291
-
Ez meg egy save point:
-
Mr. Perfect #50 Azért nem árt ha a játék is támogatja a dolgot. -
van a játékban is (pontosabban a config progijában). -
davos80 #48 Mi az hogy a játékban?
Bemész az Nvidia/Ati controll panelbe, és beállítod ott. -
tehát TPS ahogy látom...verekedős mászkálós? -
Mr. Perfect #46 FSAA van a játékban? Egy kicsit szőrös a lába a barátnőnknek :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Mr. Perfect #45 jaja, a képekből is látszik, hogy elég jó a mozgáskultúrája a csajnak. Sam Fisher bácsival összemérhető? -
Na már tudom nagyából miket kell csinálni a verekedős rész tetszik ahogy rúg meg minden. -
Mr. Perfect #43 húúú ez afehér ruci se néz ki rosszul, hátúlról nincs egy kép véletlen? :-)))) -
Nekem meg nem hajlandó bejelentkezni a serverre... -
Az irányitás télleg gáz azt sem tom mit kell csinálni a bárban? :( -
pls egykét screenshotot a gameből..thx -
greco #39 Na ezért ilyen béna nem vagyok.#27-ben írt linket próbáltam aminek jónak kellene lennie.Csak sajnos nálam nem az.De úgy látszik nem vagyok egyedül.
Nem baj.Lassan de biztosan jön a rip verzió a bitorrentel.. -
És nem borostás!!!!:) -
hááát. az irányítás gázos, jópár gombot kell "memorizálni" (mint a true crimeba), szóval érződik a konzolhatás. amúgy egy butított splintire hajaz. egyetlen előnye vele szemben az, hogy Sydney sokkal jobban néz ki, mint Sam Fisher. :) -
Zatoichi #36 Alias PC V1.0 = GÉPIGÉNY =
---------------------------------------
Minimum Requirements:
- Windows XP, ME, 2000, 98SE
- 1.6 GHz Intel Pentium 4, 2.6 Ghz Celeron, or better
- 256Mb RAM
- 1.2 GB HD Space
- 4X CD-ROM
- DirectX 8.1 Compliant video card
- Hardware Vertex and Pixel Shaders V1.1
- DirectX 8.1 Compatible Sound Card
- All DirectInput devices, keyboard and mouse
Recommended Requirements:
- Windows XP
- 2 GHz Intel Pentium 4 or better
- 512 Mb RAM
- DirectX 9 Compliant video card
--------------------------------------- -
mert szarul tette be a linket...
Itt van normálisan -
Zatoichi #34 Nálam sem megy ! -
greco #33 Nálam nem megy sajnos... -
A g-box egy nagyon király ki oldal sok finomsággal. Itt van -
Én leni 90 kiló és dobtt már át 50 kilós csaj:) Szal nincsen ebben semmi hiba:) Egyébként nema bunyók miatt tetszett, hanem a történet miatt.. sokhazugság mégtöbb megkavarása a dolgoknak.. ennyi -
greco #30 Mi ez a G-box? Nekem nem jön be az oldal.
Innen tölthető a RIP verzió (957Mb): Alias-Razor1911 [bt-gm] [EFnet] -
Zatoichi #29 Nos... Valaki, esetleg már kipróbálta a játékot ???
A képek alapján jónak tünik... nekem. -
nekem nem teccett a sorozat. nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szeretem az ilyen "50-kilós-csaj-dobál-90-kilós-faszikat" stílusú butaságokat. -
Boroskóla #27 A G-box ról szedheted ingyen Pontosabban innen. -
Coast #26 Honnan szeded????Én még nem láttam sehol. -
A sorozat kibaszottul tetszett de RTL-Klub nem adta tovább pedig kezdett izgalmas lenni:) Kettősügynökösködés belső torzsalkodások tiszta Nikita csak itt senki nem tudja, hogy ki kivel van:) -
En mar szedem is.Jol nez ki -
Mr. Perfect #23 Egy kis NOLF, egy kis Tomb Raider egy kis Max Payne, ez már olyan rossz nem lehet :)))))))) -
Mr. Perfect #22 Na itt is van néhány kép, ezek szvsz PC-sek. Lehet hogy ez a játék a Tomb Raider nyomdokaiba akar lépni? Mindenesetre az a piros testhezálló ruci elég dögösen néz ki :)))) -
Mr. Perfect #21 Amúgy a képek alaphján elég tűrhetőnek néz ki! Pedig a hivatalos site-on csak xbox és PS2-es képek vannak. PC-s képet én nem találtam, de még keresem :-))))))))))))) -
Mr. Perfect #20 Mi ez a game? Max Payne női változatban? -
Már csak 7.0 de egyszer leszedem azt kiprobálom. -
2004-06-15 PC Game ISOs Alias (c) Acclaim 68x15 MB RAZOR1911 8.0 -
A képeken nem néznek ki túl ÍKÚsnak az ellenfelek. De a grafika elég szépen néz ki. -
Hát bizony nem! Azért remélem jó game lesz. -
BlackWolf #15 hat ha minimum maxpayne szintu tpsel jaccanank akkor nemsok game lenne amit tolhatnal -
Remélem minimum Max Payne 2 szint? lesz. Különben szüba se állok a csajjal.
-
Itt a hivatalos oldal:Hivatalos oldal -
Eltolták a megjelenést április 6-ra. Legalább is a gamestar onlin-on ez volt az utolsó info.