Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem basztam el semmit 😄DD
Egyébként azt néztem, hogy így a stucnin nem pont "szemben" van velem, szal kicsit halványabban látom a számokat, mint ahogy kéne. de annyi baj legyen, ha érdekel az adat, lentebb hajtom a fejem 😄DD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Most minden akciós, de szerintem érdemes körül nézni..
Viszont, az az egy baja van illetve 2 az oldalnak. Hogy 45000ft felett hozzák ingyen különben fizetni kell. Plusz kártyával ki kell fizetni a rendelés napján..
Downhill!!
akciós volt, vagy ennyibe fog kerülni pár hónap múlva is szerinted?😄
Vettünk egybõl 2 darabot😄 A 2 volt eggyüt annyi, mint itthon 1😄
Downhill!!
nem mondod hogy 23k volt az a sisak...
Köszi egyébként, szerintem is.. És 23000ft ért???😄 Nevetséges komolyan..
Downhill!!
A sisakom:
Van két bazi jó poló😄 Meg egy ugyan ilyen sisak csak más szinbe😄
Downhill!!
Az érzékelõ és a küllõn levõ lófasz között 0,5-1 centi lehet a max táv a papír szerint. ezt csak úgy tudom megoldani, ha a teló belsõ felére teszem az érzékelõt, szal hogy a teló és a küllõk között legyen ez:
Vagy így jó ahogy itt van:
csak mert nem akarom hogy gázos legyen és felakadjon
Az elvékonyított oldalú vázcsövekrõl nem is beszélve...
A Scott bringákat nem kell lebecsülni. Elég régi motoros a szakmában a cég, és megkockáztatom, hogy jobbak minõségben a vázaik, mint a Meridáé.
A kiszemelt Merida Mission 3000-D gondolom a 2008-as modell. A bringa rugózási rendszere egy szimpla egy forgáspontos, rock linkes rendszer, ami egy alacsony nyomású rugóstaggal lett összeházasítva. Ez elméletben a rugóstagnak hosszabb élettartamot biztosít. Viszont a mozgása messze nem lesz annyira finom és egyenletes, mint egy négy forgáspontos rendszeré. Ebbõl a szempontból a Scott rugózása jobb.
Egy másik dolog amit érdemes szem elõtt tartani, hogy a 3000-D hátsó támvillája a 2008-as modellnél carbonból készült. Ha használtan veszed, jó alaposan nézd meg, hogy ne legyen rajta karc, ütésnyom, repedés. Gondolom nem kell részleteznem, hogy miért.
A váltás, a meghajtás, a kerekek és az elsõ villa viszont jobb a 3000-D esetében, mint az FX 25-nél. Ugyan csak a Merida mellett szólhat, hogy a nyeregvázcsõ szöge kevésbé lapos, illetve elfér benne egy normál hosszúságú nyeregcsõ.
A 3000-D egy ízig-vérig valódi XC versenygép. Viszont a Merida össztelos gépeinek forgáspont csapágyazásáról sok helyen elég rossz véleményeket lehet olvasni. Egy szezonos váznak tartják.
vagyis megrepedt...
De kül ha ezt nemc sinálja élete végéig jó lesz
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
milyen tagot adnak bele egy felszereltséget tudsz másolni?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Már a fejemet raktam a kormányhoz, hogy legyen 1 kis hûvös...
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
köszi, csináltam gyorsan neki egy twittert, majd oda dobálom fel a fejlesztési fázisok állapotát...
Köszi!
Rólam majdnem lefolytak a ruhák! Hazajöttem egybõl poló csere mivel olyan vizes volt.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez lehet mind ettõl van?😄
Downhill!!
tökjó ténylegjó mert hangzatos, fülbe csengõ ésatöbbi 😊
u dont have to listen anybody else but me
Oké majd lesz még kicsit gyakorlom és teszek fel. Kül. ma tiszta vizesen jöttem haza xD 2 órától idáig gyakoroltam, DE megérte.
videót róla majd 😄D
valaki!! 😄
aaa bikeriders-hez mit szóltok? 😄 [ mint a nájtrájder 😄 ]
vaaagy riderworld? vagy ötlet? 😄
momparkos vetítésen láttam, és eleinte óriási és egyedi volt teljesen.
de mára már sokkal nagyobb trükköket is csinálnak.
egyedül ami megfog még benne az hogy milyen tájakon kerékpároznak.
szóval az utolsó nwd-nél nem jött át valahogy nekem az elõzõekben látott és átérzett nagybetûs hangulat... sajnos 😞
u dont have to listen anybody else but me
NWD10: 10:43 körüli trükk... ez beteg ez az ember