Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kar 1200 féktest 3500 tárcsa 2000 adapter 2000
Avid fr5 kar+Hayes MX4 fék+160mm tárcsa+adapter
8700FT😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
2 csavaros jobban dönthetõ?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
linket is! 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ha más is kerékpárt rak össze akkor én is leírom mit találtam és ti majd javítotok,hogy mit lenne érdemes.OKé?😄
Egy bowdenes tárcsafék 160as tárcsákkal, fékkarral, elsõ-hátsó, gondolom min. 15k, nem?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
1 bar-t engedett a kerék, szal visszafújtam õket 3 - 3,5-re.
Viszont a telóm irgalmatlanul befagyott 😄 Mire hazaértem, alig mozgott már 😊
De ez nem meglepõ, belépõ telóról van szó, ami egyébként csodásan mozog melegben 😊
Kicsit olyan érzésem volt, mintha szitálna a hátsó kerék, de szerintem csak odaképzeltem, mert stabilan áll.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
u dont have to listen anybody else but me
Az elsõ csavart engedd ki, a hátsót meg húzd meg. Az iven meg told elöre amennyire lehet a ricnis kis szart. Szerintem menni kéne neki..
Mondjuk nem tudom minek, mert ez nem szépségverseny hanem kényelem, tehát tök8 hogy néz ki jol ha nyomja a tököd😄
Downhill!!

Mutatok egy képet:
Downhill!!
Te a Shreden a nyerget be tudtad annyira dönteni hátra mint a gyárin?
Tudod, hogy a felsõ csõ meg a nyereg együtt fusson mint a gyári kona képeken...
Mert én most keresek nyeregcsövet de egyiket se lehet a vízszintesnél hátrébb dönteni....
Kezdem a bicókat nézegetni 90 körül, már meg van a pénz 😊
Találtam is egy px 4x-et, 1 hétig leveleztem a gyerekkel, most, hogy meg lett a pénz, kinyögi, hogy nem biztos, hogy eladja, csak próbaképpen rakta fel 😄
De legalább nem vitték el a bicajt 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Meghoztad a fényképezõs kedvem,holnap rakok én is képt a géprõl.
Btw,nem is mondtam,tegnap lelopták a km órám.....kár,mert már lassan átpörgött 13500km-re. 😞 Törjön el a keze,annak aki lelopja. Már számtalanszor hagytam ott a bringát,ahol most lelopták Egy teljsen csendes,nyugis környék a városban,bár a belvárosban van. Befutottam 5 percre egy helyre,mire jövök ki,addigra km óra sehol. 😞
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Agyváltóval 100 év múlva se lesz baja.Mondjuk vagy csak én nem használtam sokat biciklit de nekem sose volt gondom az agyakkal.Akár 40 akár 80ezres volt.Vagy csak kifogtam mindig az olcsó jót?😄
Amúgy ha valaki nagyon kedves segíthetne összeállítani egy kerékpárt olyan 200.000Ft körüli áron.Nagyapámnak kellene segíteni rendbe tenni egy focipályát.Olyan 700Ft-os órabért mondott nekem amibõl kéthónap alatt kijönne akár több mint 200e de annál többet nem lenne szívem adni kerékpárra mert nem mernék hozzányúlni.😄
mostanában meg nem voltam vele sehol, mióta esik / havazik stb. mert szobában van, és asszony kiherélne, ha csatakosan tenném be 😄DD
de holnap ha nem esik, megyek!
használtan vettem, igaz az elõzõ <és egyben elsõ>és egyben elsõ> tulaj városban ment vele és csak pár tíz kilométert, én pedig kb 100-at mehettem vele, nem többet.
végülis lényegében még új 😄
az órát még nem használtam, a bicajjal már mentem jópár km-t 😊
Emelj meg egy autót és pörgesd meg a kerekét az is hozzáér😄
A tárcsafék, fölleg az olajos az ugy müködik hogy a kerék forgása illetve a tárcsa forgása nyomja vissza igazából a pofát. Elmegy mögülle az olaj és ahogy forod vissza megy. Nincs semmi ami visszahúzna vagy tolná. Ezért hozzáér, de ha nem fogja meg a kereket no problem😄
Downhill!!