Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
kéktalpú fehér meg a szines oszt ennyi nem?😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

azért a noskool 2bõl van pár fajta...

SrAta
és pl a sárga fekete orchid van olyan szép mint a noskool 2 nem?😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

VRSDM
orchid - desing to ride.
vans meg divatcipõ utcára...

élõ példa hogy a dc-m 3hónap alatt két talpán tenyérnyi lyuk. a bõr mindenhol szétrepedve, és törve... gari persze nincs rá...

orchidom is szétesett már ugyan de több mint1évig bírta a gyûrõdést. és ebbõl háromnegyed éven át brakeless voltam. szóval a talpa kapott a fékezésektõl rendesen.

u dont have to listen anybody else but me

SrAta
ezek mennyire bírják?
Jobb mint a Vans?

SrAta
http://www.velvartbmx.hu/images/porter2-blkwhtylw.jpg
ez se rossz és csak 16k😄

SrAta
jó a cikk
Orchid cipõket hol lehet neten rendelni?😄
http://www.orchidfootwear.com/shoes/fall09/synth2.html
Ez kvára tetszik:d
Milyen árban vannak?

SrAta
noskool2

SrAta
enyim holnap megy pestre😄
talpa szétkopott és elengedett a ragasztás hátul😄
Fasza az új logód vörös😄

VRSDM

most értem haza szakadó esõben,nekem is no skool 2es a bicós cipõm,hála az esõnek sikeresen megadta magát a ragasztás😊

VRSDM
orchid
de az már szétszakadt, amit kinéztem újat meg hááát nem volt rá máni 😄
szóval most egy régi vans no-skoolt gyûrök de õ sem bírja már sokáig.

SrAta
milyen márkájú bicóscipõbe tolod a bicózást?(valami o betûvel kezdõdik emlékszem😄)

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
off:
sok hülye topic nyílt, amikben nem volt fantázia + ilyen pénzkeresõs szarokat is linkeltek, így nyitottam egy topicot internetes pénzkeresés címen, hogy akarsz-e pár kattintással több milliót keresni belõle?
és bevágtam ezt a linket.
hát, sedópapi nem volt toleráns. 😄

Máté94
Miért voltál banamákon?😞
Vaxi
szóval minden ötletet várok, hogy mit lehetne beletenni
[ teljesen mindegy, ha fölösleges akkor is, szeretnék minél több funkciót beletenni ]
ami biztos lesz benne: privát üzenet, üzenõfal, ismerõsök [ keresés fabejárás stb. miatt lesz benne ], közös túrára jelentkezés, versenynaptár.

tényleg várok bármilyen ötletet 😄

Vaxi
sziasztok 😊
visszatértem a banamákról.. 😄
nah úgynézki kénytelen leszek rendesen kibõvíteni a bikewarst, és rendberakni, mert valszeg az lesz a szakdogám 😄
remélem elfogadják a tervet.

bardocz
Amúgy csak 27 centi van kihúzva a vázból, szóval nagyon csalóka a kép.
gordon 24
???????????? atyám!😄 kb 2000ft is lehet egy ilyen kulcs! Inkább szétkursz egy 9000ft-s monoblokot?😄 Gratula!

Downhill!!

Hagyományos négyszögtengelyes a cucc. Mind1,itt az öreg (bringaboltos...14biciklit vettem nála 16 év alatt..😄),áttolom hozzá,aztán az megoldja. 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SrAta
(Saját felelõsségre!!!)
Nem kell ISI kulcsot venni, ha isises a monoblokkod. Rongy köré és egy vízpumpafogóval(Csõszerelõfogó) simán kijön
Szal fogsz egy akkora fogot ami körbeéri és kitod szedni.
Én így tettem vissza a sajátomat(miután kiderült hogy a boltban a "Szakemberek" rosszul tették be...)

Ez a gond,hogy szerszámom nincs hozzá...

bardocz
Jaja, ilyen magasan használom. A gumi meg maxxis xenith.
VRSDM
/úgy azonban ne ess neki hogy " majd lesz valahogy" , akkor csak rosszabb lesz.
anno amit tudtam szétszedtem és összeraktam, ha nem ment mentem a helyi bicóshoz az alkatrészekkel, majd ott összeraktuk együtt. így most kábé mindent meg tudok csinálni csukott szemmel.

VRSDM
hogyne, de még otthon is meg lehet oldani, ha vannak hozzá való szerszámaid.

Máté94
Nekem igazából egy országútira kellne majd!Amit ha minden igaz majd szépen felújítok!Igazából fitness bicót szeretnék belõle csinálni ezért gondoltam,hogy ez a deore jó lenne hozzá.Vagy inkább Tiagra?
A picsába..:S

Ha azt elviszem szervizbe,tudnak vele valamit kezdeni?

VRSDM
még az iparis is képes beázni, hiába nem kéne neki, hiába van tömítve.
szóval simán 😊

Nekem megy így...😞

Tegnap éjjeli,viharban való tekerés meghozta az eredményét,és tiszta retek az egész. Ráadásul amikor tekerem,a monoblokk felõl érdekes hangokat hallat...Lehetséges,hogy az beázzon?

Milyen gumit használsz? tetszik...😄

De az ülés az tényleg ilyen kegyetlen magasan van nálad tekerés közben is? 😮

bardocz

Így néz ki most a bicóm.
A hajtómû+fék jöhetne 😄

SrAta
láttam má bibibiii majdnem ezért akartam deoret venni de sram X5 lesz😄

Máté94
<#szeret>
VRSDM
<#wink>

SrAta
asszonykádnál?😄

VRSDM
nem gyakran, de most õsziszünetbe ottleszek ha mindenigaz.

<#eljen>

SrAta
gyakran vagy gyõrbe?😄

VRSDM
én úgy vélem hogy most vagyok fiatal (20), most kell hogy szórakozzak nem amikor családom lesz. szóval hétköznapoknkénti esti film mellé sör, a hétvégi valamerre eljárós bulizós/táncolós/beszélgetõs muri mellé szoktunk iszogatni.
alap hogy nem azért iszok hogy berúgjak, nem is iszom magam talaj részegre, szimplán szeretek bizonyos italokat, amiket jólesik meginni, és a barátaimmal kikapcsolódni.
az hogy ennek néha vicces vége van mástészta 😊

Én meg nemhogy rengetegszer vezettem bármit is ittasan,de még rengetegszer be rúgva sem voltam. Szilveszterkor nagyon csúnyán berúgtam,na abból több nem kell....haverokkal bringázás után,valami ünnepen (születésnap,névnap stbstb),csak úgy lájtosan az még oké,de az a szilveszteri eset többet soha nem kéne elõforduljon.😄

VRSDM
rengetegszer vezettem már ittasan kerékpárt.
nem para simán megy, konkrétan jobban mint gyalog.

legjobb ilyen élményem mikor leértünk idén balatonra.
meg se érkeztünk de már ültünk is ki a teraszra és bontottuk a vodeszt.
a 3. üveg után a társaság már kellõképp szépen nézett ki.
" na akkor húzzúnk el a boltba kenyérért "
oks " Én megyek " " nem! én akarok menni " " oks akkor megyünk ketten "

odafele út sima volt, kormányon szállítós modszerrel, én vezettem...
boltba vásárlás, hazafele útra készen, a bolt elõtt (siófok, laza 100ember minden irányba) okés subi ülj fel, én meg felülök a kormányra ...
subi felül, tartja erõsen a bicót, én meg oldalirányból felhuppanok a kormányra, majd azzal a lendülettel átborultunk a túloldalra, de olyan szinten mint két homokzsák 😄
öreg papa meg arra gurult bicóval, mi sírunk a nevetéstõl 😄 az meg
" hát ti meg micsinátokmá' " 😄

eszméletlen jó volt. jó hát apróságok mindig vannak, természetesen ügyelek hogyha ittasan vezetek biciklit, akkor mindig elhagyatott kisutcákon menjek, autókra emberekre fokozottan ügyelve, na meg magamra mert a rendõr igazoltat elveszi a gépjármûvezetõi jogosítványomat : )

Igen a HS33,csak ahogy írta a tag,normál városi bringázásra elég ritkán használnak olyant...szvsz. (és ezzel most egyben rá is cáfolok önmagamra,mert pont egyik legjobb haveromnak van a KTM XC gépén HS33..😄)

SrAta
aztaqrvaXD
Én manuálozni nemtok:d
4-5ször próbáltam de amikor átesek a holtponton és megkönnyül az eleje befosok és lebaszom me félek h hátraesek😄

SrAta
Miaz h ha tárcsa akkor bowdenes vagy olajos?😄
Van vfékbõl is mind a kettõ😄
Csak épp hidraulikus abroncsféknek hívják😊
Triál vasakon szokott általában hátul lenni😊
(Igen csak kötekszem😊)))

Fú,Én egyszer bringáztam kicsit ittasan,na akkor tanultam meg hüvelykujjat gyorsan eltörni. <#hehe> De mivel kicsit bebaszcsiztam,így semmit nem éreztem,pedig a csont majdnem átszúrta a bõrt.

SrAta
nekem 1 deci whisky oldotta a hangulatot bográcsozáskor haverokkal butultunk ott tanultam meg bunnyzni😄

Sima V-fék, maga a fék ment tönkre, szóval bowdenje, fékkar rendben van.
Mindenesetre köszönöm a segítségeteket, az ebike.hu-s linken nézelõdök még...
Egyelõre csak egy körülbelüli összegre voltam kíváncsi; úgy látom tizenpár-ezer Ft-ból ki lehet hozni.

Szia!

Gumik:

http://ebike.hu/termekek/kerek/gumikopeny/26-coll-mtb-felterep/14105/

(faterom bringáján ilyen van,merem ajánlani)

Nyereg: Ebbõl ajánlani semmit nem tudok,mindenkinek más ízlése van,más-más fajta,keménység,profil jön be...

http://ebike.hu/termekek/nyereg/nyereg/

Itt nyálazgasd õket át,ha van valami ami tetszik és van vele kapcsolatban bármi kérdés,akkor írj ide bátran.

Elsõ fék:

V-fék vagy tárcsa? Ha tárcsa akkor bowdenes/hidraulikus? Komplett fékrendszer (fékkar-bowdenek-maga a fék....)?

És ha leírnád,hogy sacc/kb mennyit szánnál rá,akkor még pontosabb ajánlatokat tudnék/tudnánk neked mondani.