22335
-
#13368 csapattárs pajtinak ma került egy fox talas az ns-ébe.
és ááá.
iszonyatbüntetés lett!
még nekem is tetszik.
pedig én aztán óckodok az ilyen mozgó alkatrészekről :D -
Blum #13367 Én is Hayesre szavazok! :) -
#13366 Avid juicy 5? -
#13365 Hayes Stroker Trail, szerintem meg van ennyi pénzből és nagyon jó kis fék:) -
#13364 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni hidraulikus tárcsafékkel kapcsolatban.
50-60.000 Ft környékén szeretnék egy komplett, első+hátsó rendszert Magellan Polaris-ra. Nem center lock-os!
A Shimano BR M-575-öt ajánlották a szervízben, de nem sok jót olvasok róla a neten. Állítólag a hátsó fék nem túl jól sikerült.
Kicsit tudnátok segíteni, hogy merre induljak és mi az amit érdemes néznem. Általános felhasználásra kellene, semmi extrém DH.
Nagyon köszi! -
#13363 Hát jó volt ez a hétvége az biztos:D
2 napot voltunk Semmeringbe a bike parkba. Fúú a freeride pályán annyi North shore van, meg milyen gyökeres részek.......
Dh pályán vannak olyan részek, hogy előszór csak pislogtunk (2 hete amikor elöször voltunk kint) de most már capatam végig:D Kurva komoly.
Azt nem tudom hogy ezek a bringák hogy bírják ezt, de mindegy:D
Tesóm esett egy bazi nagyot sajnos.. Szerencsére komoly baj, nincs, de hát ez meg benne van. A lánc leszakadt a gépről, de egyéb baja a bicónak nem lett.
Hát igy kb ennyi.:D -
#13362 Úgyérzem a 3*9-re való átállás nálam soha nem fog bekövetkezni, most legalább 50 lenne:D Váltók, váltókarok, fékkarok, új hajtómű, fogaskoszorút, meg láncot még nem is néztem. -
#13361 Fú de jót bicikliztem.
SPD fantasztikus találmány, kiállva a nyeregből 1.5 pedálfordulat, és már utazósebességen vagyok:D -
#13360 :D hát igen:D Kapnak ezek a bicók, nem véletlen olyanok amilyenek:D -
Blum #13359 Na ezen beszartam :
-
#13358 Komoly:D -
#13357 Ezt nézd meg::D
katt -
Rainbow15 #13356 itt már csak a széllel van gond, tök jó idő van :) -
#13355 Nem kell pár nap. :) Már a hétvégén mehet mindenki tekerni. :) -
#13354 nem bánnám, mennék már tekerni -
#13353 kánikula pár nap múlva. fogadunk?:) -
#13352 Itt egy videó arról, hogy mekkora rugóút kell DH-hoz :P -
#13351 Lassan megkell tanulnom sárban és szarrámosott pályán four crossozni, mert ha ez ilyen okádék marad akk is mek jövőhéten:D -
#13350 Na baszki, most is szar idő van, pedig úgy elterveztem tegnap, hogy ma egy nagyot tekerek. -
Blum #13349 Ez de szar. :| -
#13348 -
#13347 Szuper lehetett
-
Rainbow15 #13346 oks :D -
#13345 ááá jah:D kedd délután már mehet is mert kedden írok fizikából egészévesanyagból meg németből felelek:D
De utána rideeeee:D -
Rainbow15 #13344 Hát jah... Majd jövőhéten talán D: -
Blum #13343 Az úgy más :D
Húzd feljebb az ülést és tünés tekerni a városba! -
DIESEL DOG #13342 Sziasztok!
Véleményeket, tapasztalatokat, észrevételeket szeretnék a Cruiser kerékpárokról. Mennyire kényelmes, milyet érdemes vásárolni, stb, stb.
Illetve mennyit érdemes egy ilyenre költeni ha az ember vásárlásra hajtja a fejét... no meg melyik márkából érdemes választani jelenleg.
Köszönöm a segitséget! :-) -
#13341 jah de derékig érő sárba meg fél méter mély vízmosásokkal a beérkezőbe hogy four crossozzak?:S -
Blum #13340 Ne is mondd. Mondjuk én leszarom. Szakadt az eső tegnap is,ma is,de bringáztam. :) Nem cukorból vagyok/vagyunk.
Technikát le**arom,azért van,hogy szarrá hajtsam :D -
#13339 valahogy kibírnám ha 10 fokkal melegebb lenne és ki tudnél menni a szerszámokért, mert 20 centi vízáll ott..:S
Szerencsére a kicsikém bennlakik szal neki jó:P -
Gabo #13338 Idén érdeklődés hiányában elmarad. Vagy nem tetszik ez a szép angliai nyár...? ;o) -
#13337 Soha nem lesz jóidő??? -
hefii #13336 Sziasztok!
Akit esetleg érdekel, felkerültek a hivatalos Caprine Maraton 2010 pályafotók a netre (kb. 2400 kép):
[URL=http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=2974]Első "Mosolyogj" tábla, mezőny eleje.[/URL]
[URL=http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=2975]Első "Mosolyogj" tábla, mezőny vége.[/URL]
[URL=http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=2977]Második "Mosolyogj" tábla, mezőny eleje.[/URL]
[URL=http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=2978]Második "Mosolyogj" tábla, mezőny vége.[/URL]
-
#13335 Hello
tudtok mondani egy olyan bicikli boltot a belvárosban, ahol használt biciklik kaphatóak megfizethető áron?
-
grimm13 #13334 A Novatec FO62SB iparis hátsó agy és egy Sram PG-950-es racsnisor működőkepés lenne ? -
#13333 de elég. -
#13332 De a vázszám nem elég? Azt a címkét akármelyik füstősképű levakarhatja kb. A vázszám meg bele van ütve. -
#13331 ha ellopják nincs mire hivatkoznod. mondjuk.
amúgy meg lese... :D -
#13330 Véletlenül leszedtem a szériaszám matricát a vázról, aztán csak utólag vettem észre, hogy rá volt írva (kézikönyv alapján), hogy "do not remove" :D Nagyon nagy faszságot csináltam? (a címkét már ki is dobtam) :( -
ugrattunk.
ha valakit érdekel további kép szólás aztán rakokmég.