22335
11330766891279474906.jpg
  • VRSDM
    csapattárs pajtinak ma került egy fox talas az ns-ébe.
    és ááá.
    iszonyatbüntetés lett!
    még nekem is tetszik.
    pedig én aztán óckodok az ilyen mozgó alkatrészekről :D
  • Blum
    Én is Hayesre szavazok! :)
  • bardocz
    Avid juicy 5?
  • norbi56
    Hayes Stroker Trail, szerintem meg van ennyi pénzből és nagyon jó kis fék:)
  • DannyL
    Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni hidraulikus tárcsafékkel kapcsolatban.

50-60.000 Ft környékén szeretnék egy komplett, első+hátsó rendszert Magellan Polaris-ra. Nem center lock-os!

A Shimano BR M-575-öt ajánlották a szervízben, de nem sok jót olvasok róla a neten. Állítólag a hátsó fék nem túl jól sikerült.

Kicsit tudnátok segíteni, hogy merre induljak és mi az amit érdemes néznem. Általános felhasználásra kellene, semmi extrém DH.

Nagyon köszi!
  • gordon 24
    Hát jó volt ez a hétvége az biztos:D

2 napot voltunk Semmeringbe a bike parkba. Fúú a freeride pályán annyi North shore van, meg milyen gyökeres részek.......

Dh pályán vannak olyan részek, hogy előszór csak pislogtunk (2 hete amikor elöször voltunk kint) de most már capatam végig:D Kurva komoly.

Azt nem tudom hogy ezek a bringák hogy bírják ezt, de mindegy:D

Tesóm esett egy bazi nagyot sajnos.. Szerencsére komoly baj, nincs, de hát ez meg benne van. A lánc leszakadt a gépről, de egyéb baja a bicónak nem lett.

Hát igy kb ennyi.:D
  • bardocz
    Úgyérzem a 3*9-re való átállás nálam soha nem fog bekövetkezni, most legalább 50 lenne:D Váltók, váltókarok, fékkarok, új hajtómű, fogaskoszorút, meg láncot még nem is néztem.
  • bardocz
    Fú de jót bicikliztem.
    SPD fantasztikus találmány, kiállva a nyeregből 1.5 pedálfordulat, és már utazósebességen vagyok:D
  • gordon 24
    :D hát igen:D Kapnak ezek a bicók, nem véletlen olyanok amilyenek:D
  • Blum
    Na ezen beszartam :

• bardocz
    Komoly:D
  • gordon 24
    Ezt nézd meg::D

katt
  • Rainbow15
    itt már csak a széllel van gond, tök jó idő van :)
  • Ley Roland
    Nem kell pár nap. :) Már a hétvégén mehet mindenki tekerni. :)
  • Vaxi
    nem bánnám, mennék már tekerni
  • csuszi
    kánikula pár nap múlva. fogadunk?:)
  • bardocz
    Itt egy videó arról, hogy mekkora rugóút kell DH-hoz :P
  • SrAta
    Lassan megkell tanulnom sárban és szarrámosott pályán four crossozni, mert ha ez ilyen okádék marad akk is mek jövőhéten:D
  • bardocz
    Na baszki, most is szar idő van, pedig úgy elterveztem tegnap, hogy ma egy nagyot tekerek.
  • Blum
    Ez de szar. :|
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    Szuper lehetett
  • Rainbow15
    oks :D
  • SrAta
    ááá jah:D kedd délután már mehet is mert kedden írok fizikából egészévesanyagból meg németből felelek:D
    De utána rideeeee:D
  • Rainbow15
    Hát jah... Majd jövőhéten talán D:
  • Blum
    Az úgy más :D
    Húzd feljebb az ülést és tünés tekerni a városba!
  • DIESEL DOG #13342
    Sziasztok!

Véleményeket, tapasztalatokat, észrevételeket szeretnék a Cruiser kerékpárokról. Mennyire kényelmes, milyet érdemes vásárolni, stb, stb.
    Illetve mennyit érdemes egy ilyenre költeni ha az ember vásárlásra hajtja a fejét... no meg melyik márkából érdemes választani jelenleg.

Köszönöm a segitséget! :-)
  • SrAta
    jah de derékig érő sárba meg fél méter mély vízmosásokkal a beérkezőbe hogy four crossozzak?:S
  • Blum
    Ne is mondd. Mondjuk én leszarom. Szakadt az eső tegnap is,ma is,de bringáztam. :) Nem cukorból vagyok/vagyunk.
    Technikát le**arom,azért van,hogy szarrá hajtsam :D
  • SrAta
    valahogy kibírnám ha 10 fokkal melegebb lenne és ki tudnél menni a szerszámokért, mert 20 centi vízáll ott..:S
    Szerencsére a kicsikém bennlakik szal neki jó:P
  • Gabo
    Idén érdeklődés hiányában elmarad. Vagy nem tetszik ez a szép angliai nyár...? ;o)
  • SrAta
    Soha nem lesz jóidő???
  • hefii
    Sziasztok!

Akit esetleg érdekel, felkerültek a hivatalos Caprine Maraton 2010 pályafotók a netre (kb. 2400 kép):

[URL=http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=2974]Első "Mosolyogj" tábla, mezőny eleje.[/URL]
    [URL=http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=2975]Első "Mosolyogj" tábla, mezőny vége.[/URL]
    [URL=http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=2977]Második "Mosolyogj" tábla, mezőny eleje.[/URL]
    [URL=http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=2978]Második "Mosolyogj" tábla, mezőny vége.[/URL]

• chris82
    Hello
    tudtok mondani egy olyan bicikli boltot a belvárosban, ahol használt biciklik kaphatóak megfizethető áron?

• grimm13
    A Novatec FO62SB iparis hátsó agy és egy Sram PG-950-es racsnisor működőkepés lenne ?
  • VRSDM
    de elég.
  • I.C.ram
    De a vázszám nem elég? Azt a címkét akármelyik füstősképű levakarhatja kb. A vázszám meg bele van ütve.
  • VRSDM
    ha ellopják nincs mire hivatkoznod. mondjuk.
    amúgy meg lese... :D
  • I.C.ram
    Véletlenül leszedtem a szériaszám matricát a vázról, aztán csak utólag vettem észre, hogy rá volt írva (kézikönyv alapján), hogy "do not remove" :D Nagyon nagy faszságot csináltam? (a címkét már ki is dobtam) :(
  • VRSDM

ugrattunk.
    ha valakit érdekel további kép szólás aztán rakokmég.