78
Már megint a rosszfiúk.
  • suadam
    en be tudom allitani a billentyuzetet.
  • suadam
    kihalt a forum ? na ne mar.
    Valami folytatás jöhetne.
    De az inkább hasonlítson a filmhez.Az autós üldözés a 2. részből milyen állat lenne játszani.
  • Tibcsók
    csá nagyon cool a játék.
    OFF

Bad Boys dvd 1990.-ért az ujságosoknál.
    5.1 magyar hang és sok extra!
  • stone
  • CLINT EASTWOOD9
    ízlések és pofonok
  • Glpetyus

• CLINT EASTWOOD9
    szerintem jó játék
  • stone
    Tiszta szégyen ez a game, még az irányítást sem lehet állítani
  • balint08
    sok
  • grebber
    Ne elöszedtem a Doom 3 után kell el kis hülyülés.Hány pályás a game???
  • bodesz
    ez az a játék amire aztmondom hogy jójáték hülyegyerekeknek gondolom nálam van a rekord 1perc játék és delete :)
  • Glpetyus
  • Seth
    Én azért végignyomtam(egy délután)aztán delete. Azóta rángatózik a bal szemem mert olyan sokk ért.
  • Glpetyus
    HUH...ez milyen szar játék volt...:/
    Volt vagy 5 percig a gépen:P
  • Seth
    asszem az első szobában ahol a polcok vannak, ott van a polc mögött a sarokban, bakker ennyi idő alatt még nem találtad meg?
  • gumo1
    Na valaki segítene?lécc
  • gumo1
    Ezt én is gondoltam csak hogy mégis nem tudjátok hogy hol van?
  • Matthewpamer
    lol
  • zaki
    gondolom meg kell találni
  • gumo1
    Sziasztok.Valaki segítsen már annál a résznél mit kell csinálni amikor a gázmaszkot kell keresni?
  • grebber
    Na majd ha lesz idöm rágyúrok!
  • d1g1t4l sp00k
    hát én láttam... nem kellett volna megnéznem se,nagyon ugy érzem... most csak ugy az üresség jár át,amikor arra gondolok,h nem tudtam átállitani az irányitásokat,mert a controls menüben csak az egeret lehetett gyorsitani :) de miután ezzel a problémával megküzdöttem,jáccottam,és rájöttem,h gagyi... sztem 1 filmből készült játéknak a film hangulatát kéne visszaadni,filmbéli helyszinekkel,szövegekkel,stb stb... erre bammm... szinte alig volt 1-2 helyszin,ami a filmre emlékeztetne :( na meg az irányitás... pfff... rosszabb,mint a PoP 3D :) amugy mikor adták ki az 1. részét a játéknak??? ;)
  • Davidsned
    Nah, túlvagyok már azon a részen közben. Sőt időközben már végig is toltam a gamét. Hát qrva rövid volt. De azért vannak benne pozítívumok is sztem pl.: zene, fegyverek, találatok, mesterlövész is sztem, meg ha érteném a szövegüket biztos nevetnék is :-) Amúgy nem vmi király, ezeket leszámítva. Én jobbra számítottam. De hát ezek a filmadaptációk már csak ilyenek, marketingfogások.
  • olasz
    Az ajtó el van zárva egy bárdal és ki kell lőni
  • olasz
    Na mondd hol akadtál el?
  • Davidsned
    Ennyire nem játszik seki sem a játékkal? Én meg elakadtam. Én se játszak vele? :-)
  • Rusy
    Ja a grafika is elég fika meg isszony monoton...
  • KeKKSZike
    Hát szerintem ez a game is egy nagy xar! ;(
  • Rusy
    Hű emberek mekkora hulladék eza game, bocs akinek tetszik, jó a fejlövés az jó, de az hogy a pisztoly végtelen MEGALOL
  • Davidsned
    Szal mit kell csinálni a második Act-nál amikor Marcus-al vagyok és a hűtőkamra melletti helyen vagyok. Kint a bárpult mögül már kinyírtam mindenkit, de onnét nem tudok kimászni. Az előző terem egy konyha volt, ahol volt pár kaja (gyümölcs, torta stb.). Itt merre menjek? Plz help valaki...
  • dikki*yysw
    ETM jó volt azt ne keverjük ide.
    Ami a gyengéje volt, hogy kb. 70%-ig sem volt kész, az tényleg írható a film számlájára, de nem azért volt szar mert filmből készült - sőt, nem is volt szar; hanem nem tudták elkészíteni, mert ki kellett időben adni.
  • Davidsned
    Patch van már a játékhoz? Mert van benne egy pár bug.
    Amúgy elakadtam, elkélne a segítség, ha van itt valaki szóljon már!
  • Davidsned
    Halihó, nincs itt senki???
  • VinylToy #43
    A hdc-n már kinn van, a tesóm játszott vele...tényleg ETM beütés...TPS...nem tudok többet mondani...

Bad Boys 2
  • tommmyv
    Nem olyan rossz,egyszer végig lehet vinni,csak kicsit monoton a hangulata:
  • Matthewpamer
    leszedjem szerintetek?érdemes?
  • BlackWolf
    bar nemtom annak ellenere minek szedtem le
  • BlackWolf
    ott van legalul 1kep szerintem az pont eleg