System of A Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
".az agymosást, ami a tv-bõl árad stb"
Hallgas MM-et, ugyanez csak 10 évvel hamarabbról kicsit több géppel^^
Hallgas MM-et, ugyanez csak 10 évvel hamarabbról kicsit több géppel^^
A soad hangsúlyozza, hogy õk NEM egy POLITIKAI BANDA, õk csak a világról énekelnek, meg az õket ért dolgokról...a B.Y.O.B. erõsen politikai töltetû, de csak azért mert Daron rokonai Irakban élnek és marhára félti õket...de ezért még nem lehet ráragasztani a politikai banda bélyeget. Amúgy a klip tökre jó a szimbolikája miatt: az a party maga a háborút szimbolizálja...everybody's going to the party have a real good time - mindenki megy a partyra, hogy jól érezze magát. A katonáknak csak egy rohadt buli az egész, úgy állnak az egész háborúhoz!!!
Dancing in the desert blowing up the sunshine - táncolni a sivatagban felrobbantva a napfényt - Irak sivatagos terület...a többit nem kell magyarázni...az agymosást, ami a tv-bõl árad stb
Dancing in the desert blowing up the sunshine - táncolni a sivatagban felrobbantva a napfényt - Irak sivatagos terület...a többit nem kell magyarázni...az agymosást, ami a tv-bõl árad stb
Kuss!-magyarázta.
1. streamline
2. atwa
3. a.d.d.
4. the metro
5. aerials
6. needles
7. science
8. innervision
9. sugar
10. fuck the system
2. atwa
3. a.d.d.
4. the metro
5. aerials
6. needles
7. science
8. innervision
9. sugar
10. fuck the system
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
A Metroról azt nyilatkozták Serjék, h nekik nem teccik, mert túl punkrockos lett a felvett változat <#szomoru1>#szomoru1>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
vááá
topos helyen a metro és az x .. mintha én írtam volna a listát. najó a 4. tõl lefele már nem ugyan az.
tokszi-sziti helyett inkább még egy elsõ album jöhetett volna :^^
vááá
topos helyen a metro és az x .. mintha én írtam volna a listát. najó a 4. tõl lefele már nem ugyan az.
tokszi-sziti helyett inkább még egy elsõ album jöhetett volna :^^
Resurrection!
fujj, deszar a BYOB videoklip.
ha nem szeretém a soadot, biztos nem ennek a klip hatására kezdeném el
<#wilting>#wilting>de biztos sokaknak tetszik
ha nem szeretém a soadot, biztos nem ennek a klip hatására kezdeném el
<#wilting>#wilting>de biztos sokaknak tetszik
köcsög
nekem:
Aerials
Forest
I-E-A-I-A-I-O
Sad Statue
Question
Soil
Spiders
Suggestions
BYOB
Nüguns
Aerials
Forest
I-E-A-I-A-I-O
Sad Statue
Question
Soil
Spiders
Suggestions
BYOB
Nüguns
Kuss!-magyarázta.
jah sztem is...nekem így teccik a soad....mindegyik albumukban van vmi különleges...
Kuss!-magyarázta.
Top 10-em (a számozás nem lényeges):
1.The Metro
2.X
3.Sugar
4.Toxicity
5.Chop Suey
6.Spiders
7.Aerials
8.ATWA
9.P.L.U.C.K.
10.Ego Brain
+1 😊 Snowblind (Black Sabbath feldolgozás)
1.The Metro
2.X
3.Sugar
4.Toxicity
5.Chop Suey
6.Spiders
7.Aerials
8.ATWA
9.P.L.U.C.K.
10.Ego Brain
+1 😊 Snowblind (Black Sabbath feldolgozás)
A Mezmerize szokatlan, de megszokható, és szerethetõ... NAGYON szerethetõ. A popos hatás meg a népzene csak rátett egy lapáttal arra, hogy Serjék zenéje különleges. Én örülök, hogy tudtak újítani, õk attól még ugyanazok az emberek maradtak. Aki egy újabb Toxicityre vágyik, az hallgassa meg mégegyszer... 😛
Kuss!-magyarázta.
Pontosan!
kicsit ilyen tucatzenei hatást érzek benne, mint a crazytown vagy a sum41 😊 ez a mostani album szerintem sokkal szélesebb réteget mozgat majd meg, könyedebb mint az elõzõek. ez persze nem rossz, csak nekem nem ez hiányzott.
Resurrection!
épp ezaz....ezért jó az új lemez, mert új van benne nem a régi hatás...gondolj bele, Steal This Album fele a toxicityrõl lemaradt számok...az se jó ha vmi sablonos...ezért nem csinálták meg a toxicityt full olyanra mint a soad-ot és ezért lett 1 kicsit más minden albumuk...lehet h van akinek nem teccik de legalább nem unják meg...akinek meg tetszik az meg pláne😉
Kuss!-magyarázta.
sry
Pataky nem durva. Mondj egy durva számot.
Amúgy meg nem lenne sablon mert mindig lenne benne vmi új ami megfog.
Amúgy meg nem lenne sablon mert mindig lenne benne vmi új ami megfog.
hát persze....az azért 1 kicsit durva lenne ha a soad utánozni akarná patakyt..
na mind1....ízlések és pofonok...ha a soad visszateszi a durvaságot akkor sablonos lenne az egész....az meg szar lenne....
na mind1....ízlések és pofonok...ha a soad visszateszi a durvaságot akkor sablonos lenne az egész....az meg szar lenne....
Kuss!-magyarázta.
nemcsakfeel
Igen sztem is szacsinak van igaz abból a szempontból, hogy nincs benne durvaság.
De én se nevezném pop-nak..
Amúgy nekem se jön a be ez az album..Ezen a lemezen nincs egy olyan szám se amit nem ismertem és tetszett volna, ellenben a static-x albumán egy biztos van.
De én se nevezném pop-nak..
Amúgy nekem se jön a be ez az album..Ezen a lemezen nincs egy olyan szám se amit nem ismertem és tetszett volna, ellenben a static-x albumán egy biztos van.
oké...de akkor ne izéljetek itt maozeadog vagy ki haveroddal, hogy milyen poppos a soad...mi máshogy gondoljuk.ennyi
Kuss!-magyarázta.
én nem várok el tõlük semmit. a régiek tetszettek, az új meg nem tetszik. õket a régi albumaik miatt hallgattam és továbbra is csak azért, ha. ennyi.
:-O http://www.ashes.hu O-:
htx, épp más megy... de hagylak, mivel nem veszed észre, hogy éppen a zenék ledivatozása, és lepopolása a divat <#idiota>#idiota>
ahaaa......szóval elvárod a systemtõl h mindig ugyanazokat az albumokat csinálja?
ez már tõled is durva, ne haragudj
ez már tõled is durva, ne haragudj
Kuss!-magyarázta.
haggy már bazzeg. menj blackmoret hallgatni. meg gatheringet. mer gondolom akkor aztat is szeressed.
elõbb mást mondtál... mind1
#718 "a mezmerize meg nem keleties, hanem poppos"
bocs, akkor poppos 😄
visszaolvastam, np
bocs, akkor poppos 😄
visszaolvastam, np
tehát mivel nem tudod megmagyarázni, mi is a hiba, legegyzserûbb, hogy azt mondod: "popmetál"?
hm. jah, a régi szisztemben az tetszett, ami. az újban meg már nem találom meg ezeket, és.
ks, ql<#eljen>#eljen>
azt hiányolod belõle (zúzást)
és utálod, emrt popmetál...
ebbõl az következne nálam, hogy ez a hiba😊
és utálod, emrt popmetál...
ebbõl az következne nálam, hogy ez a hiba😊
nem, elég sok mindent meghallgatok.
Amon AMarthot pedig nemszeressük, elkúrtad, sry.
Amon AMarthot pedig nemszeressük, elkúrtad, sry.
lehet, hogy õ Amon AMarthot és vácsmájdájingot hallgat csak😄