Leonardo Da Vinci találta fel a mûanyagot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Nem, az idõgépet nem én terveztem, és nem én vittem neki a falevelet, hogy kennye össze a mûanyagjával - és hoztam vissza ebbe a korba. Akkor ugyanis nem volt falevél. Vagy ha volt, mindet mûanyagból készítette a Vinci & Vinci Kft.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Nem a lényeg, hanem a fontos!
:DDD
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
nálam az elsõ mondatnál megbukott a cikk...
de azért végigolvastam. alapból, az olasz tudós mi mást mondana mint hogy leonardo volt a világ legnagyobb embere? a másik meg, hogy ki a fenét érdekel, hogy feltalálta a mûanyagot, ha nem tudták mire használni? vagy a törhetetlen váza a világ legnagyobb találmánya? ok, hogy leonardo zseniális volt, meg minden, de ez engem rohadtul hidegen hagy. biztos megvolt hozzá a pénze, hogy az agymenését finanszírozza.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.