You Are Empty

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Nemrég kipróbáltam ezt a szennyet, valami borzalom.

Nálam is textúra hibás a játék, falak és a talaj helyenként össze-vissza vibrál meg színváltózik... driver frissítés sem ér semmit. De ami az õrületbe kerget, hogy amikor felvesz medkitet vagy ammo-t, vagy megsebzik a karakterem akkor a képernyõ szürkén vibrál egyet... minden alkalommal. Megfájdult tõle a szemem és a fejem is.
Milyen barom megoldás ez? És az ellenfelek síkhülyék, meg annyira elcseszettek hogy sokszor sajnálom kinyírni õket... nagyra nõtt zombinõk, meg mutáns csirkék... mi a tököm ez?!
Egyszerûen nem lehet komolyan venni ezeket az ellenfeleket annyira röhejesek. De a játékmenet sem különb, pedig a grafikája nem annyira rossz, jobbat is kihozhattak volna belõle.
De nélam ott jött a mélypont mikor a ruszki katona elõveszi a kulcsot hogy ideadja és az ökölbe szorított marka mellett 2 centivel volt a kulcs a levegõben és úgy mozgott a semmiben a kezével párhuzamosan.

You are bedgém

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber
VGA Driver-re tudok csak gondolni semmi másra!

Next PC upgrade: 2022

w77d
tényleg senki nem játszik már vele? 😞

w77d
senki?

w77d
Sziasztok! az mitõl lehet hogy akármit csinálok nálam állandóan hibásak a textúrák? anno nem játszottam ezzel a game-el, most szeretnék egy picit retrózni, de sok helyen villog vagy csúszkál a textúra..

ÓÓÓ bakker!Valamit nem jól csináltam!
ELNÉZÉST KÉREK, pls vki törülje!<#falbav><#falbav>
Sziasztok!
Nekem is problémám lenne a játékkal.Mióta elkezdtem játszani minden fehér szürke csíkos, a lámpa fénye, a pisztoly fénye, meg minden, kivéve a fegyvereket meg az elleneket.Mondja meg valami, miért?
Ja és a betöltõ képernyõ is csikos.
hykao
Hát meg kell közelíteni...ha akkor sem törik át, akkor valami bug van...tölts vissza egy korábbi állást.
Hát a kapu megvan. De nem nagyon jön át rajta semmijen teherautó.
hykao
Hát valóban nem egy túl jó kép, de ha jól látom, akkor most lesz az a jelenet, hogy valamelyik irányban haladva, egyszer csak áttöri egy teherautó a kerítést két sofõr-zombi kíséretében...
Szasz!
lehet hogy nem a lejobb kép.
hykao
Ez így túl általános. Pontosan milyen helyszínen vagy? Ha tudsz, dobj képeket.
Szasztok!
kellene egy kis segítség. A "Villamos" pályán vagyok, és nem találom a kiutat. Vagy 20-jára kutatom át a pályát. eddig találtam egy létrát de nem tudok feljutni rá. Segítségeteket elõre is köszönöm.
DarkSector
<#nyes>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Qwerty4
Ja, jól teszed, hogy ezt nem viszed kétszer végig.Én megbántam, hogy próbálkoztam vele.Mikor másodszor nekifutottam akkor még az volt a véleményem róla, hogy hangulatos, ha még részben gagyi szájízû is, de egy erõs közepes.Most már csak az idegesítõ dolgok és az unalom fog eszembe jutni ezek után a YAE-rõl...

Qwerty4

DarkSector
Jah én 2x semmit nem szoktam...ha fpsrõl van szó
csak szerintem jól összetették, és ha este küldöd, akkor még néha ijjesztõ is tud lenni.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Qwerty4
Egyedi, de egyszer elég végigvinni, azt leszögezhetem.
Másodszorra már közel sem volt olyan élmnény, sõt, ellenkezõleg...

Én se futottam volna neki másodszor, ha valamilyen szinten ne tetszett volna vagy ha nem lett volna jó élmény vele játszani.Másodszor biza keményen megbukott nálam.

Qwerty4

DarkSector
Háát kenderbe veri a többi horrornak nevezett, de közel sem illyesztõ hulladékot, ami manapság kijön.
szerintem egyedi....

Qwerty4
Utolsó következtetés errõl a játékról:FOS.<#levele>

Jobb lett volna nem foglalkozni vele többször.

Qwerty4

Qwerty4
Az, de biztos nem lesz befejezett, ezek szerint. xD

Qwerty4

hykao
Második végigjátszás? 😮
Qwerty4
Feltettem újból, hogy befejezzem a 2. végigjátszást is és csak nem indul ez a trágya.Elképesztõ!<#zavart2>

Qwerty4

Aug 28. án ez lesz a teljes játék a GS-ben
Qwerty4
Sorry, nem tudhattam, hogy a te rendszeredre ilyen hatással lehet. 😞
Nálam mûködött.

Qwerty4

Sziasztok nálam sem akar futni a program. Az elõttem szólóknak: akinek geforce vagy ati videokártyája van, annak kell egy szoftverfrissítés, néhány ismerõsömnél ez a dolog bejött. De az én videokártyám Intel GMA 3100 - as típusú, és mikor bejön a játék kezdõlapja, akkor semmilyen opcio feliratot nem lehet látni, ha a fülecskékre kattintok, csak 1-2 krix-krax, ha elindítom akkor az intro még megy, utána mikor töltené ajátékot ki is lép. Ha valaki tud ehhez a kártyához egy frissítést, vagy driver kiegészítõt egy linket bármit, kérem szoljon. Amúgy az ati és a Geforce driverét én oda tudom adni.
Nekem "biztonsági másolat" verzióm van, nálam is elfárad a kezdõ videónál. Veszettül nyomogasd az ESC gombot, és akkor átugrik.

morphologu
Sziasztok. Lenne nekem is 1 problémám. Felrakom a játékot feltelepitettem a wmv-t, codeccel legújabb catalyst van fent, és a kezdö logónál lefagy. Ilyenkor mit lehet tenni. Vagy van 1 játékom dobozzal és kitehetem a polcra. Legyen szíves segitsen valaki?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Heló!

Megcsináltam amit mondtál,elindult a játék.De miután kiléptem a játékbõl lefagyott a gép.Nem tudtam újraindítani,elszállt róla minden,formázni,particionálni telepíteni kellett mindent.Egy rakás adat elveszett!
Qwerty4
Nem, ne tegyél fel más op.rendszert.
Az aztalon van a játék indítülinkje:
1.helyi menü
2.Properties
3.Compatibility fül
4.Run this program in compatibility mode for:Windows "xyz" (pipa és a lenyílólistába választod milyen op.rendszeren "induljon".

Qwerty4

Szia!Ezt nem értem:tehát Properties a linknél és Compatibility Úgy érted tegyek fel más operációs rendszert?Üdv
Qwerty4
Próbálozz más Windows alatt elindítani, tehát Properties a linknél és Compatibility...
Ha egyszer elindul, s következõkor nem, akkor válts át megint más Windowsra vagy többször próbáld elindítani...
Nekem így ment valahogy, de már másodszor nem igazán élveztem a játékot, ezért a felénél töröltem.

Qwerty4

Újból!Ugyanaz történt ami elõször.Kiléptem a játékból,de ahogy újra akarom indítani nem tölti be,megáll a you are empty kiírásánál!Mi lehet a gond?
Sziasztok!Visszaolvasgattam a fórumon,és lehúztam a két fizikai meghajtómat.Gond nélkül megy a játék!Csak azt nem értem elsõ telepinél hogy indult el!Ilyennel se találkoztam még!Köszi a fórumozóknak!Üdv
Sziasztok!

Egy kis segítség kéne ,aki tud légyszi írjon!Megvettem a játékot,hazahoztam feltelepítettem,crackeltem.El is indult símán gond nélkül.Kiléptem a játékból hogy megírjam a gyereknek aki kiírta hogy fasza lett mivel neki nem indult.Vissza akartam lépni a játékba kiírta hogy you are empty,és nem töltötte be a játékot.Ujratelepítettem most se jó.Mi lehet a gond?Elsõ telepinél gond nélkül játszottam vele!Elõre is kösz !Üdv
Qwerty4
Én is így jártam.
Most akartam másodszor végigvinni, de az új konfigommal (októberi) nem mûxik.<#szomoru1>
A régivel nem volt semmi baj.

Qwerty4

DarkSector
Most jutottam csak ehhez a játékhoz.
Kibaszottul elmebeteg egy FPS.
Kiráz tõle a hideg ember. na meek aludni, mert már az elsõ 10perc játék után be vaok szarva!

Qwerty4
akció!

Qwerty4

egyébbként ez milyen játék akció v.inkább taktikai?
TSL16b
Részleges magyarítás van: a falragaszok és összeszedhetõ cetlik átrajzolva, a moziban lejátszható film feliratozva. A szereplõk mondókáját nem sikerült feliratozni, de az elõbbiek és az átvezetõ videók nagyjából érthetõvé teszik a történetet.

hellósztok nem tudom olvassa-e valaki csak arra lennék kíváncsi h.le lehet-e szedni valahonnét a játékot és h.van e hozzá magyarosítás? kösz
hykao
A Digital Spray Studios (You Are Empty, Instinct) új projektbe kezdett. Annyit lehet tudni, hogy ez is FPS játék lesz. Azonban ami érdekesebb: szeretettel várnak minden érdeklõdõt a kijevi irodájukba, aki kipróbálná, kommentálná, ötletekkel-javaslatokkal látná el a társaságot. 😊
Thx. Sikerült megoldanom a problémát bár nem azzal a megoldással amiket itt olvastam.Kipróbálétam a leírtakat (Win95 módos futtatás az enegine-ben a Fullscreen 1-et átírtam 0-ra kikapcsoltam elõször ak a tûzfalat + a vírusírtót is utána mert úgy sem ment,de aztán kikapcsolt vírusírtóval sem),aztán utána próbáltam még 1 megoldást:az Nvidia honlapjáról letöltöttem a legfrisebb ForceWare drivert és feltelepítettem.Úgy már mûködött rögtön.És visszaállítottam mindent az eredeti állapotába enegineben visszaírtam a fullscreent 1-re,kikapcsoltam a win95 módot valamint visszakapcsoltam a vírusírtót és a tûzfalat is és ment.Örültem is neki h csak ennyi volt a hiba h én régen frissítettem drivert mert az nem tetszett volna,ha a 4990 forintért boltban megvett eredeti játék nem indul el egyáltalán.Utána leszedtem hozzá a magyarítást amit csináltatok és feltelepítettem és úgy játszottam vele. Köszi a magyarítást neked meg a kollegáidnak mert bár megértettem volna angolul is,de így magyarul sokkal jobb😊

hykao
Olvass vissza vagy kukkants be az Instinct topikba. Ez egy általános probléma, amirõl már ezerszer volt szó. Szerencsére többszöri próbálkozásra már továbbmegy a játék, azon a gépen is, ahol ilyen hiba elõfordul.
Az elõbb mellékelt kép jelenik meg amikor el akarom indítani😞

Na én megvettem pénteken a játékot a CD-Galaxisnál.Szombaton másnaposságom közepette elkezdtem feltelepíteni. Felraktam. És nem ment.Elõször azt hittem h még mindig olyan részeg vagyok h biztos valamit félrenézek és nem is az van írva a képernyõre ami. Úgyhogy újretelepítettem de megin ugyanazt írta ki és nem ment. Megpróbálok róla képet is tenni.Nem tom 1szerûen mi lehet mert többször felraktam már full józanul is azóta és úgyse ment...

Hali!
a 678as "avi logo is not defines avi texture video cannot be played" problemre tudja valaki a megoldást?

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Prince23
Újra kell krekkelni... van az indító file mellett még egy, na azzal.

Oldal 1 / 17Következő →