2189
-
#69 ki esett túlzásokba ? :) hm ? :D -
#68 én felajánlottam volna neki az összes itt élőt, vigye csak nyugodtan :D -
#67 :)))
Magyarokat? -
#66 ne essünk túlzásokba!
miért nem kezelte le inkább mádli ? :DDDDDDDDDDDDD -
#65 meg nem állt a kormány a tüdejébe :P -
#64 persze :DDD
mondjuk ha irakban cigányok élnének akkor nem lehetett volna őket megtámadni, mert az etniakai diszkrimináció. szaddam helyébe behozattam volna pár vagonnal :DDDDDDDDDDDD -
#63 az nem cigany, csak örmény :D -
#62 nem, mert nem esik el a cangával -
#61 az teccett, mi ? :DDD -
#60 a boomban meg a biciklis cigánygyerek a végén :) -
#59 ultrajapó gyerek :) -
#58 Nekem az Aerials s legjobb, ott fasza a zene is, meg a klipp is... ;p -
SZvsz. Egy klip és maga a zene között akkora lehet a különbség mint a zene és a dalszöveg között. De legalábbis maradjunk abba hogy a klipek tovább javíthatják a zene élményét :)
A boom videója tényleg nagyon fasza, viszont annak a zenéje nem igazán "meghatározó", vagyis egy szám a sok közül ami systemre emlékeztet :)
-
#56 ésilyenekkeneszórakozzá! -
#55 :DDD
Jóvan bazmeg, nem tudok fogalmazni....arra gondoltam, szóval a stílusokra, legalábbis amit a koncerten csinalnak az fasza, és végre nem olyan szintű undorito keveredés, mint a slipknot -
#54 a klippkre visszatérve, sztem a Soad igenis nagyon igényes klippeket ad ki a "műhelyükből". Az egyik legmeghatóbb számomra a 'Boom' klippje volt, ahol helyenként (főleg a végén, ahol ártatlan áldozatok fényképeit mutatja a kamera) ki is rázott a hideg... annál is inkább, h a klipp az iraki háború során jelent meg, szóval még jobban át lehetett idézni az egész klipp mondanivalóját... szomorú, h még ma is aktuális.. :( -
#53 "akik tényleg nagyon jók [..] minden másban is...
hm:) seggbe kukiztak és jó volt ?
hát én még sajna nem voltam koncertjükön. de egy videó akkor sem adja vissza a koncerthangulatot :)) megmondjuk van olyan zenekar, hogy így spontán nem hallgatom őket, viszont koncertre elmegyek .. -
#52 hát...izé..nemtom, nálam pont fordítva, sokkal jobban bírom a koncert videokat, de legfőképp, ha én is ott vagyok, ráadásul egy ilyen bandánál, akik tényleg nagyon jók a színpadon, mind zenében, minden másban is... -
#51 Most ezt nem csak a systemre értettem, hanem minden másra is.
Sztem egy jól megcsinált klipp legalább akkora élményt ad6 külön mint a zene. Jó persze az élő koncert felvételek is élvezetesebbek, de az újat annyira nem jelent.
Ezt a klippet nem avril lavignéra értem ahol a klipp annyi hogy mutatják hogy énekel kamuból, meg párszor átfut a képen..
Legalább akkora művészet egy videóanyag csinálása mint a zene, és ha a kettő passzol akkor végtelenszer meg tudom "csodálni" a művet. -
#50 szerintem a live videok jobbak,klippet még nem is töltöttem..na jó, a sugart meg az aerialst :) -
ZzZz #49 ezt most telleg kifejthetned? En velemeny szerint minden koncerten mutat a zenekar vmi ujjat (es nem csak soadra ervenyes) pl. bdo koncertem gitaros csoka jatszik egy reszletet pink floyd - goodbye blue sky cimu szamabol amit raadaskent o enekel... viszont teny a lowlandsi koncert eleg gyenge volt hangzas ugyileg es kozonseg ugyileg... de akkor is egy zenekart nagyobb feeling eloben hallgatni latni akar csak egy kopott felvetelen:] -
#48 a legtöbb csak live. azokban semmi kreativitás nincsen... -
blackgamer #47 18 videó van fent melleslegen???
ott valaki nagy fan lehet -
#46 majd :) -
#45 az urlt is megadod ? :D -
#44 :)
csinaltam egy soados honlapot...pontosabban befejeztem meg megujitottam a regit ;) -
#43 igen, gyorsan kijavítottam, nehogy belekössön vmi rossz ember.
tehát ezeket szeretem: System Of a Down ( inkább a régebbiszámok, a mostaniakat kevésbé ismerem ), Slayer ( ebből nem ismerek sokat ), DownTheSun, Sepultura, Korn ( régebbi ), Muse, Mig-29 ( csak az riaszt el ahogy öltözködnek, meg amióta átalakult a banda, kicsit kevesebb számot játszanak koncerteken ), Burzsoá Nyugdíjasok ( hát ez űberel mindent! ), Barackca, Érdekfeszület, Gecizők, Picsa, Fürgerókalábak ( koncerten az igaziak!), és az egyszámos együttes : Lyuhász Lyácint. Az alvin sem volt roszz régen, de már kiöregedtem belőle, ez a nagy poposodásuknak köszönhető.
-
#42 ezt Te írtad,nem? :)
ahhah értem.....
amúgy miket hallgatsz? :) -
ZzZz #41 megint vicces vagy -
#40 mostlátom hogy a 32* mnek nagyon sok értelme van :D
"linkin park nem nem is zenem ezert nem is tudom miaz"
vagy tényleg van értelme csak én vagyok brűgva?
tudom drímszietör hallgató vagy. hát én azt nemcsipázom, mint már én is írtam. -
#39 és különben is...van,aki még nem olvasta ;))) -
#38 kérdezett valaki????? -
ZzZz #37 ezt meg hany topicba fogod hangoztatni? -
#36 hát az enyem se...mondjuk én csak progresszív metalt hallgatok,pár kivétel van,mint mondjuk a soad,vagy a chlidren of bodom... -
[Walaki]D`Lair #35 Talán próbáld meg explorerrel....;) -
#34 azert nem a soad az egyetlen olyan egyuttes ami tudja elobe is nyomni.linkin park nem nem is zenem ezert nem is tudom miaz -
#33 nemtom...sztem pl. a koncert reading is kurva jo volt....de má ecce jo lenne élőbe is ottan lenni.
amugy még mindig szerencséebb a soad,ők legalább élőbn játszanak,nem mint ilyen csicska linkin park,akiknek playbackrol megy,mert nem tudnak semmit :PP -
#32 Mozillával nem sok minden olvasható a lapon...
a főoldal bejön, de nem találtam rajta semmi infót.
*30 :
a live soad klippek annyira nem tetszettek.., de hátha most :) -
#31 szereztem pár klippet,ami a melleslegen nincs fenn,a legtöbb live. majd felrakom oda is -
#30 jaja...utájjuk amerikát...megrontották a Földet!