78
Már megint a rosszfiúk.
-
suadam #78 en be tudom allitani a billentyuzetet. -
suadam #77 kihalt a forum ? na ne mar. -
#76 Valami folytatás jöhetne.
De az inkább hasonlítson a filmhez.Az autós üldözés a 2. részből milyen állat lenne játszani. -
Tibcsók #75 csá nagyon cool a játék. -
#74 OFF
Bad Boys dvd 1990.-ért az ujságosoknál.
5.1 magyar hang és sok extra! -
#73 -
#72 ízlések és pofonok -
-
#70 szerintem jó játék -
#69 Tiszta szégyen ez a game, még az irányítást sem lehet állítani -
balint08 #68 sok
-
#67 Ne elöszedtem a Doom 3 után kell el kis hülyülés.Hány pályás a game??? -
#66 ez az a játék amire aztmondom hogy jójáték hülyegyerekeknek gondolom nálam van a rekord 1perc játék és delete :) -
#65 -
#64 Én azért végignyomtam(egy délután)aztán delete. Azóta rángatózik a bal szemem mert olyan sokk ért. -
#63 HUH...ez milyen szar játék volt...:/
Volt vagy 5 percig a gépen:P -
#62 asszem az első szobában ahol a polcok vannak, ott van a polc mögött a sarokban, bakker ennyi idő alatt még nem találtad meg? -
gumo1 #61 Na valaki segítene?lécc -
gumo1 #60 Ezt én is gondoltam csak hogy mégis nem tudjátok hogy hol van? -
#59 lol -
#58 gondolom meg kell találni -
gumo1 #57 Sziasztok.Valaki segítsen már annál a résznél mit kell csinálni amikor a gázmaszkot kell keresni? -
#56 Na majd ha lesz idöm rágyúrok! -
d1g1t4l sp00k #55 hát én láttam... nem kellett volna megnéznem se,nagyon ugy érzem... most csak ugy az üresség jár át,amikor arra gondolok,h nem tudtam átállitani az irányitásokat,mert a controls menüben csak az egeret lehetett gyorsitani :) de miután ezzel a problémával megküzdöttem,jáccottam,és rájöttem,h gagyi... sztem 1 filmből készült játéknak a film hangulatát kéne visszaadni,filmbéli helyszinekkel,szövegekkel,stb stb... erre bammm... szinte alig volt 1-2 helyszin,ami a filmre emlékeztetne :( na meg az irányitás... pfff... rosszabb,mint a PoP 3D :) amugy mikor adták ki az 1. részét a játéknak??? ;) -
Davidsned #54 Nah, túlvagyok már azon a részen közben. Sőt időközben már végig is toltam a gamét. Hát qrva rövid volt. De azért vannak benne pozítívumok is sztem pl.: zene, fegyverek, találatok, mesterlövész is sztem, meg ha érteném a szövegüket biztos nevetnék is :-) Amúgy nem vmi király, ezeket leszámítva. Én jobbra számítottam. De hát ezek a filmadaptációk már csak ilyenek, marketingfogások. -
olasz #53 Az ajtó el van zárva egy bárdal és ki kell lőni -
olasz #52 Na mondd hol akadtál el? -
Davidsned #51 Ennyire nem játszik seki sem a játékkal? Én meg elakadtam. Én se játszak vele? :-) -
Rusy #50 Ja a grafika is elég fika meg isszony monoton... -
#49 Hát szerintem ez a game is egy nagy xar! ;( -
Rusy #48 Hű emberek mekkora hulladék eza game, bocs akinek tetszik, jó a fejlövés az jó, de az hogy a pisztoly végtelen MEGALOL -
Davidsned #47 Szal mit kell csinálni a második Act-nál amikor Marcus-al vagyok és a hűtőkamra melletti helyen vagyok. Kint a bárpult mögül már kinyírtam mindenkit, de onnét nem tudok kimászni. Az előző terem egy konyha volt, ahol volt pár kaja (gyümölcs, torta stb.). Itt merre menjek? Plz help valaki... -
#46 ETM jó volt azt ne keverjük ide.
Ami a gyengéje volt, hogy kb. 70%-ig sem volt kész, az tényleg írható a film számlájára, de nem azért volt szar mert filmből készült - sőt, nem is volt szar; hanem nem tudták elkészíteni, mert ki kellett időben adni. -
Davidsned #45 Patch van már a játékhoz? Mert van benne egy pár bug.
Amúgy elakadtam, elkélne a segítség, ha van itt valaki szóljon már! -
Davidsned #44 Halihó, nincs itt senki??? -
#43 A hdc-n már kinn van, a tesóm játszott vele...tényleg ETM beütés...TPS...nem tudok többet mondani...
Bad Boys 2 -
#42 Nem olyan rossz,egyszer végig lehet vinni,csak kicsit monoton a hangulata: -
#41 leszedjem szerintetek?érdemes? -
BlackWolf #40 bar nemtom annak ellenere minek szedtem le -
BlackWolf #39 ott van legalul 1kep szerintem az pont eleg