Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
u dont have to listen anybody else but me
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A másik pedig egy egész korrekt darab,nem peugeot,de nem is írja,hogy milyen (colnago matrica van rajta,de azt mondta az csak díszítés,nem a márkája),árat nem írt
Ez a régi pug:
Ez meg a másik
A legnagyobbat bringázás közben úgy estem,hogy csak úgy egyedül bringázgattam itt a városban,és a bicikliúton nálunk egy ponton van egy éles kanyar. Mentem a bringaúton,faxa tempóban,egyszer csak a semmibõl ott terem elõttem egy komplett nyugdíjas klub,velük a kutyáik...a kutya pont elõttem volt,és az Isten tudja hogyan,de kitudtam kerülni (talán spontán átbunnyztam..😄D),aztán bringaútrol le (ekkor még kb. 40-el mehettem,)be az árokba,és az árokparton egyenesen telibe kaptam egy tuskót....törött hüvelykujj,kisebb-nagyobb zúzódások,agyrázkódás....
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
csak lájtisan bmx-el tekerek a fõúton, fényes nappal, és a kertjébõl olyan lendülettel áll ki hogy engem meg elsodor... :/
az meg hogy országútival éjjel, lámpa elöl hátul, fényvisszaverõ hátul, elõzõk meg egy autóst (sunyin kuncogva 😊 majd õ közben a holtteret nem figyelve lekanyarodik balra, :/ én már annyira megelõztem hogy csak a hátsó kerekemet kapta el, de azzal pont kibiccentett az egyensúlyból és 50nél nyaltam egy kicsit az aszfaltot. nem ált meg persze.
a bmx-es kertbõl százzal kiállosoknál volt olyan hogy beleszáltam és tök normálisan elnézést kért, felsegített, kérdezte okozott-e valami kárt a bicómban stb.
de volt olyanis hogy behordpadt picit az oldaleleme a kocsinal (sima alulemez ugye) és kérdezte hogy minden rendben van-e
rohattul fájt midnenem de mondtam hogy peeerszeee-persszeee és húztam is el 😄 mielõtt észreveszi az ajtaját 😄
u dont have to listen anybody else but me
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Bajom azon kívül semmi nem lett,hogy olyan ideges lettem,majdnem agyvérzést kaptam..bringán a hátsó váltó kicsit megkarcolódott,kilométeróra zsinórja megtört,meg itt-ott kisebb karcolások a vázon.
szóval nagyon úgy néz ki, hogy cserélik
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Az nemsemmi
szõke volt??
Valami bajod lett?
Az ilyet nem is tudom megérteni,ha eladta akkor vegye le a hirdetést! Már csak a maga érdekében is..
de azékül akkorát nemkapott csodáltam, h a tengely meghajlott, de meghajlott...
A festék sehol sem repedt, a kar megse hajlott egy milimétert se, szal gondd lehet??
Nem akarlak megsérteni😄DD
Tölem tutti nem ment volna el az a nõ ugy hogy nem fizeti ki legalább a fél bringát.
Alu bázad van, alu karral, az is lehet hogy a váz is megrepedt. Szóval.....
Az hogy kicserélik-e?? Az kb 100% hogy nem.. Látszik rajta mi a baja..
Szóval.. Ezzel együt sajnállak, meg izé de lehet jobb lett volna ha nem irom le😄 Éted:😄DD
Downhill!!
Kössz szépen...
(csakvicc mármint a megsértõdés ha valakinek nem esne le)
Idõm van bõven,ez igaz,ennek örülök is,mert talán így belefutok majd egy nagyon jó vételbe...csak így,hogy nem tudom elérni az eladókat,elég nehéz lesz
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Én úgy gondolom,ha már valaki meghirdet valamit,akkor vagy legyen benne annyi,hogy figyeli a telefonját és/vagy az emailjét,vagy ha nincs lehetõsége tényleg egész nap készenlétben lenni,akkor jelezze ezt a hirdetésben! Én még csak nem is ragaszkodnék egyébként a postához,mert azért jó lenne vásárlás elõtt élõben látni a bringát,meg kipróbálni,satöbbi..nem ugyanolyan,mint amikor vesz egy vázát az ember az interneten..
Mondjuk nekem az lenne a legjobb megoldás,ha mondjuk egy olyat csinálnánk,hogy utánvéttel elküldi a bringát,de úgy,hogy a vételár fele legyen az,és kipróbálom,megnézem,stb,ha tetszik átutalom neki a maradék pénzt még aznap. Csak hát azért ehhez sok bizalom kell,ami nem nagyon van sajnos okkal az emberekben😊
tehát komoly érdeklõdõ vagy õ meg valóban el akar adni valamit akkor biztos vissza fog hívni téged.
Kérdem én,az ilyen emberek minek hirdetnek?<#wow3>#wow3>
olyan mintha ottse lenne😊
Viszont a bicikliboltos kirándulásomat beárnyékolta egy baleset...
Történetesen:
A házunktól 200m-re levõ körforgalom elõtt állt a sor, énis álltam a zebránál, nõ(kb 35-40) intett, hogy menjek át. elindultam, majd a felénél koccanás balról belémjött....
fasza...
Aszongya bocsi azt lelépett...
A fékem elállt, de ez a legkisebb gond, bennem nem keletkezett kár, viszont a közepe kapott eléggé nagyot...
A tengely elhajlott...
Szal garanciális tortúra lesz...:S
Szorul a közepe a bicóboltba megnézték nekem és szerintük is tengely elhajlás...
Viszont a hajtókarnak semmi baja és ami a legfontosabb nekem se lett, csak így a 23 átlag helyett 12-13at tok tekerni...
Sztetek van esélyem rá, hogy a bikemarket kicseréli?
Ha valéahogy úgy írom le h nem értek hozzá, és annyit vettem észre, hogy nehezen lehet tekerni, de nemtom mi baja, bevvittem és ezt mondták, de nemértem, szóval hogy mi a teendõ...
Na szal ezt írnám(persze mindent értek h mi a baja...)
Szal esélyem van, hogy cserélik, vagy semmi??
Egy 75000Ft összösszegû számlán van ez.
Vélemény??
Nekem tetszik..
Downhill!!