomkodd meg. Minden illesztést ill. heggesztést vizsgálj meg,bowdeneket. Nézd meg a bicaj alján a számot. keress rozsdafoltokat (gondolom nem alu váz 😄D),racsnit nézd meg,hogy nincs-e nagyon kihegyesedve. Hajtómûvet minden szögbõl,hogy nincs-e meggörbülve,csakúgy mint az elsõ villát. Aztán kicsit mész vele,fékeket megnézed,váltóval végigváltasz minden fokozatot. Nagyjából ennyi.

greg benz
Az is járható út lenne,ha elmennék vonattal,úgy annyira nem is drága...
csak miután nem vagyok kifejezetten hozzáértõnek mondható,így lehet az sem sokat nyomna a latban,ha én megnézném<#nemtudom>
Hogy õszinte legyek nem is igazán tudnám mi az amire figyelni kell,mik az árulkodó jelek<#buck>

belisz
Pedig az kár..mindenféleképpen úgy vedd csak meg,hogy alaposan átnézed mindenhol és esetleg ki is tudd próbálni.

greg benz
Igen,én is úgy vagyok vele,hogy elsõre talán egy ilyen bõven megtenné,20ezer nem annyira hatalmas befektetés,és azért ahogy elnézem nem úgy tûnik mint amit szétkínoztak😊
A gond csak az,hogy tõlem 180km-re van az áru,így élõben nem igazán tudnám megnézni😞

belisz
Szerintem elsõ országútidnak tökéletesen megfog felelni. Korrekt kis gépnek tûnik.

greg benz
Sziasztok!

Remélem jó helyen zavargok a kérdésemmel,gondoltam ti jobban tudjátok ezeket a dolgokat,mint én😊 A helyzet az,hogy kinéztem egy használt országúti kerékpárt,mivel nagyon régóta szeretném a montimat országútira cserélni,de mivel egyrészt nincs keretem egy újra,másrészt nem mernék kezdésnek rögtön egy 100-200ezer forintos bringát venni,így inkább használtban gondolkozom.Õt néztem ki,az ár elég korrektnek tûnik,és képek alapján a bringa is..
Nektek mi a véleményetek?Esetleg valakinek vannak tapasztalatai ezzel a típussal kapcsolatban?

Elõre is köszönöm!

olvastam pár helyen hogy félnek szétszedni a racsnit... mitõl félnek??a meneteset már kb 10 perc alatt át tudom zsirozni a kazettásat meg melóba szétszedtük atomjaira aztán összeraktuk + a racsniját is bezsiroztuk.. az sem vészes.

ti hogy vagytok ezzel?

bardocz
2 év után sikerült észrevennem,hogy egyszerre 3 sebességet tudok visszaváltani egy kézmozdulattal😄
SrAta
városi császkálós a WTP is csak nehezebb vele a dinnyét hazavinni😄😄