System of A Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pff....mindenki be akarja skatulyázni a soadot...ez hülyeség...nem mind1 h mien style?
Kuss!-magyarázta.
😮OOOOOOOO
hogyhogy? én simán tudtam regelni...várjá megpróbálok regelni 1et neked és majd elküldöm a jelszót
hogyhogy? én simán tudtam regelni...várjá megpróbálok regelni 1et neked és majd elküldöm a jelszót
Kuss!-magyarázta.
Lemezkritika a Mezmerize-ról. Nem túl fényes..
Õszintén megmondva néhány számot hallottam, de körülbelül én is így gondolom.
Õszintén megmondva néhány számot hallottam, de körülbelül én is így gondolom.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
klipeket honnan lehet leszedni? meg a Steal This Album!-ból számokat mert abból nincs meg pár a többi mind megvan
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Kuss!-magyarázta.
egy kis nosztalgia:
System of a Down - Live wisky 1997 - Marmalade
System of a Down - Live wisky 1997 - Marmalade
Kuss!-magyarázta.
lol
tudom h nem vagy gonosz....azt akkor magamra értettem😄
neked melyik a kedvenc soad számod?😄D
tudom h nem vagy gonosz....azt akkor magamra értettem😄
neked melyik a kedvenc soad számod?😄D
Kuss!-magyarázta.
tuttam h nem mind örmény..daron amerikába nevelkedett meg minden..
mert hüje azért nem vagyok<#crazya>#crazya><#miaz>#miaz>
és gonosz se<#miaz>#miaz><#rinya>#rinya><#conf>#conf>
mert hüje azért nem vagyok<#crazya>#crazya><#miaz>#miaz>
és gonosz se<#miaz>#miaz><#rinya>#rinya><#conf>#conf>
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
<#wow1>#wow1><#ijedt>#ijedt><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting> Télleg az!!!!!!!! szegényt mindenki leörményezi!!! Leörményezi..jó szó😄D
lál 😄D
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
engem csak a felfogás zavar..hogy van valaki akinek nem tetszik valami és te már küldöd el a f*szba meg h mindneki elszarja..eskü mintha te lennél itt a legnagyobb ember...
amugy az utolsó hozzászólásod :2005. április 13. 17:51..ami szerintem nem öt hónap :o
és szerintem nem az számit h mikor basztátok szét hanem az h szétbasztátok-e...
amugy az utolsó hozzászólásod :2005. április 13. 17:51..ami szerintem nem öt hónap :o
és szerintem nem az számit h mikor basztátok szét hanem az h szétbasztátok-e...
Kuss!-magyarázta.
neked nem mondtam h ne gyere ide....egyébként is abba a rap számos topikba nem is írtam min. 5 hónapja szal nemtom mért most jössz ide....
Kuss!-magyarázta.
kicsit késve de ere a hozzászolásra válaszolni szeretnék..
ezt irtad: figyelj bazki...ha nem szereted a soadot akkor ne írjad ide a szar véleményedet, MERT MINDENKI SZARIK RÁ!
én annyit nem értek ha olyan nagy fiú vagy és azt ellenzed h ne jöjjünk ide akkor te miafaszért jössz oda a hip-hoppos topicokba szidni! stfu..
ezt irtad: figyelj bazki...ha nem szereted a soadot akkor ne írjad ide a szar véleményedet, MERT MINDENKI SZARIK RÁ!
én annyit nem értek ha olyan nagy fiú vagy és azt ellenzed h ne jöjjünk ide akkor te miafaszért jössz oda a hip-hoppos topicokba szidni! stfu..
mondtam hogy jó a zelda..
igazából olyan számuk nincs amit kifejezetten utálnék, olyan van amit nem szoktam hallgatni
igazából olyan számuk nincs amit kifejezetten utálnék, olyan van amit nem szoktam hallgatni
Resurrection!
Nem vagyok akkor igazi fan?? Mert az Innervision-tõl feláll a hátamon a szõr... / nemszõrös a hátam de feláll😊 /
Olyan nincs de olyan amit nem merek elhallgatni azaz új album ^^
Kivéve a cigaro és a byob
Kivéve a cigaro és a byob
hááát...nemtom...nekem nincs...legfeljebb amit nem szeretek és az az old school hollywood...de azt is el tom hallgatni
Kuss!-magyarázta.