Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
Nem bowdentok hanem Bowdenház😄😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ez tetszik nekem és az ára is jó!😊

greg benz
Meg a bandázst,meg a bovdentokot😄

Jól nézki, csak a nyereg huzatot cserélném feketére 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

norbi56
És össze porolódik...xD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

greg benz
Nem mernék utcára menni vele,félõ hogy kilopják alólam<#guluszem1><#wilting><#hehe>

norbi56
Ezt az AM bringát azért elfogadnám😊LINK

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

greg benz
Korrekt,csak nekem fura ez a szürke-sárga kombó😄

VRSDM
a 2. váza nekem jobban fekszik, a nyakcsõ dõlésszöge, és emiatt a villáé is, vagy csak engem zavar ha közponzott villásnak érzem a túl meredek nyakcsöves bicókat?

u dont have to listen anybody else but me

greg benz
Rákérdeztem a bringa eredeti márkájára a tulajnál,kiváncsi vagyok😊 Ha peugeot az alap,akkor egy rendes festéssel durva gép lehetne belõle<#eljen>

greg benz
Nekem is bejövõs,csak nem szeretem az ilyen átfestett-átmatricázott gépeket😞 Inkább vennék valami original cuccot

SrAta
a második bejövõs kionézetre egyedül ez tetszik azokból amit linkeltél😊

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

greg benz
Nah ma írt két tag a bikemag-os hirdetésemre,az egyik egy régi pezsó,de elég rongy állapotban van,meg régebbi fajta,nem az amelyik nekem tetszik😞 És sokat is kért érte..
A másik pedig egy egész korrekt darab,nem peugeot,de nem is írja,hogy milyen (colnago matrica van rajta,de azt mondta az csak díszítés,nem a márkája),árat nem írt

Ez a régi pug:

Ez meg a másik

SrAta
fóton most valami nagy balhé van a vezetõk között nem?😄😄

belisz
Igen,ilyen állat módon kitolató barmokkal nekem is volt dolgom,de mindig megúsztam az ütközést. Azért beszólni jólesett! 😄D

A legnagyobbat bringázás közben úgy estem,hogy csak úgy egyedül bringázgattam itt a városban,és a bicikliúton nálunk egy ponton van egy éles kanyar. Mentem a bringaúton,faxa tempóban,egyszer csak a semmibõl ott terem elõttem egy komplett nyugdíjas klub,velük a kutyáik...a kutya pont elõttem volt,és az Isten tudja hogyan,de kitudtam kerülni (talán spontán átbunnyztam..😄D),aztán bringaútrol le (ekkor még kb. 40-el mehettem,)be az árokba,és az árokparton egyenesen telibe kaptam egy tuskót....törött hüvelykujj,kisebb-nagyobb zúzódások,agyrázkódás....

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

VRSDM
engem Fót-on csaptak már el jópárszor.
csak lájtisan bmx-el tekerek a fõúton, fényes nappal, és a kertjébõl olyan lendülettel áll ki hogy engem meg elsodor... :/
az meg hogy országútival éjjel, lámpa elöl hátul, fényvisszaverõ hátul, elõzõk meg egy autóst (sunyin kuncogva 😊 majd õ közben a holtteret nem figyelve lekanyarodik balra, :/ én már annyira megelõztem hogy csak a hátsó kerekemet kapta el, de azzal pont kibiccentett az egyensúlyból és 50nél nyaltam egy kicsit az aszfaltot. nem ált meg persze.

a bmx-es kertbõl százzal kiállosoknál volt olyan hogy beleszáltam és tök normálisan elnézést kért, felsegített, kérdezte okozott-e valami kárt a bicómban stb.

de volt olyanis hogy behordpadt picit az oldaleleme a kocsinal (sima alulemez ugye) és kérdezte hogy minden rendben van-e
rohattul fájt midnenem de mondtam hogy peeerszeee-persszeee és húztam is el 😄 mielõtt észreveszi az ajtaját 😄

u dont have to listen anybody else but me

Thomx
A mai világba már nem lehet tudni.... 😄

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

belisz
Az. lehet kicsit kézimunkázott érte...😄 Vagy tombolán nyerte! 😄D

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Thomx
És az ilyenek kapnak jogsit... vicc.

belisz
Barna volt,de tipikus plázapicsa...lehet,hogy pont sminkelt...

Bajom azon kívül semmi nem lett,hogy olyan ideges lettem,majdnem agyvérzést kaptam..bringán a hátsó váltó kicsit megkarcolódott,kilométeróra zsinórja megtört,meg itt-ott kisebb karcolások a vázon.

SrAta
vissza kell küldenem a hajtókart és a középcsapágyat
szóval nagyon úgy néz ki, hogy cserélik

Szabi84
😄 meg kellett volna dugni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SrAta
aztapicsa...
Az nemsemmi
szõke volt??
Valami bajod lett?

belisz
Én még tavasszal jártam úgy,hogy bringázgattunk csak itt a városban. Pont zöldet kaptunk ZEBRÁN!!!! egyszer csak egy fekete Merci,nem is fékez,nem is dudál semmi...kilöktem magam alól a bringát oldalra,én meg kiugrottam a járdára. Megáll a csaj minden,mondom "Piros van bazdmeg,nem kéne megállni..." és a legdurvább mondat,amit valaha hallottam...vissza fordul..."Jah,hogy itt van lámpa???....hihihihi,bocsi nem vettem észre"...te Én olyant belerúgtam a 10milkás Merci jobb elsõ ajtajába,hogy behorpadt,és megrepedezett a festék...mondom "VAN BAZDMEG!!!"...aztán elmentünk,csaj meg csak nézett...

SrAta
Mára elkzdett fájni a térdem a bokám a könyököm a csuklóm és a vállam mivel lazák az izületeim sztem csak meghúztam mindet...:S

SrAta
te mondom intett h menjek át és azután ütött el baze úgy meglepõdtem mint az állat azt kitoltam ugye középre a járdaszigetre aztán aszonta h bocsi azt elhúzott mint a vadgalamb én úgy megvoltam lepõdve h rendszámot nemis tuttam nézni

greg benz
" De gondolom sokan miutan eladtak a bringat mar nem veszik fel az idegen szamokat"

Az ilyet nem is tudom megérteni,ha eladta akkor vegye le a hirdetést! Már csak a maga érdekében is..

Pistike 007
Fail:|
Én kicibáltam volna a hölgyeményt. Rendszám?(A)

blory
En erdelybol vasaroltam bringat a piacter.bikemag.hu-rol. Hat valoba nem egyszeru, kb 1 honapig keresgeltem a bicajt majd mivel e-mailre egysem valaszolt marad a telcsi , lett is egy jo kis szamlam. De gondolom sokan miutan eladtak a bringat mar nem veszik fel az idegen szamokat. Vegul csak osszejot, s volt utam arra igy sikerult elhoznom.

Thomx
Attól még a váz megrepedhet...

greg benz
Köszi<#smile>

SrAta
a vázat nem érte a kocsi a pedált kapta telibe
de azékül akkorát nemkapott csodáltam, h a tengely meghajlott, de meghajlott...
A festék sehol sem repedt, a kar megse hajlott egy milimétert se, szal gondd lehet??

gordon 24
Mire válaszoljak??

Nem akarlak megsérteni😄DD

Tölem tutti nem ment volna el az a nõ ugy hogy nem fizeti ki legalább a fél bringát.

Alu bázad van, alu karral, az is lehet hogy a váz is megrepedt. Szóval.....

Az hogy kicserélik-e?? Az kb 100% hogy nem.. Látszik rajta mi a baja..

Szóval.. Ezzel együt sajnállak, meg izé de lehet jobb lett volna ha nem irom le😄 Éted:😄DD

Downhill!!

Akkor kitartást neked és remélem megfogod találni a megfelelõ eladót/bringát😊

SrAta
majdnem halálragázoltak(najó csak megkoccoltak de akkoris..) és még válaszra se méltattok???!!!
Kössz szépen...
(csakvicc mármint a megsértõdés ha valakinek nem esne le)

greg benz
Röhögni fogsz,de egy napon írtm nagyjából mindegyik vevõnek😊 És nem viccbõl írtam,egyetlen egy eladó sem írt vissza! Még korábban beraktam ide egy fehér peugeotot,annak az eladója visszaírt még aznap,de azt,hogy szóban elvitték a bringát😊 És másnap tényleg elvitték,le is vette a hirdetést!
Idõm van bõven,ez igaz,ennek örülök is,mert talán így belefutok majd egy nagyon jó vételbe...csak így,hogy nem tudom elérni az eladókat,elég nehéz lesz

greg benz
expressz.hu-t és bikemag piacteret nézem,oda szinte minden nap tesznek fel vmi országúti bicót.. vaterán sajnos csak pár darab van,azok sem olyanok,amilyet én szeretnék

Ezért érdemes egyszerre több dolog(adott esetben bringa)iránt érdeklõdni,hogy szép folyamatosan befognak futni a válaszok(nem hinném hogy senki nem válaszolt neked)és utána tudod kiválasztani a megfelelõt szóval csak azt tudom mondani mint elõbb,ha nem annyira sürgõs várj egy kicsit a válaszokra.Abban meg,hogy látnod kell a bringát,kipróbálni abban teljesen igazad van fõleg egy használt esetében.Az elõzõ postod utolsó része viszont kb a lehetetlen😊 sajnos ilyet itthon nem nagyon lehet összehozni.

Esetleg körülnézhetsz licitálós oldalakon is, ott leírja a hírdetõ, hogy vállal e postát, és hogy mennyibe kerül a posta. (pl. vatera, teszvesz)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

greg benz
Hát de ez a baj,hogy a tárgyalásig el sem jutok egyik eladóval sem!
Én úgy gondolom,ha már valaki meghirdet valamit,akkor vagy legyen benne annyi,hogy figyeli a telefonját és/vagy az emailjét,vagy ha nincs lehetõsége tényleg egész nap készenlétben lenni,akkor jelezze ezt a hirdetésben! Én még csak nem is ragaszkodnék egyébként a postához,mert azért jó lenne vásárlás elõtt élõben látni a bringát,meg kipróbálni,satöbbi..nem ugyanolyan,mint amikor vesz egy vázát az ember az interneten..
Mondjuk nekem az lenne a legjobb megoldás,ha mondjuk egy olyat csinálnánk,hogy utánvéttel elküldi a bringát,de úgy,hogy a vételár fele legyen az,és kipróbálom,megnézem,stb,ha tetszik átutalom neki a maradék pénzt még aznap. Csak hát azért ehhez sok bizalom kell,ami nem nagyon van sajnos okkal az emberekben😊

Szintén baranyai vagyok,sok pesti nem akar a postába belemenni ami miatt sok üzlet tárgytalanná válhat,abban igazad van,hogy vannak akik késõbb válaszolnak mint várnád,de elhiheted mindenkinek megvan a maga dolga,én is amikor elutazok és hirdetek valamit a befutott kérdésekre 2-3 nap múlva válaszolok mert van jobb dolgom stb😊 és mikor visszaírok utána már az érdeklõdõ nem méltat arra,hogy leírja :kösz már nem aktuális,vagy hasonló,azért légy türelemmel,ha valakit meg nem érsz el és többször hívod
tehát komoly érdeklõdõ vagy õ meg valóban el akar adni valamit akkor biztos vissza fog hívni téged.

greg benz
Igen,de kb az összes hirdetõ pesti,én meg baranyai vagyok😛

gordon 24
Igen😄 Ez ilyen.. Jobban jársz ha bemész személyesen.

Downhill!!

greg benz
Nem egyszerû ez a bicikli vásárlás.. az elmúlt pár napban írtam legalább 3 vagy 4 eladónak érdeklõdõ e-mailt,egy sem válaszolt..plusz ma felhívtam az egyiket,ki van kapcsolva

Kérdem én,az ilyen emberek minek hirdetnek?<#wow3>

SrAta
nah megvettem rohattjó😄
olyan mintha ottse lenne😊
Viszont a bicikliboltos kirándulásomat beárnyékolta egy baleset...
Történetesen:
A házunktól 200m-re levõ körforgalom elõtt állt a sor, énis álltam a zebránál, nõ(kb 35-40) intett, hogy menjek át. elindultam, majd a felénél koccanás balról belémjött....
fasza...
Aszongya bocsi azt lelépett...
A fékem elállt, de ez a legkisebb gond, bennem nem keletkezett kár, viszont a közepe kapott eléggé nagyot...
A tengely elhajlott...
Szal garanciális tortúra lesz...:S
Szorul a közepe a bicóboltba megnézték nekem és szerintük is tengely elhajlás...
Viszont a hajtókarnak semmi baja és ami a legfontosabb nekem se lett, csak így a 23 átlag helyett 12-13at tok tekerni...
Sztetek van esélyem rá, hogy a bikemarket kicseréli?
Ha valéahogy úgy írom le h nem értek hozzá, és annyit vettem észre, hogy nehezen lehet tekerni, de nemtom mi baja, bevvittem és ezt mondták, de nemértem, szóval hogy mi a teendõ...
Na szal ezt írnám(persze mindent értek h mi a baja...)
Szal esélyem van, hogy cserélik, vagy semmi??
Egy 75000Ft összösszegû számlán van ez.
Vélemény??

Thomx
B.I.K.E. The Movie sem rossz.

gordon 24
Nekem igen olyan van! Elég zsir szerintem.. Mondjuk összesen 2x voltam vele bicozni, ugye egyszer estem egy kurva nagyot, akkor kapott nem kevesett, de még jol müködik, meg nem is szakadt el stb..
Nekem tetszik..

Downhill!!

belisz
New World Disorder sorozat,Kranked....Én ezeket ismerem,mind1-ik nagyon jó.

Hosszabb biciklis videókat keresek. Legyen túra, xc, cc, downhill, mindegy, akár BMX-es is. Igazából ilyen 1-2 órás összefüggõ filmekre gondolok. Köszönöm!

blory
Igen a komenteket vegigolvastam volt en is ezert, valami Kanadai kisvarosba lakik. Jo kis video.