407
Shade: Wrath Of Angels
  • Gabe18
    Egy Hardwired cikkben volt:
    " Az első Meqon fizikával rendelkező játék a Shade: Wrath of Angels lesz, ami október elsején jelent meg PC-re."
    Ez a fizika lesz elvileg a Duke Nukem Forever-ben is...öhöm,köhöm...majd egyszer...

Illetve kijött egy ujabb demó,ami meg a Gamestar-on van.

Én inkább azt szeretném tudni,a full játék hol van...
  • Johnyy
    EGyébkén mi mozgatja a harcot?? vagy mien a fizikálya meg a harcmodor???
  • grebber
    Ja jó lesz csak a grafikai bugok ne lennének.
  • Gabe18
    Holnap /illetve ma/ meg is jelenik ha a gamefaqs.com igazat ir.
    Gamestar-ban olvastam róla a tesztet,elég jónak irták,de ha jól emlékszem helyenként elég nehéznek titulálta a cikkiró.
    Mondjuk a demóban engem is kifektetett vagy hatszor már az első két katona is,mig rá nem éreztem a dologra,el tudom képzelni hogy lesz szenvedés ha bedurvul egy-egy helyen a game.
    De a demó alaápján egész jó is kisülhet belőle,ugyhogy csak jöjjön.
  • Johnyy
    Azaz,, meg az a védekezés elég idiota
  • ThugEdge
    persze kicsit lassabban mozog a hever mint prince:)
  • Johnyy
    Nekem a Main menü adta meg az egykis kezdőhangulatot ,de amúgy sirály id magam" #8 " Ahha PoP, de egy picit a hibái miat aArkangyal!
  • ThugEdge
    demo alapján nem rossz kis gém,elsőre pop ugrik be róla,sztem jó hangulatú kis stuff lesz ez
  • Glpetyus
  • grebber
    Nekem egyedüli bajom a game-el a grafikai bugok.
  • grebber
    Na már megy is a fikázás!
  • Glpetyus
    LOL
    Miféle demó ez?
    Mért nem tudnak egy normális telepítőt csinálni??
  • grebber
    Na én kiprobáltam hát a game maga jó csak itt is vannak olyan hibák hogy beleogsz tárgyakba meg stb.
    Tutorial rész van benne meg pálya csak nem tom hogy annyi-e mert kelett egy kulcsot találni de nem volt sehol.
  • Glpetyus
    Ha demó van,mindjárt itt a teljes is :)
  • Tatyla
    Inkább jelenne már meg!
  • grebber
    [DEMO] Shade: Wrath of Angels

[2004-09-16 @ 13:09 - ZeroCool]

A Cenega Publishing a mai napot választotta arra, hogy kiadja 3D-s akció-horror játékának kipróbálható demóját. A Shade: Wrath of Angels-höz a Black Element Software egészen pontosan 30 pályát, 20 különféle ellenséget, varázslatrendszert, és hasonló finomságokat kreált.

DEMÓ 87.5 MB

info:Gamestar
  • grebber
    Physics Trailer 33MB

Ez a első trailer a 4-nől következő héten jön a második.
  • Roll
    A gépigényéről már lehet tudni valamit?
  • grebber
    Shade: WoA GOLD!

[2004-08-30 @ 17:12 - sHadeS]

Végre elkészült a Shade: Wrath of Angels! A játék egyébként egy third person akció-horror cucc lesz, és ha minden igaz, nem is kell már sokat várni a drágaságra. Ugyanis már gold fázisban van, lassan pedig ott figyel a boltok polcain. Addig pedig étvágygerjesztőnek íme pár kép.

Képek:
    1.2.3.

info:Gamestar
  • grebber
    Shade: Wrath of Angels huzavona

Sogun, 09:11 - Játék: Akció

(WithinGames) Pár héttel ezelőtt nevezte meg a Cenega október elsejét, a Shade: Wrath of Angels című 3D akciójátéka megjelenési dátumának. Na de mire jó a Games Convention? Igen, hogy új dátumot mutassunk be! Némethonban emiatt az angyalok kicsit később haragszanak meg. A Koch Media csak november 12-én teszi boltok polcaira a Black Element Software nagyszerűen kipolírozott játékát! Az új 3D motort elnézve középnehézsúlyú versenyzőre számíthatunk. Kiütésveszély érvényben.

info: Hardwired
  • Glpetyus
    Mikor jön ki?? :)
  • grebber
    Shade: Wrath of Angels friss bőr

Sogun, 09:41 - Játék: Horror

(Worthplaying) Nagyon szépen alakul a Shade. Már azt hittem, eltűntek a süllyesztőben, közben meg csak fejlesztgetnek csendben, nyugodtan. Az angyalok haragudnak. Shade még mindig rugdalózik. A Cenega Publishing pedig képeket dobott a köztudatba Nézdahátam horrorjátékából, nehogy elfelejtsük őket. A tavalyi E3 bemutató óta a Black Element Software teljesen átdolgozta a 3D motort, újraírták a történetet és megbizonyosodtak afelől, hogy ezúttal tényleg élvezetes lesz az angyalkák haragja! Intenzív hentelés vár ránk 30 pályán keresztül.

info: Hadwired képeket is találtok ott
  • BBird
    Nyugtassatok meg, hogy grebber az ÚJ szót igazából egy j-vel akarta írni! :-))
  • Glpetyus
    Az enclév volt "tps"...
  • Glpetyus
    Hát az meg pont nem az volt teeeee...

tugggya' mer' múlthéten fejezte be:)
  • grebber
    Hát szerintem meg mind az Knight of The Temple mert a képek alapján hátul nézetes lesz de majd meglátjuk.
  • Chaos Mad
    hát én igy hallottam, de nem biztos
  • Glpetyus

ezt meg én enm tudtam...
  • Chaos Mad
    ja, de lesz benne rpg rész is
  • Glpetyus
    Mondjuk mint a Max Payne...
  • Chaos Mad
    mien akkor?
  • Glpetyus
    nem
  • grebber
    Shade: WOA októberben

[2004-07-20 @ 16:48 - Mantis]

Október első napja az a nemes dátum, amikor is elmondhatjuk, hogy a Shade: Wrath Of Angels végre megjelenik PC-re - ahogyan ezt itt is olvashatjuk. Az észak-amerikaiak tehát örvendhetnek, mert közeleg a Cenega játéka. A Black Element csodája 30 pályán 20 féle ellenséggel próbálkozik majd "utunkba állni".

info: Gamestar
  • grebber
    Ez amolyan Enclave vagy Knight of The Temple szerű game lesz ha jól tudom.
  • steweee
    ez mi is lesz tulajdonképpen?
  • grebber
    Újj képek és sok régi:
    ITT
  • grebber
    Sok-sok kép!
  • grebber
    Ezt is viszik az idei E3-ra gondolom majd utánna adják ki pár honappal!
  • Chaos Mad
    mikor fog megjelenni?
  • Johnyy
    Én még rég olvastam erről a játékról és csodálkoztam hogy utánna semmi hír de kössz örülök a témának!!!!
    Kérdés RPG- lesz vagy milyen?