22335
-
#18012 Köszi mindenkinek a válaszokat, de (szerencsére?)lemondtam a dolgoról, inkább maradők ő mellette, és erre költök egy picit még -
#18011 Így van ez a 2 hegy van Pesten ami használható.. Illetve használjuk, de ebből csak egy használható hivatalosan. A János hegyről le vannak tiltva a bringások. Mondjuk mi oda járunk fel ettől függetlenül, de az erdészek vadásznak ránk sajnos.. Én szerencsére nem találkoztam velük, de vannak.
A HHH használható bicózni..
De oda semmilyen felvonó nincs, tehát ha nem cc-zni akarsz és dh vagy freeride bicód van akkor tolni kell amíg be nem sz...:D Szóval mi ezért használjuk a János hegyet, mert van felvonó a Fogas kerekű személyében.
a Fogas, kb 2 perc tekerésre van a Széll Kálmán tértől (ex Moszkva tér) a belvárostól kb 15 perc.. Ha mondjuk a Nyugatit vesszük belvárosnak.. -
#18010 hát nemtom én nemvenném...:DDD -
#18009 inkább gyűjts még pénzt egy értelmes vázra. :)
szerk.: legyen márkát lengyelországból. :) -
#18008 :DDD Nagy spórolás volt ez súly tekintetében... :D Rosszabbak ezek mint politikusok :d
Most találtam egy ilyet, ez mégis mennyire lehet nagyonszar ennyi pénzért? Nem találok róla semmi értelmes infót... -
#18007 am ennek hogy nincs rajt az egyetlen oka az a marketing 115 gramm amivel könyebb mint az előző évi modell, amin van:D a 115ből 15 ezek az izék, a többi, hogy kisebb lett a váz, meg hogy nincs váltófül:D -
#18006 konkrétan szétbaszott az ideg amikor kibontottamxDDD De lehet venni ien öntapadós műanyag izéket 3 van 1 csomagban 2őt felraksz a felsőcső aljára, egyet a láncvilla feletti csőre és elhúzod bennük a fékbowdenházat a tárcsafékhez, jah meg a legelső (A fékkarhoz legközelebbi) ilyen felragasztott izé elé gyorskötözővel rögíztsd a vázhoz a bowdenházat, mert letudja tépni ezt a ragasztott kis valamit, de így hogy gyorskötöző, plusz ez a 3 izé, nekem semmi bajom vele:DDD olyan mint ha lenne a vázon:D -
#18005 Nem is a leülés a lényeg, csak a Dartmooron a felső cső már majdnem egyvonalban van a láncvillával.. és hát az már sok a szememnek:D De végülis.. :)
Nem idegesítő, hogy az Octane "elfelejtett" fékcső rögzítő szemeket rakni a vázra? :D -
#18004 az octane nagyon jó, nekem abból amit mutattál fehér van!:)
12,5"-os, a dartmoor z 11,5"os a prodigy meg 13"os szal a dartmoor és a prodigy között van 1,5" ami azt jelenti, hogy olyan 3,5 centivel alacsonyabb a dartmoor...:D Egyikre sem tudsz leülni szal mind1:D vagyis én letok az octanera:D de a 170centimmel elég mélynövésű vagyok:D -
#18003 Fú, ez a Dartmoor váz nagyon bejövős :) Csak sajnos nagyon kicsinek tűnik ez már, mert igazából csak egy egyszerű ss bicajt szeretnék, nem túl komoly dirt igénybevételell... szóval néztem már polarx vázakat is, csak hát egyszerűen túlságosan ocsmányak :D
De akkor sajnos Prodigy felejtős(max ha találok egy nagyon szépet használtan), viszont ez nagyon tetszik :) -
#18002 jah havernak Dartmoor 2-6 player vagy mi a vér van alu és 2 kiló alatt van és vmi 51-52 rugó és kvajóó:D -
#18001 prodigy vázat nem fogsz kapni sehol. octane, dartmoor vázakat kapsz már 40000-50000 körül. N. Oszkár az OSG 1. MTB helyezettje Dartmoor vázakkal nyomul és nyúzza őket rendesen, de eddig semmi törés, repedés. -
#18000 :o Kicsit jó:) Csak sajnos az ára nem egy Prodigy :) Mondjuk feltételezem nem is törik olyan könnyen... -
#17999 Nekem Octane One Void 3.0 van tökéletes váz! Ns lengyel váza:) www.bikediszkont.hu
-
#17998 Milyen acél dirt vázat érdemes venni? Prodigy tetszik, csak szinte sehol sem kapni... -
ba32107 #17997 Pesten hova érdemes menni bicózni? János-hegy, HHH-hegy? Ezek milyen messze vannak a belvárostól, ha bringával megy az ember? -
#17996 Sziasztok!
Lecseréltem a KTMet, végre megszereztem az álompözsót:))))
-
#17995 Értem köszi! :D Csak furcsa volt, mert előtte nem csinálta. -
#17994 -
#17993 Olaj csere sosem árt. De egyébként az sem feltétlenül baj ha hallod az olajat.. -
cobranco #17992 Akinek van kedve videózni ebben a nem túl fényes időben:
Alpoktúra 2011. első etap:
…munka vagy tanulás helyett…vagy, ha valaki csak unja Valóvilágot,…jó szórakozást!
Örömteli hir az olvasni nem tudóknak: túrabeszámoló csak később!
-
#17991 az enyém májusi de még nemcsinálja:D szal nemtom, de énis lassan olajat cserélek:D
-
#17990 2010 júniusába vettem egy Suntour Duro DJ-D-P-t, szervizelve még nem volt, mert eddig még nem volt vele problémám. Nemrég óta azt csinálja, hogy visszaútnál érdekes hangja van, mintha az "olajat hallanám".
Mi lehet a probléma?
Gondolom nem ártana már egy olajcsere, de ez megoldaná? -
#17989 1 részt teljesen mindegy.
Másrészt pedig vannak olyan tagok amiket csak így tudsz belerakni. Az ok marha egyszerű kona foxxal gondolja a vázat és ehhez tervezik kicsi olaj tartály stb stb. Veszel egy másik tagot más a mérete nagyobb a tartály bele ver a vázba.. Emiatt megfordítod és már jó is.
Tök mind 1 hogy áll benne a funkcióját elvégzi.. -
#17988 Nekem nem tünt fel:) De mostmár látom:) -
#17987 Igen, én is így tudom. :DD -
#17986 Lemaradt a ":)" :D De ha már itt szpemelek rakok képet a énis:
-
#17985 Pedig de) -
#17984 Szerintem nem..Miért kéne fordítva? -
Az a hátsó rugóstag!! Nem fordítva kéne lennie??! :DD -
#17982 Több napos szopássorozat után végre megint összeállt a dög és üzemképes:) Vannak persze még finomhangolások, stb amit el kell rajta végezni, kap majd új láncot és fehér sárvédőket, de nagyrészt készen van
-
#17981 Mennyit adsz érte? -
ba32107 #17980 Tetszik a szobád -
#17979 Köszi:D Pötyi úr, neki mindenhol ott kell lennie:P -
Jaaj a cica! Nagyon tündér xD #taps] -
#17977 Sziasztok!
Meglett a második (téli)paripám, egy KTM személyében
A hirdetett állapotában
Ez pedig már itthon, a Bianchitól örökölt Vento kerekekkel és Kenda külsőkkel
-
#17976 -
#17975 ment a like:) -
Gigabo #17974 Hali!
Aki esetleg szokta biciklizés közben mérni a teljesítményét, az ismeri a micoach nevű szerkentyűt? A Digi Sporton megy egy sorozat, Dávid futása címmel. Ott láttam, hogy ők ezt használják, és elvileg nézi a pulzust, szívhangot talán, stb... Szóval, akinek esetleg van ilyen, mik a tapasztalatai? -
ba32107 #17973 Ezaz :D Jézusom hogy lehet ezzel városban közlekedni? :D (bp belvárosában láttam)