Leonardo Da Vinci találta fel a mûanyagot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a hír három nap késéssel eljutott origo allapjára is: http://www.mult-kor.hu/index.phtml?ow_page_number=151&wotm_aktualis_id=858

Pluskast
Rodolfó

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

De ki találta fel a fából vaskarikát ?

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

"Remember da Vinchi!!! He redescovered the perfection of the golden wrectangle"

Da Vinci respekt.

A nick nevem
Akkor ha most rajzolok egy képet, Leonárdó nagy dolognak fogja tartani a múltban, ha felteszem a netre? Persze .bmp-ben, mert a .jpg-t nem biztos, hogy ismeri...

Nem, az idõgépet nem én terveztem, és nem én vittem neki a falevelet, hogy kennye össze a mûanyagjával - és hoztam vissza ebbe a korba. Akkor ugyanis nem volt falevél. Vagy ha volt, mindet mûanyagból készítette a Vinci & Vinci Kft.

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Darth Sith
a címmel nekem is lenne egy kis ellenvetésem, amúgy tény hogy Leonardo zseni "vót valamikor".. :DD

Nem a lényeg, hanem a fontos!

:))

Hehe, jaja, természetes MÛ-anyag, akkor most mi van???
:DDD

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

QuippeR
"megalkotta az elsõ természetes mûanyagot is"
nálam az elsõ mondatnál megbukott a cikk...

de azért végigolvastam. alapból, az olasz tudós mi mást mondana mint hogy leonardo volt a világ legnagyobb embere? a másik meg, hogy ki a fenét érdekel, hogy feltalálta a mûanyagot, ha nem tudták mire használni? vagy a törhetetlen váza a világ legnagyobb találmánya? ok, hogy leonardo zseniális volt, meg minden, de ez engem rohadtul hidegen hagy. biztos megvolt hozzá a pénze, hogy az agymenését finanszírozza.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

[HUN]PAStheLoD
ez a mûnyavalya meg nem az igazi :]

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
nemtom .. én itt (is) töltöm az életemet nekem ennyit megér..

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Megéri fizerni?

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

AnarchoiD
fizetos user ;)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Lacc
az
vice
Mi a három csillag? Jó konyak?

Lacc
lol szánalmasak vagytok
And5
ja meg az internetet is õ találta fel ... sõt a szerkesztõk elõtt már õ is kísérletezett az sg.hu feltalálásával :)