407
Shade: Wrath Of Angels
-
Gabe18 #47 Egy Hardwired cikkben volt:
" Az első Meqon fizikával rendelkező játék a Shade: Wrath of Angels lesz, ami október elsején jelent meg PC-re."
Ez a fizika lesz elvileg a Duke Nukem Forever-ben is...öhöm,köhöm...majd egyszer...
Illetve kijött egy ujabb demó,ami meg a Gamestar-on van.
Én inkább azt szeretném tudni,a full játék hol van... -
#46 EGyébkén mi mozgatja a harcot?? vagy mien a fizikálya meg a harcmodor??? -
#45 Ja jó lesz csak a grafikai bugok ne lennének. -
Gabe18 #44 Holnap /illetve ma/ meg is jelenik ha a gamefaqs.com igazat ir.
Gamestar-ban olvastam róla a tesztet,elég jónak irták,de ha jól emlékszem helyenként elég nehéznek titulálta a cikkiró.
Mondjuk a demóban engem is kifektetett vagy hatszor már az első két katona is,mig rá nem éreztem a dologra,el tudom képzelni hogy lesz szenvedés ha bedurvul egy-egy helyen a game.
De a demó alaápján egész jó is kisülhet belőle,ugyhogy csak jöjjön. -
#43 Azaz,, meg az a védekezés elég idiota -
#42 persze kicsit lassabban mozog a hever mint prince:) -
#41 Nekem a Main menü adta meg az egykis kezdőhangulatot ,de amúgy sirály id magam" #8 " Ahha PoP, de egy picit a hibái miat aArkangyal! -
#40 demo alapján nem rossz kis gém,elsőre pop ugrik be róla,sztem jó hangulatú kis stuff lesz ez -
#39 -
#38 Nekem egyedüli bajom a game-el a grafikai bugok. -
#37 Na már megy is a fikázás! -
#36 LOL
Miféle demó ez?
Mért nem tudnak egy normális telepítőt csinálni?? -
#35 Na én kiprobáltam hát a game maga jó csak itt is vannak olyan hibák hogy beleogsz tárgyakba meg stb.
Tutorial rész van benne meg pálya csak nem tom hogy annyi-e mert kelett egy kulcsot találni de nem volt sehol. -
#34 Ha demó van,mindjárt itt a teljes is :) -
#33 Inkább jelenne már meg! -
#32 [DEMO] Shade: Wrath of Angels
[2004-09-16 @ 13:09 - ZeroCool]
A Cenega Publishing a mai napot választotta arra, hogy kiadja 3D-s akció-horror játékának kipróbálható demóját. A Shade: Wrath of Angels-höz a Black Element Software egészen pontosan 30 pályát, 20 különféle ellenséget, varázslatrendszert, és hasonló finomságokat kreált.
DEMÓ 87.5 MB
info:Gamestar -
#31 Physics Trailer 33MB
Ez a első trailer a 4-nől következő héten jön a második. -
Roll #30 A gépigényéről már lehet tudni valamit? -
#29 Shade: WoA GOLD!
[2004-08-30 @ 17:12 - sHadeS]
Végre elkészült a Shade: Wrath of Angels! A játék egyébként egy third person akció-horror cucc lesz, és ha minden igaz, nem is kell már sokat várni a drágaságra. Ugyanis már gold fázisban van, lassan pedig ott figyel a boltok polcain. Addig pedig étvágygerjesztőnek íme pár kép.
Képek:
1.2.3.
info:Gamestar -
#28 Shade: Wrath of Angels huzavona
Sogun, 09:11 - Játék: Akció
(WithinGames) Pár héttel ezelőtt nevezte meg a Cenega október elsejét, a Shade: Wrath of Angels című 3D akciójátéka megjelenési dátumának. Na de mire jó a Games Convention? Igen, hogy új dátumot mutassunk be! Némethonban emiatt az angyalok kicsit később haragszanak meg. A Koch Media csak november 12-én teszi boltok polcaira a Black Element Software nagyszerűen kipolírozott játékát! Az új 3D motort elnézve középnehézsúlyú versenyzőre számíthatunk. Kiütésveszély érvényben.
info: Hardwired -
#27 Mikor jön ki?? :) -
#26 Shade: Wrath of Angels friss bőr
Sogun, 09:41 - Játék: Horror
(Worthplaying) Nagyon szépen alakul a Shade. Már azt hittem, eltűntek a süllyesztőben, közben meg csak fejlesztgetnek csendben, nyugodtan. Az angyalok haragudnak. Shade még mindig rugdalózik. A Cenega Publishing pedig képeket dobott a köztudatba Nézdahátam horrorjátékából, nehogy elfelejtsük őket. A tavalyi E3 bemutató óta a Black Element Software teljesen átdolgozta a 3D motort, újraírták a történetet és megbizonyosodtak afelől, hogy ezúttal tényleg élvezetes lesz az angyalkák haragja! Intenzív hentelés vár ránk 30 pályán keresztül.
info: Hadwired képeket is találtok ott -
#25 Nyugtassatok meg, hogy grebber az ÚJ szót igazából egy j-vel akarta írni! :-)) -
#24 Az enclév volt "tps"... -
#23 Hát az meg pont nem az volt teeeee...
tugggya' mer' múlthéten fejezte be:) -
#22 Hát szerintem meg mind az Knight of The Temple mert a képek alapján hátul nézetes lesz de majd meglátjuk. -
Chaos Mad #21 hát én igy hallottam, de nem biztos -
ezt meg én enm tudtam... -
Chaos Mad #19 ja, de lesz benne rpg rész is -
#18 Mondjuk mint a Max Payne... -
Chaos Mad #17 mien akkor? -
#16 nem -
#15 Shade: WOA októberben
[2004-07-20 @ 16:48 - Mantis]
Október első napja az a nemes dátum, amikor is elmondhatjuk, hogy a Shade: Wrath Of Angels végre megjelenik PC-re - ahogyan ezt itt is olvashatjuk. Az észak-amerikaiak tehát örvendhetnek, mert közeleg a Cenega játéka. A Black Element csodája 30 pályán 20 féle ellenséggel próbálkozik majd "utunkba állni".
info: Gamestar
-
#14 Ez amolyan Enclave vagy Knight of The Temple szerű game lesz ha jól tudom. -
steweee #13 ez mi is lesz tulajdonképpen? -
#12 Újj képek és sok régi:
ITT -
#11 Sok-sok kép! -
#10 Ezt is viszik az idei E3-ra gondolom majd utánna adják ki pár honappal! -
Chaos Mad #9 mikor fog megjelenni? -
#8 Én még rég olvastam erről a játékról és csodálkoztam hogy utánna semmi hír de kössz örülök a témának!!!!
Kérdés RPG- lesz vagy milyen?