System of A Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja, jobb is, h nincs, az összes ql <#eljen>#eljen>
és amiben nincs, az popmetál? ez hát a konzekvencia?😊
most mit jájjozol, ember...
igen, engem is ez a kicsit keletiesebb hangzás fogott meg... ha ez popmetál...
még a byob se egy nagy slágerszám... igazán átütõ "slágerszám" nincs is rajta..
hm..ez kellemetlen...
nah ez már jó..
nah ez már jó..
Kuss!-magyarázta.
System of a Down - Live Reading 2003, Needles
akinek kell az most töltse, mert limites a download
akinek kell az most töltse, mert limites a download
Kuss!-magyarázta.
én ilyet nem mondtam (:
hatalmas stílusváltozás egyiken sincs...
és kuss már bazmeg, ez a véleményünk és kész. a kritika meg csak azoknak az álláspontját fogja megváltoztatni, akik befolyásolható szarok.
hatalmas stílusváltozás egyiken sincs...
és kuss már bazmeg, ez a véleményünk és kész. a kritika meg csak azoknak az álláspontját fogja megváltoztatni, akik befolyásolható szarok.
:-O http://www.ashes.hu O-:
ha nincs különbség akkor mért mondod azt h az elsõ album volt a legjobb a többi egyre szarabb?😊)
np
np
Kuss!-magyarázta.
hát az elsõ 3 album között sok különbség nincs
a mezmerize meg nem keleties, hanem poppos
np
a mezmerize meg nem keleties, hanem poppos
np
az ok szimplán annyi h nem akartak egyforma albumokat csinálni, ezért más mindegyik albumuk...különben unalmas lenne nem?
+ a mezmerize-ba és a hypnotize-ba szeretnének keletiesebb, bonyolultabb hangzást beletenni, h ne olyan "nyers" legyen mint pl. az elsõ albumuk...ettõl függetlenül mind 2 album jól sikerült
+ a mezmerize-ba és a hypnotize-ba szeretnének keletiesebb, bonyolultabb hangzást beletenni, h ne olyan "nyers" legyen mint pl. az elsõ albumuk...ettõl függetlenül mind 2 album jól sikerült
Kuss!-magyarázta.
gondolod te....ha kicsit többet olvastál volna a mezmerizerõl akkor tudhatnád miért ilyen
Kuss!-magyarázta.
Resurrection!
szerintem meg slágeresebb. biztos fogy a pénzük, a rock kezd megint visszaszorulni és még utoljára megakarják szedni magukat. -.-
2-3 szám tetszik amugy nem egy fav d:
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
csak nem kell beleszólni 😉
ná mondod, hogy neked nem gyün be, mútkó mék bjött😄
annyira egyedi hogy már fáj <#wilting>#wilting>
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
közöd, kiscica?😄
faszt <#hehe>#hehe> teljesen más stílust nyomatnak, és sokkal egyedibb😊
azért annyira idõs nem vagy taki bá 😄D
hm, akkor rossz az ízlésed <#hehe>#hehe>
ték d:
hm, akkor rossz az ízlésed <#hehe>#hehe>
ték d:
Gnarika drága, én már akkor soadot hallgattam, mikor te még csak meg se születtél 😛 nem, amúgy csak Toxicity óta hallgatom... asz qrva jóak volt, Steal thisen volt kb 3-4 jó szám, Mezmerize meg <#worship>#worship>
nem ismerted a régit d:
sztem Toxicitynél is jobb, újabb az új 😊
mek se hallottam, gnari :o <#hehe>#hehe>