25
-
Cat #25 a hír három nap késéssel eljutott origo allapjára is: http://www.mult-kor.hu/index.phtml?ow_page_number=151&wotm_aktualis_id=858 -
#24 Rodolfó -
valaé valaé ná #23 De ki találta fel a fából vaskarikát ? -
greg5 #20 "Remember da Vinchi!!! He redescovered the perfection of the golden wrectangle" -
Piscator #19 Da Vinci respekt.
-
#18 Akkor ha most rajzolok egy képet, Leonárdó nagy dolognak fogja tartani a múltban, ha felteszem a netre? Persze .bmp-ben, mert a .jpg-t nem biztos, hogy ismeri...
Nem, az időgépet nem én terveztem, és nem én vittem neki a falevelet, hogy kennye össze a műanyagjával - és hoztam vissza ebbe a korba. Akkor ugyanis nem volt falevél. Vagy ha volt, mindet műanyagból készítette a Vinci & Vinci Kft. -
#16 a címmel nekem is lenne egy kis ellenvetésem, amúgy tény hogy Leonardo zseni "vót valamikor".. :DD -
Csatti #15 :)) -
Runo #14 Hehe, jaja, természetes MŰ-anyag, akkor most mi van???
:DDD -
#13 "megalkotta az első természetes műanyagot is"
nálam az első mondatnál megbukott a cikk...
de azért végigolvastam. alapból, az olasz tudós mi mást mondana mint hogy leonardo volt a világ legnagyobb embere? a másik meg, hogy ki a fenét érdekel, hogy feltalálta a műanyagot, ha nem tudták mire használni? vagy a törhetetlen váza a világ legnagyobb találmánya? ok, hogy leonardo zseniális volt, meg minden, de ez engem rohadtul hidegen hagy. biztos megvolt hozzá a pénze, hogy az agymenését finanszírozza. -
#11 ez a műnyavalya meg nem az igazi :] -
#10 nemtom .. én itt (is) töltöm az életemet nekem ennyit megér.. -
GABOR16 #9 Megéri fizerni? -
#8 fizetos user ;) -
#6 az -
#5 Mi a három csillag? Jó konyak? -
#4 lol szánalmasak vagytok -
#3 ja meg az internetet is ő találta fel ... sőt a szerkesztők előtt már ő is kísérletezett az sg.hu feltalálásával :)