78
Már megint a rosszfiúk.
  • Gear
    Hát ez szörnyűűűű....na jó azé ellehet vele jáccogatni most hogy az igazi nagy stuffok nincsenek még a pályán.Bár lehet hogy inkább nekilátok még1szer a Max Payne 2-nek mint hogy erre pazaroljam az időt.
  • Rookie
    Egy kivétel van.. a Miami Vice és a Vice City.. igaz nem teljesen egymásra épültek de van közük egymáshoz és mind a kettő igen jó.. :)
  • hykao #36
    képeket is pls.
  • JustIce
    na de jo:) eddig csak a fight box-ot, a sitting ducks-t toroltem kapasbol. azert csak megnezem ha mar letoltottem:)
  • BlackWolf
    ez egy rakas szemet nemeleg hogy csunya meg ertelmetlen is ai az nincs grafika sincs szal en rogton le is toroltem
  • hykao #33
    Ez milyen ez? Ha valaki próbálta, szórjon má' be képeket (saját maga által lopottat, ne PR screenshotokat)
  • JustIce
    nah mindjart leerkezik a game:) remelem nem kell rogton torolnom:)
  • zaki
    lesz az még sokkal kevesebb is
  • Dynamic
    Már csak 6.9
  • lwb
    úúúszááá :)
  • grebber
    2004-02-25 PC Game ISOs Bad Boys 2 (c) Empire Interactive 91x15 MB DEVIANCE 8.3!!

És már ki is jött hozzá az első patch!!
  • Skyline
    Az egy kicsit erős volt hogy a film szar,az utóbbi idők egyik legjobb akciófilmje volt nemhiába lett kegyetlen kasszasiker,kissé letolta a matrixot meg a t3-at is a picsbe bevételre...
    A játéktól meg sokat nem várok nincs egy éves a film és máris itt a játék...Ennyi idő alatt nem játékot lehet fejleszteni hanem szart...De addig nemitélem azért el amíg nem láttam,a grafika meg totálisan másodlagos ha a játék élvezhető,van hangulata.
  • Voltan
    Igyál vizet! Elmúlik!
  • Lacc
    hörgh....görgh...
  • Voltan
    Ez akkor most jó pont? Én részemről nem tudok lelkesedni egy középszar játékért. Annyi nagy név van most a célegyenes előtti kanyarban, hogy ez a BB2 már végképp nem tud érdekelni...
  • LezLee
    szerintem a film nem volt olyan rossz, az első részt felülmúlta. Az biztos, hogy nálam a célját elérte, 2 órán át felhőtlenül szórakoztam, és ettől a filmtől nem is vártam többet. Az autós üldözés meg kenterbe verte a Mátrix 2 hasonló jeleneteit.
    Na elég az OFFból!
  • grebber
    Megnéztem a trailert és láttam már ennél sokkal rosszabb gamet is!
  • zaki
    ha játékból csinálnak filmet akkor az is szar, ha filmből játékot az is szar. persze ez nem minden játékra vonatkozik, van pár kivétel
  • Sadun Tryst
    odakéne írni, hogy gamestar.hu-ról van...
  • Sadun Tryst
    ez a játék szar lesz, akár a film...
  • grebber
    Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) nem csak a mozivásznakon, hanem a monitorokon is folytatja a bűnözők elleni harcát. A legújabb epizódnak ugyanis már elkészült a játékadaptációja, mely még most pénteken a boltokba kerül. Kedvcsinálóként kiadtak egy új előzetest is, amiben játékbeli eseményeknek lehetünk szemtanúja.

TRÉJLER
  • KeKKSZike
    Igazad van...
  • traXion
    LoL kép, de biztos vicces lesz! :)
  • LezLee
    Miért, emlékszel olyan film alapján készített játékra, ami hatalmas durranás volt?? Mert én nem. Ez se lesz az.
  • KeKKSZike
    Nah, erre a játékra kíváncsi leszek! Attól félek,hogy nem lesz olyan nagyszám, majd meglátjuk!
  • LezLee
    Meg végtelen gránátod. Gagyi lesz ez, én mondom :-)
  • Adi
    Az egy fektetett nyolcas nem? Szóval végtelen lőszerem van?!
  • Adi
    Az már biztos, hogy niger gyülőlök nem játszák.. :)
  • Gandibá
    ETM az jó volt, nekem tetszett de amit Bandew mondott, az igencsak gáz. Ez meg eléggé randa lett, de egy SW Battlefront után én már nem ítélek el semmit a grafika alapján.
  • LezLee
    Ja, pontosan. Csak az a baj, hogy hülyének nézik az embereket (nem ok nélkül:))), és volt képük 2003-ban ilyen grafikkal kiadni ezt a játékot. Ennek ellenére a sok hülye meg vette :))
  • Bandew
    Ez eléggé hasonlít az ETM-ra. Abban is nekem csak a bunyók tetszettek. Viszont a négyzet kerekű pattogó autók...
    Ráadásúl 4 CD-s volt. Röhejes.
  • LezLee
    Amúgy szerintem lerí a képekről, hogy egy huszadrangú, gyenge konzolátirat lesz. A filmekből készült játékokból sosem sül ki jó, emlékezzetek csak a Enter the Matrix-ra, vagy a Die Hard-ra.
  • LezLee
    Hát a képek alapján ölég gagyi lesz. 99-ben még elment volna, de most ilyen grafikkal...
  • Sephi
    Jajj baszus!!! Neeeee.... ez is egy tipikus baromsag lesz. Bar igaz hogy nem a filmmel egy idoben adtak ki de mar a neve baromsag mert soha nem is volt jatekban Bad Boys 1 :))

Pah...
  • grebber
    Na mindegy baszakszanak a képek!
    További képek!
  • grebber

• grebber
    Bad boys II is published by Empire on GameCube, PS2 and Xbox and PC from February 23.

Remélem jó game lesz mert a film is jó volt!
  • grebber