22335
11330766891279474906.jpg
  • S2000
    Köszi mindenkinek a válaszokat, de (szerencsére?)lemondtam a dolgoról, inkább maradők ő mellette, és erre költök egy picit még
  • gordon 24
    Így van ez a 2 hegy van Pesten ami használható.. Illetve használjuk, de ebből csak egy használható hivatalosan. A János hegyről le vannak tiltva a bringások. Mondjuk mi oda járunk fel ettől függetlenül, de az erdészek vadásznak ránk sajnos.. Én szerencsére nem találkoztam velük, de vannak.

A HHH használható bicózni..
    De oda semmilyen felvonó nincs, tehát ha nem cc-zni akarsz és dh vagy freeride bicód van akkor tolni kell amíg be nem sz...:D Szóval mi ezért használjuk a János hegyet, mert van felvonó a Fogas kerekű személyében.

a Fogas, kb 2 perc tekerésre van a Széll Kálmán tértől (ex Moszkva tér) a belvárostól kb 15 perc.. Ha mondjuk a Nyugatit vesszük belvárosnak..
  • SrAta
    hát nemtom én nemvenném...:DDD
  • DJ RX7
    inkább gyűjts még pénzt egy értelmes vázra. :)

szerk.: legyen márkát lengyelországból. :)
  • S2000
    :DDD Nagy spórolás volt ez súly tekintetében... :D Rosszabbak ezek mint politikusok :d
    Most találtam egy ilyet, ez mégis mennyire lehet nagyonszar ennyi pénzért? Nem találok róla semmi értelmes infót...
  • SrAta
    am ennek hogy nincs rajt az egyetlen oka az a marketing 115 gramm amivel könyebb mint az előző évi modell, amin van:D a 115ből 15 ezek az izék, a többi, hogy kisebb lett a váz, meg hogy nincs váltófül:D
  • SrAta
    konkrétan szétbaszott az ideg amikor kibontottamxDDD De lehet venni ien öntapadós műanyag izéket 3 van 1 csomagban 2őt felraksz a felsőcső aljára, egyet a láncvilla feletti csőre és elhúzod bennük a fékbowdenházat a tárcsafékhez, jah meg a legelső (A fékkarhoz legközelebbi) ilyen felragasztott izé elé gyorskötözővel rögíztsd a vázhoz a bowdenházat, mert letudja tépni ezt a ragasztott kis valamit, de így hogy gyorskötöző, plusz ez a 3 izé, nekem semmi bajom vele:DDD olyan mint ha lenne a vázon:D
  • S2000
    Nem is a leülés a lényeg, csak a Dartmooron a felső cső már majdnem egyvonalban van a láncvillával.. és hát az már sok a szememnek:D De végülis.. :)
    Nem idegesítő, hogy az Octane "elfelejtett" fékcső rögzítő szemeket rakni a vázra? :D
  • SrAta
    az octane nagyon jó, nekem abból amit mutattál fehér van!:)
    12,5"-os, a dartmoor z 11,5"os a prodigy meg 13"os szal a dartmoor és a prodigy között van 1,5" ami azt jelenti, hogy olyan 3,5 centivel alacsonyabb a dartmoor...:D Egyikre sem tudsz leülni szal mind1:D vagyis én letok az octanera:D de a 170centimmel elég mélynövésű vagyok:D
  • S2000
    Fú, ez a Dartmoor váz nagyon bejövős :) Csak sajnos nagyon kicsinek tűnik ez már, mert igazából csak egy egyszerű ss bicajt szeretnék, nem túl komoly dirt igénybevételell... szóval néztem már polarx vázakat is, csak hát egyszerűen túlságosan ocsmányak :D
    De akkor sajnos Prodigy felejtős(max ha találok egy nagyon szépet használtan), viszont ez nagyon tetszik :)
  • SrAta
    jah havernak Dartmoor 2-6 player vagy mi a vér van alu és 2 kiló alatt van és vmi 51-52 rugó és kvajóó:D
  • DJ RX7
    prodigy vázat nem fogsz kapni sehol. octane, dartmoor vázakat kapsz már 40000-50000 körül. N. Oszkár az OSG 1. MTB helyezettje Dartmoor vázakkal nyomul és nyúzza őket rendesen, de eddig semmi törés, repedés.
  • S2000
    :o Kicsit jó:) Csak sajnos az ára nem egy Prodigy :) Mondjuk feltételezem nem is törik olyan könnyen...
  • SrAta
    Nekem Octane One Void 3.0 van tökéletes váz! Ns lengyel váza:) www.bikediszkont.hu
  • S2000
    Milyen acél dirt vázat érdemes venni? Prodigy tetszik, csak szinte sehol sem kapni...
  • ba32107
    Pesten hova érdemes menni bicózni? János-hegy, HHH-hegy? Ezek milyen messze vannak a belvárostól, ha bringával megy az ember?
  • greg benz
    Sziasztok!

Lecseréltem a KTMet, végre megszereztem az álompözsót:))))
  • Ley Roland
    Értem köszi! :D Csak furcsa volt, mert előtte nem csinálta.
  • pajti
  • gordon 24
    Olaj csere sosem árt. De egyébként az sem feltétlenül baj ha hallod az olajat..
  • cobranco
    Akinek van kedve videózni ebben a nem túl fényes időben:

Alpoktúra 2011. első etap:

…munka vagy tanulás helyett…vagy, ha valaki csak unja Valóvilágot,…jó szórakozást!

Örömteli hir az olvasni nem tudóknak: túrabeszámoló csak később!
  • SrAta
    az enyém májusi de még nemcsinálja:D szal nemtom, de énis lassan olajat cserélek:D
  • Ley Roland
    2010 júniusába vettem egy Suntour Duro DJ-D-P-t, szervizelve még nem volt, mert eddig még nem volt vele problémám. Nemrég óta azt csinálja, hogy visszaútnál érdekes hangja van, mintha az "olajat hallanám".
    Mi lehet a probléma?
    Gondolom nem ártana már egy olajcsere, de ez megoldaná?
  • gordon 24
    1 részt teljesen mindegy.

Másrészt pedig vannak olyan tagok amiket csak így tudsz belerakni. Az ok marha egyszerű kona foxxal gondolja a vázat és ehhez tervezik kicsi olaj tartály stb stb. Veszel egy másik tagot más a mérete nagyobb a tartály bele ver a vázba.. Emiatt megfordítod és már jó is.

Tök mind 1 hogy áll benne a funkcióját elvégzi..
  • Mark007
    Nekem nem tünt fel:) De mostmár látom:)
  • Ley Roland
    Igen, én is így tudom. :DD
  • S2000
    Lemaradt a ":)" :D De ha már itt szpemelek rakok képet a énis:
  • S2000
    Pedig de)
  • Mark007
    Szerintem nem..Miért kéne fordítva?
  • Ley Roland

Az a hátsó rugóstag!! Nem fordítva kéne lennie??! :DD
  • greg benz
    Több napos szopássorozat után végre megint összeállt a dög és üzemképes:) Vannak persze még finomhangolások, stb amit el kell rajta végezni, kap majd új láncot és fehér sárvédőket, de nagyrészt készen van

• greg benz
    Mennyit adsz érte?
  • ba32107
    Tetszik a szobád
  • greg benz
    Köszi:D Pötyi úr, neki mindenhol ott kell lennie:P
  • pajti

Jaaj a cica! Nagyon tündér xD #taps]
  • greg benz
    Sziasztok!
    Meglett a második (téli)paripám, egy KTM személyében

A hirdetett állapotában

Ez pedig már itthon, a Bianchitól örökölt Vento kerekekkel és Kenda külsőkkel
  • greg benz
  • SrAta
    ment a like:)
  • Gigabo
    Hali!
    Aki esetleg szokta biciklizés közben mérni a teljesítményét, az ismeri a micoach nevű szerkentyűt? A Digi Sporton megy egy sorozat, Dávid futása címmel. Ott láttam, hogy ők ezt használják, és elvileg nézi a pulzust, szívhangot talán, stb... Szóval, akinek esetleg van ilyen, mik a tapasztalatai?
  • ba32107
    Ezaz :D Jézusom hogy lehet ezzel városban közlekedni? :D (bp belvárosában láttam)