Bad Boys 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
2004-02-25 PC Game ISOs Bad Boys 2 (c) Empire Interactive 91x15 MB DEVIANCE 8.3!!

És már ki is jött hozzá az elsõ patch!!

Next PC upgrade: 2022

Az egy kicsit erõs volt hogy a film szar,az utóbbi idõk egyik legjobb akciófilmje volt nemhiába lett kegyetlen kasszasiker,kissé letolta a matrixot meg a t3-at is a picsbe bevételre...
A játéktól meg sokat nem várok nincs egy éves a film és máris itt a játék...Ennyi idõ alatt nem játékot lehet fejleszteni hanem szart...De addig nemitélem azért el amíg nem láttam,a grafika meg totálisan másodlagos ha a játék élvezhetõ,van hangulata.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Voltan
Igyál vizet! Elmúlik!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lacc
hörgh....görgh...
Voltan
Ez akkor most jó pont? Én részemrõl nem tudok lelkesedni egy középszar játékért. Annyi nagy név van most a célegyenes elõtti kanyarban, hogy ez a BB2 már végképp nem tud érdekelni...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

LezLee
szerintem a film nem volt olyan rossz, az elsõ részt felülmúlta. Az biztos, hogy nálam a célját elérte, 2 órán át felhõtlenül szórakoztam, és ettõl a filmtõl nem is vártam többet. Az autós üldözés meg kenterbe verte a Mátrix 2 hasonló jeleneteit.
Na elég az OFFból!
grebber
Megnéztem a trailert és láttam már ennél sokkal rosszabb gamet is!

zaki
ha játékból csinálnak filmet akkor az is szar, ha filmbõl játékot az is szar. persze ez nem minden játékra vonatkozik, van pár kivétel

Sadun Tryst
odakéne írni, hogy gamestar.hu-ról van...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
ez a játék szar lesz, akár a film...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

grebber
Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) nem csak a mozivásznakon, hanem a monitorokon is folytatja a bûnözõk elleni harcát. A legújabb epizódnak ugyanis már elkészült a játékadaptációja, mely még most pénteken a boltokba kerül. Kedvcsinálóként kiadtak egy új elõzetest is, amiben játékbeli eseményeknek lehetünk szemtanúja.

TRÉJLER

KeKKSZike
Igazad van...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

traXion
LoL kép, de biztos vicces lesz! 😊

LezLee
Miért, emlékszel olyan film alapján készített játékra, ami hatalmas durranás volt?? Mert én nem. Ez se lesz az.
KeKKSZike
Nah, erre a játékra kíváncsi leszek! Attól félek,hogy nem lesz olyan nagyszám, majd meglátjuk!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

LezLee
Meg végtelen gránátod. Gagyi lesz ez, én mondom :-)
Adi
Az egy fektetett nyolcas nem? Szóval végtelen lõszerem van?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Az már biztos, hogy niger gyülõlök nem játszák.. 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ETM az jó volt, nekem tetszett de amit Bandew mondott, az igencsak gáz. Ez meg eléggé randa lett, de egy SW Battlefront után én már nem ítélek el semmit a grafika alapján.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

LezLee
Ja, pontosan. Csak az a baj, hogy hülyének nézik az embereket (nem ok nélkül😊)), és volt képük 2003-ban ilyen grafikkal kiadni ezt a játékot. Ennek ellenére a sok hülye meg vette 😊)
Bandew
Ez eléggé hasonlít az ETM-ra. Abban is nekem csak a bunyók tetszettek. Viszont a négyzet kerekû pattogó autók...
Ráadásúl 4 CD-s volt. Röhejes.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LezLee
Amúgy szerintem lerí a képekrõl, hogy egy huszadrangú, gyenge konzolátirat lesz. A filmekbõl készült játékokból sosem sül ki jó, emlékezzetek csak a Enter the Matrix-ra, vagy a Die Hard-ra.
LezLee
Hát a képek alapján ölég gagyi lesz. 99-ben még elment volna, de most ilyen grafikkal...
Sephi
Jajj baszus!!! Neeeee.... ez is egy tipikus baromsag lesz. Bar igaz hogy nem a filmmel egy idoben adtak ki de mar a neve baromsag mert soha nem is volt jatekban Bad Boys 1 😊)

Pah...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Na mindegy baszakszanak a képek!
További képek!

grebber

grebber
Bad boys II is published by Empire on GameCube, PS2 and Xbox and PC from February 23.

Remélem jó game lesz mert a film is jó volt!

grebber

← ElőzőOldal 2 / 2