Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy majd elküldöm 😊
Nem kell ultegra,elég a 105 is😄 Az is k*adrága.. 105 ST-5600 már bõven megfelelne nekem, csak hát az ára ugye...:S:S
A hajtómûvekrõl nincs esetleg valami listád vagy ilyesmid, hogy miket tudsz?
Pont ez a bajom, hogy az elsõ ami már kinéz valahogy és nem olyan buzin van a bowdene elvezetve az 50ezer...asszem a 105ös az
Ha esetleg valakit érdekel, vannak még(fõként outi) hajtókarok relatíve olcsóért( pl. 105ös itthon 60e, ahonnan ez van, ott köbö 40bõl ittvan😊)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Az átlagos gyorszár nyílik egybõl, az meg nem..😊
Szimplán annyit fog realizálni, hogy: "e-bammeg ez nem nyílik"..😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mondjuk nehezebben, esélyesebb, hogy feladják.
Megjöttek amúgy ma a kerékõrjeim😊
Egy kérdés viszont felmerült bennem így a felszerelés után. Vízszintes helyzetben valóban nem lehet kihajtani a zár fülét, viszont eltekerni el tudom az egészet, és ha a másik végét fogom, akkor így szépen lassan ki is tudom lazítani. Mindegy, hogy mennyire húztam meg, szerintem ki lehet lazítani. Most akkor én csináltam rosszul, vagy ez így van? Mert akkor szerintem továbbra is lopható marad a kerék..
Ha 170 vagy akkor neked biztos kicsi lenne, én 175 körül vagyok és nekem is ippeghogy jó😊
kellene nekemis😛
Csak egy pár collal kisebb a 170 centimhez😛
Bár én rá vagyok buzulva a kicsi vázakra (mostani 16"ról váltottam 12,6" és jobb hogy kisebb😄 de haladni nemlehet vele, csak rövidtávon), szal ez nekem nagynak tûnik, de tapasztalat egy peugeot-val, haladni azt lehet vele😄
Jól kipofoztad! <#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Több videó van errõl, szóval nem átverés, kérdés, hogy csak a régebbi záraknál van ez így, vagy azóta sem javítottak rajta..
Hogy az újabbakra ez mennyire igaz, azt nem tudom...
Kettõ közül melyik az ajánlottabb ?
Kryptonite
vagyCítadel
Drágábbat a költségvetés nem enged meg + 15 éves, agyonhasznált mtb lekötésére kellene.
köszi