System of A Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha. már azthittem nálam van a baj 😄 Pedig milyen jó lenne ha valahonnan leszedhetném ezeket a klipeket... 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
nyugi velem is szórakozik...el van ****va az oldal....
beregeltem, akkor ment, utána újat akartam regelni nektek, azt nem engedte, most már a rendes nevemmel se tok loginelni....pff.....de majd ha találok oldalt adok linket
beregeltem, akkor ment, utána újat akartam regelni nektek, azt nem engedte, most már a rendes nevemmel se tok loginelni....pff.....de majd ha találok oldalt adok linket
Kuss!-magyarázta.
McGrady, a klipeket amiket belinkeltél h lehet elszedni? mert nem enged be, és még a regisztráláshoz is be kell lépve lenni azt irja help! vagy meg tudod adni priviben a te felh.neved meg jelszódat?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Kuss!-magyarázta.
hmmmm o.0
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Kuss!-magyarázta.
Serj nemis cuki........
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
nem tudom mennyire vehetjük komolyan, de állítolag a következõ kislemez (klip) a Lost in holywood lesz majd. kiváncsi vagyok rá, mit hozhatnak ki belõle..
¡Hala Madrid!
sztem új klipen dolgoznak...különben is ha klippet adnak ki akkor inkább ismert számról..
Kuss!-magyarázta.