You Are Empty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is textúra hibás a játék, falak és a talaj helyenként össze-vissza vibrál meg színváltózik... driver frissítés sem ér semmit. De ami az õrületbe kerget, hogy amikor felvesz medkitet vagy ammo-t, vagy megsebzik a karakterem akkor a képernyõ szürkén vibrál egyet... minden alkalommal. Megfájdult tõle a szemem és a fejem is.
Milyen barom megoldás ez? És az ellenfelek síkhülyék, meg annyira elcseszettek hogy sokszor sajnálom kinyírni õket... nagyra nõtt zombinõk, meg mutáns csirkék... mi a tököm ez?!
Egyszerûen nem lehet komolyan venni ezeket az ellenfeleket annyira röhejesek. De a játékmenet sem különb, pedig a grafikája nem annyira rossz, jobbat is kihozhattak volna belõle.
De nélam ott jött a mélypont mikor a ruszki katona elõveszi a kulcsot hogy ideadja és az ökölbe szorított marka mellett 2 centivel volt a kulcs a levegõben és úgy mozgott a semmiben a kezével párhuzamosan.
You are bedgém
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
ELNÉZÉST KÉREK, pls vki törülje!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Nekem is problémám lenne a játékkal.Mióta elkezdtem játszani minden fehér szürke csíkos, a lámpa fénye, a pisztoly fénye, meg minden, kivéve a fegyvereket meg az elleneket.Mondja meg valami, miért?
Ja és a betöltõ képernyõ is csikos.
lehet hogy nem a lejobb kép.
kellene egy kis segítség. A "Villamos" pályán vagyok, és nem találom a kiutat. Vagy 20-jára kutatom át a pályát. eddig találtam egy létrát de nem tudok feljutni rá. Segítségeteket elõre is köszönöm.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Qwerty4
csak szerintem jól összetették, és ha este küldöd, akkor még néha ijjesztõ is tud lenni.<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Másodszorra már közel sem volt olyan élmnény, sõt, ellenkezõleg...
Én se futottam volna neki másodszor, ha valamilyen szinten ne tetszett volna vagy ha nem lett volna jó élmény vele játszani.Másodszor biza keményen megbukott nálam.
Qwerty4
szerintem egyedi....
Jobb lett volna nem foglalkozni vele többször.
Qwerty4
Qwerty4
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Megcsináltam amit mondtál,elindult a játék.De miután kiléptem a játékbõl lefagyott a gép.Nem tudtam újraindítani,elszállt róla minden,formázni,particionálni telepíteni kellett mindent.Egy rakás adat elveszett!
Az aztalon van a játék indítülinkje:
1.helyi menü
2.Properties
3.Compatibility fül
4.Run this program in compatibility mode for:Windows "xyz" (pipa és a lenyílólistába választod milyen op.rendszeren "induljon".
Qwerty4
Ha egyszer elindul, s következõkor nem, akkor válts át megint más Windowsra vagy többször próbáld elindítani...
Nekem így ment valahogy, de már másodszor nem igazán élveztem a játékot, ezért a felénél töröltem.
Qwerty4
Egy kis segítség kéne ,aki tud légyszi írjon!Megvettem a játékot,hazahoztam feltelepítettem,crackeltem.El is indult símán gond nélkül.Kiléptem a játékból hogy megírjam a gyereknek aki kiírta hogy fasza lett mivel neki nem indult.Vissza akartam lépni a játékba kiírta hogy you are empty,és nem töltötte be a játékot.Ujratelepítettem most se jó.Mi lehet a gond?Elsõ telepinél gond nélkül játszottam vele!Elõre is kösz !Üdv
Most akartam másodszor végigvinni, de az új konfigommal (októberi) nem mûxik.<#szomoru1>#szomoru1>
A régivel nem volt semmi baj.
Qwerty4
Kibaszottul elmebeteg egy FPS.
Kiráz tõle a hideg ember. na meek aludni, mert már az elsõ 10perc játék után be vaok szarva!
a 678as "avi logo is not defines avi texture video cannot be played" problemre tudja valaki a megoldást?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....