Az EA bejelentette az UEFA Euro 2004-et

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

küldjetek ha tudtok valami patch-et az uefa euro 2004-hez az [email protected]
Nem tudom hogy-hogy ilyen szar szokott lenni a 2005,de szar egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem lehet letölteni a fifa 2006-ot?
Így van. Ez egy undorítóan szar játék az EA-tõl. Csak két napot játszottam vele, de teljes szívembõl gyûlölöm.

Egyszerûen nevetséges, hogy mindig fölé megy minden lövés, közelrõl is. Utálom, hogy nem arra rúgja az a gyökér játékos a labdát, amerre nyomom.

Röhej, hogy a támadó csatár mellett egyszerûen elszalad a védõ, hiába nyomom a gombot, hogy szerelés...

Iszonyat, hogy világsztár játékosokat tök könnyen leszerelnek.

Szóval uninstalltam, és holnap még a játék lemezeit is meg fogom taposni, és kivágom a kukába!
Hello, nekem is ez a bajom, kérlek segítsetek!!!!!!

Pásztóy Balázs

bodesz
remélem jó lesz a game

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Davidka
Én csak a legújabb PES-sel jáccottam, mert PS-em nincs. Viszont ez a legújabb sokkal jobb, mint a FIFA bármelyik tagja. Fõleg a FIFA 96-nál jobb 😄

http://kukac7.cjb.hu
[Rush]
PES mióta kijött, sztem veri a FIFA sorozatokat...

hTTp://ror.hu/

Davidka
Mind1ik ugyanolyan, csak egyre rosszabb... 2004 nálam lenullázta magát. Én áttértem a PES-re...

Sephi
Fuhh!! Megnyugodtam! Mar feltem hogy mas fog kiadni focis jatekot 😊)))))))))))))))))))))

Na bazz.. micsoda hir....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
2 év múlva meg jön a Fifa world cup 2006, szal nincs ebben semmi meglepõ

Üzletileg kesesebbet zsebelnének, nem érné meg nekik.
Hiszen ha ez a fejõstehén rengeteg tejet ad akkor miértne használnák ki?

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Benedekco
minek?

más: ipma?

Mé há nem?

tigeroo
kiri! csak mondjuk 2évente is megjelenhetne