49
Wehrwolf
-
#49 kérdés ezt a játékot honnan tudnál letölteni???Egy linket dobjon valaki plíííííz!!!!!!! -
#48 Trailer -
#47 Új képek
Baz van benne szánalmas is de nagyon. -
#46 Két új kép:
0102 -
#45 Egész szép képek, bár kár hogy a gém még mindig csak rizsföldeken játszódik. :D -
#44 Egy szál új kép.
-
#43 Új képek:
További képek! -
#42 öööb nekem IS a főrum a kezdőlapom...:) -
#41 , nekem sem a (SOF2)fórum a kezdőlapom, főoldalra ritkán tévedek. bár a wehrwolfosat ott olvastam először. sztem egyébként mire kijön a gáma mindenki egyből ráfog kattani, mert addigra a cod-mohaak-wolf gémek eléggé a múltba vesznek majd. és ha kijön végre akkor úgyis mindenkinek doom3 feje lesz jövő nyárra szal felüdülés lesz egy II. vh-s gém. de azér igaz csinálhatnának más témát feldolgozó gémet, a vc sztem unikum volt, kár, hogy kcisit elbaszták. -
#40 Morrowind - Bloodmoon :)
ott ha megmar a vérfarkas és 3 napon belül asszem nem gyógyítod meg magad, akkor az is maradsz! :) -
#39 . -
#38 Saját cikk Behun, vagy SG? #37 Szvsz többségnek nem. -
#37 Sztem sokaknak pl. nekem is a fórum a kezdőlapja. Nem sok főoldalt olvastam az elmúlt 2 évben (na jó utóbbi fél évben aztán rászoktam) :) -
#36 Én is linkeltem már be saját cikkem a játék topicjába. -
#35 Itt örülök az agyamnak hogy vérfarkasos játék erre beleolvasok a topikba és kiderül hogy mégse...:-\
Ezért hát bocs az offtopikért, de nem tud valaki efféléről? ( mármint vérfarkasos gaméról) -
#34 Meg ne sértődj! Csak eddig te vagy az első akit láttam, hogy az SG-ről az SG-re szúr be cikket. Sorry... -
#33 Jó de itt a helye mert a game-hez tartozik na részemről vége! -
#32 Szerintem még a nagyon lámák is eltudják olvasni a főlapon írott cikket. -
#31 Bazz ti höbölögtetek hogy nem irom ki a forrást!! -
#30 "INFO : Supergamez!" lol! -
#29 Az Electronic Paradise fejlesztésére hívnám fel a figyelmet, ugyanis említésre méltó darabnak tűnik. A Wehrwolf egy akció/kalandjáték amely az eddigi legszebb grafikai motorral lesz megáldva.
Legalábbis a fejlesztők ezt állítják. ;) Még azt is mondogatják, hogy a játékukat a Call of Dutyhoz és a Medal of Honorhoz lehet majd hasonlítgatni. Mindez szépen hangzik, de nézzünk bele a részletekbe. A grafikai motor saját fejlesztés, elvileg tökéletesen fogja kezelni a belső és a külső tereket is - a játékra hatalmas külső terep, realisztikus víz, élő természet, dinamikus fény- és árnyékeffekt, animált felhők és interaktív fegyverek lesznek jellemzőek.
Történelemhű missziók várnak majd ránk és többek között Hitler titkos bázisára, a Wehrwolf-ra is ellátogathatunk majd, amely Vinnyicától nem messze létezett. A Return to Castle Wolfeinsteinben már megismert paranormális tevékenységek itt is előfordulnak majd. A játék főszereplője egy orosz katona, akit repülőgépről messze az ellenséges vonalak mögött dobnak le. 15 küldetésen kell átverekednie magát, hogy hazajusson Másá-jához. Ehhez segítségére lesz 10 különféle jármű, 25 fegyver (PPSh-41, PPS-43, MP-40, PD-27, RPD-44, MG-34, Mosin puska, Tokarev puska, TT és pisztoly) és 20 egyéb használható tárgy. A fejlesztők hangoztatják, hogy valódi német és orosz tárgyakról (ruhák, felszerelések...) készítették a textúrákat - erre kíváncsi leszek.
Megjelenési dátumot még nem közöltek, és a képeken is látszik, hogy még alfa stádiumban lehet a játék. A hivatalos honlapot már lehet nézegetni, ugyanis már az is van.
INFO : Supergamez! -
#28 Amúgy tök hülyeség ennek a játéknak is a története. Esküszöm nem tudnak mit kitalálni. Orosz ügynökök leszünk benne, és a titkos Hitler bázis ... Baromság!
Anno megjelent egy cikk a Wehrwolfról az egyik amerikai lapban (Study of Terrorism and Political Violence). Kb. 10 oldal. Ritkán publikálnak róla. Lazán az volt a céluk, hogy bevessék a Hitlerjugendből kialakított különleges egységeket és gerillaháborúba kezdjenek a megszálló szövetséges - amerikai, brit, francia és szovjet - csapatok ellen! Amúgy meg 1967-68-től ebből IS merített a német terrorizmus! Kb. ezt ültették át a Red Army Faction tagjai ...
Na már most, hogy jön ide a misztikum? Vagy ez is valami vérfarkasos Wolf szerű baromság lesz?
Nem kéne.
Méghogy orosz ügynök ... PFF... -
#27 sztem királyak, jöjjenek csak, inkább mint a sztár vorsz:D -
#26 legjobban azt birom az ilyen gámákban, ahogy megnézed az ilyen átvezető képeket töltésnél (CoD) meg a textúrákat, itt is mondja a csávó, hogy valós fegyvereket használtak fel textúra megcsinálásához:) vagyis iylen kopott régi cuccokat mutatnak, CoD-ban is megy a töltés, és kopott lőszer, régi papírok, úgy beállítva, mitnha neked a nagy századosnak az asztaloon lenne a cucc, és mehetsz is a misszióra, na de akor még nem volak kopottak a cuccok:) -
#25 Mán nagyon elegem van a Második Világháborús játékokból. Találjanak ki végre valami mást, vagy legalább pihentessék kicsit a témát! U-NAL-MAS! -
#24 Wehrwolf weblap
[2004-03-03 @ 19:23 - ZeroCool]
Körülbelül egy hónapja adtam hírt egy teljesen új, még fejlesztés alatt álló alkotásról, a Wehrwolf-ról. Akkor még igen keveset lehetett tudni róla, mostanra azonban már elindult a honlapja, ahol minden lényeges infó megtalálható. Egy 3D-s akció-kalandjátékról van szó, mely a fejlesztők elmondása szerint a Call of Duty és a Medal of Honor kedvelőinek tetszik majd leginkább. A második világháború valós történetét dolgozza fel (mi mást...), megfordulunk többek között egy német, szuper-titkos bázison is.
INFO: GAMESTAR!!
Itt a honlap! -
#23 Mi ez? Egy erdei "Hadtörténeti Múzeum szimuláció"?
-
#22 Screenshotok -
#21 Hát dunno, iszonyú alapszinten van még a game. A képekből nulla előitélete lehet az embernek, mert bár szépek a tájképek, kiváncsi leszek a mozgásokra és az árnyékokra (a képeken semmiféle árnyékot vagy árnyékolást nem látni!).
Szvsz roppantmód csodálkoznék, ha valami korszakalkotó game lenne, de ne legyen igazam - csakhát a II. VH-s játékokkal már dunát lehetne rekeszteni...
Abban reménykedhetem még, hogy a járműkezelése esetleg normális lesz, mert még nincs olyan játék, ami a II. VH-s világban reális (vagy legalább reálisabb) járműkezeléssel rendelkezne... -
#20 Interview: Wehrwolf
Wehrwolf is an upcoming FPS in the works at Electronic Paradise.
We talked to EP´s president Sergei Melihov about his game...
When did you start the development for your game Wehrwolf and how many people are working on it?
We started the development in September 2003. Our team consists of 6 people.
Your game has a World War II setting.
Please tell us something about the story!
The scenario of the game bases on the real episodes of the Second World war. The action takes place in the outskirts and inside the German top-secret military facility (Hitler's field headquarters Wehrwolf.( note: Wehrwolf - armed wolf, Werwolf - werewolf) not far from Vinnitsa. Even today this facility is covered under the curtain of mystery, secrets and myths. Until now Wehrwolf is one of mysterious and undiscovered places in Europe. The player will have to act as a member of soviet special assignment squad "Victors"(this squad really
existed during the Second World War), which was dropped deep beyond the enemy lines for diversions and to uncover the mystery of Wehrwolf.
Have you been inspired by other games or movies?
We were inspired by Medal Of Honor, Call Of Duty, IGI2,
Wolfenstein 3D: Return To Castle.
Let´s talk about the gameplay, please! Is Wehrwolf a typical shooter or will you implent interesting gameplay variations?
Wehrwolf is not a typical shooter. We plan to add some adventure & stealth elements. The player will need to use his tactical skills to complete small missions, looking for the most suitable decisions. These tasks will have various salvations.
Will the player be able to drive vehicles?
The Player will drive different vehicles according to scenario.
How many weapons will appear, and what?s up with the equipment?
Will we see some helpful goodies?
25 kinds of infantry weapons, more than 10 different kinds of vehicles,
20 kind of heavy equipment.
Now to the enemies...Nazis, right?
Yes, Nazis will be enemies
Will you include different endings? Is there any replay value?
It is too early to talk about it. The scenario is already written, but gameplay is developing now.
How long will it take to finish the game?
We plan to finish it by the middle of 2005.
Are there any plans for a multiplayer part?
We plan to create 10 levels with different types of multiplayer.
And what´s up with the mod community?
Will they be able to create their own levels?
We started the creation of the separate level editor. The players will be able to create their own levels and characters with its help.
No talk about the graphics, please. The first screenshots show really great looking grass! Which engine are you using?
Wehrwolf is creating on the basis of its own 3D engine having both indoor and outdoor. The main features of the engine are as follows: unlimited landscapes, realistic water, natural growth and other objects, dynamic light, soft shadows, animated clouds and grass, interactive weapons.
What kind of music will you include?
We ordered musical compositions with war theme for the game. The composer is rather famous here in Ukraine and in England: Alexander Sparinskiy. We think there will be about 10 musical themes.
What are you doing right now? When will the game be released?
We are finishing animated grass right now, adding the real-time light & shadows, elaborating the first level.
Is there anything else our readers should know about Wehrwolf?
3D models of Wehrwolf bunker, villages and Vinnitsa of the forties are being specially recreated for the game. 3D model of the weapons are created using real infantry weapons of the Second World War, which were neutralized on the military factory. The weapons in the game are as follows: PPSh-41, PPS-43, MP-40, PD-27, RPD-44, MG-34, Mosin riffle, Tokarev riffle, TT and revolver. Real Soviet and German military equipment were bought to recreate real textures in the game: uniform, helmets, flasks and others.
Last question: what´s your favorite game?
IGI2 -
-
#18 Szerintem kicsit korai volt még ez a topik.Én abszolút nem vágom, hogy mi lesz, milyen lehet ez a játék.Szvsz egy pár fűszál, meg fa még p*csafüst, ennyiből még körülbelüli képet sem lehet alkotni. -
#17 Jajaj.
MMORPFE (... Funny Excursion)
Amikor a kezdők összejönnek, mászkálnak a vadonban és betrottyantanak az első lénytől aki szembe jön velük ...
Mekkora ötlet, és nem lenne lopás! :)
Számítógépen kirándulna a pufi informatikus, ha már lusta felállni a gépe mellől, hogy friss levegőt szívjon! :)
Freak! Védd le az ötletet! (c)
Olyan ez, mint a Landscape Channel. Az is mekkora ötlet volt! (Pl. a Back to the Future 2-ben, meg azóta a való életben is ...) -
#16 lehet hogy csak humoros kirándulóprogi lesz
olyan még úgyse volt
összejön a csapat, és irány a faház, közben persze figyelni kell a kullancsokat, avar alatt lapuló disznószarokat meg ilyenek
ja és ha elfogy a Fanta, akkor 10 percen belül kell találni egy patakot -
#15 veled vagyok! :) -
#14 hja vámpírral kell majd vadászni vérfarkasra! (Vampire rulez ) -
#13 vagy bloodwulf? :D -
#12 lol -
#11 Jobb lett volna a "W3hRwOlF" vagy a "w3|-|r\/\/olPH" :D -
#10 Utálom mikor a fejlesztők azt hiszik, hogy húdemenők, ha próbálnak ehhez hasonló gyökér címeket kreálni. Pont olyan gyökér dolog mint a phantasy star online címe volt. :PPP
Vagy tanuljanak meg írni vagy menjenek vissza a suli alsó tagozatába művelődni.