Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Egy sráccal beszélgettem, ide is adta volna kipróbálni egy nagyon picit, csak hát cipõ méretre sem egyezett. De így közelrõl látva, egyre jobban ott vagyok, hogy ez lesz a következõ beruházásom 😄
Ma a változatosság kedvéért a vihar zavart haza. Vissza kellett fordulnom, mert a legnagyobb feketeségbe mentem😊
Innen jöttem
És erre tartottam, inkább megfordultam😊
Ami viszont pozitív és kiderült már most a rövidke 28km alatt, hogy a cipõ egyértelmûen pozitív hatással van a teljesítményemre!
Eddig ha jó formában voltam és jól ment akkor 24-25km/h-s átlagsebességeket tudtam menni. Ma szinte kényelmesen mentem, és 26.4-es átlagsebesség jött ki, ráadásul visszafelé már végig viharos szélben jöttem! Úgyhogy lesz ez jobb is még. Odafelé 30 alatt nem mentem, nagyon jó volt. És tényleg érezhetõen kevesebb energiát kell befektetnem
Kiszemeltem egy biciklit és szeretném megkérdezni, hogy megéri e a pénzét.
Ez lenne az Scott
Eddig egy mezei KTM gépem volt, most vmi kicsit komolyabbra szeretnék váltani..
Elõre is köszi a válaszokat
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
8asok vagyogatnak de nemvészes én TOTÁLISAN megvagyok velük elégedve, nekem a 2 kereket centírozással küllõkkel együtt annakidején 9000 magyar forintért csinálták meg.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
:3
vagy esetleg van valami más ötletetek amivel esetleg bizonyíthatnám, hogy az-az enyém?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Szóval szerintem egy ilyenre érdemes beruházni mert kicsit ugyan drágább, de tartós is! Annyit még tudni kell róla, hogy ha egyszer felraktad utána leszedni ne nagyon akard már max ha cseréled, mert nagyon erõs a ragasztója és ha visszatéped akkor ott marad a kormányon a bandázs alsó rétegével együtt😊 Persze felrakásnál még nem viselkedik így rögtön, csak ha már fent van már pár hete.
Felhasználás: kisebb városi távolságok, nyaranta kisebb túrák (napi max. 40-50 km). Inkább felegyenesedve fogja Bnõm használni, így az sem baj, ha kényelmes a fogása.😊
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Volna egy kis problémám... régi országútin szeretném áttenni a vázcsõrõl a kormányra a váltókat. Sikerült szereznem átalakítót, amivel a vázcsövön megfogatjuk a bovdent, innentõl megy majd a bovdenház. Ezzel talán túl vagyunk a nehezén, viszont kéne nekem váltókar is. Nézegettem, ami stílusban megfelelne nekem, az a Shimano sl-tx50-es váltója, amelybõl még gyártanak jobb-6 bal-frikciós darabokat. A gyártó azonban azt írja, hogy frikciós, 3 sebességes a váltókar. Kérdezem én, hogy lehet-e ezt használni két tányéros outi tárcsára...? Mivel maga a váltókar nem igazán tudja a három sebességet, kétlem, hogy túlváltana, azonban nem tudom, hogy egyáltalán megoldható-e..?
Kumiho #2179
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
szerintetek a régi pedálomat ha elviszem egy kovácsmûhelybe meg tudják javítani rajta a menetet?
Menj be a boltba, vegyél rá egy prizmát, rakd fel a szeme elõtt a pedálra, és add vissza😄😄
ja és a mi még vicces, hogy siettem a felszereléssel barátnõ miatt és a macskaszemeket gyorsan lepattintottam róla, mert ugye minek rá.<#idiota>#idiota> hát most az egyik elrepült a picsába és nem találom. meg kell még keresnem, hogy vissza tudjam vinni a boltba.
Köszi! 😊
Amúgy, relatíve új gumi, 200km van benne köbö..Nagy baja azért nincs, csak egy 10-15 centis részen, 1mm szélességben tünt el a gumi..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ma meg dühös lettem magamra.. Hátsófékem eleve olyan, hogy tengelyt cseréltem benne, mert rövid volt, és most is anyával van odafogatva.
Plussz, éppenhogy elérte a fékfelületet rendesen.
Aztán, egy jó ideje elkezdett nyekeregni fékezés közben, de csak szakaszosan. Meg is néztem, volt a kerékbe egy mm-eres 8-as.. Gondoltam amiatt hamarabb éri el a fékfelületet..
Francokat. A 8-as miatt a jobb oldali fékpofa hozzáért a gumihoz. Én meg nyugodtan használtam így. Szépen le is koptatta ott a gumit, néhol már a szövet látszik:S
Nem azt mondom, hogy nem éri meg, mert tényleg jó, csakhát..:S
Engem pont tegnap szembesített az itteni bringásom azzal, hogy 20-25 alatt ne reménykedjek cipõben.. úgyhogy erre a szettre most lecsaptam mintállat😊