18
Ismeri valaki (DVD9-ből DVD5-öt)
-
Zsolt01 #18 Hát több mint fél éve nem írtam Dvd-t, de mintha gond nélkül ment volna a DVD Shrink által lekicsinyített film 4,4 Giga, a kiírással nem volt gond és nem is kellett állítanom semmit és megcsinálta jól!
4,4 Giga szerintem rendbe van. Vagy rosszul emlékszem, hát nem hinném.
(DVD Shrink-kel kicsinyítettem és Nero-val írtam ki.) -
ViiCTORiiUS #17 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy a Shrink a 8,1GB -s image fájlomat az istennek sem akarja 4,4 GB nél kisebbre összenyomni, így meg nem tudom kiírni. Megpróbáltam levenni a 2.1 es hangot de úgy még a film se indul el csak megfagy a gép. Valami ötlet? -
Zsolt01 #16 A pontos helye ITT -
Zsolt01 #15 Én ezt ismerem és akinek ajánlottam, annak bevállt.
ITT -
grims #14 hali
az avi filmjeimet át szoktam konvertálni dvd-be. ezután dvd shrinkkel átkódolom,h az asztali dvd lejátszó is le tudja játszani a dvd-t, és kiírom. de az asztali kb 1 óra után még így is akadva játsza le a filmet. gépen no problem szal gondolom az baj,h a dvdshrink mégsem tudja átkódolni "elég jól"
már próbáltam a nero recode-ot is,de azzal is történnek hasonlók
mit csináljak, vagy tudtok mondani vmi programot ami még kódol? -
VGQ #13 tudna nekem valaki adni egy linket egy iro progirol amivel tudok irni dvd9-es formátumot??
valamitöl az alcohol nem akarja megirni nekem( 5 perce szedtem le a legujabb trial verziot)
elöre is köszi.. -
#12 Melyik programmal lehet meghagyni a menüt (CloneDVD-n kivül, mert valamit sz*rakodik nálam), de nem úgy mint a DVD Shrink-ben mert ott muszáj az egész DVD átdobni, ha akarom, hogy meglegyen a menü.? -
#11 Talán ez a program lehet a megodás. Itt.
vagy kérdezd itt. Clipper fórum. -
slylecz13 #10 Sziasztok, eddig még nem tudtak nekem segíteni semelyeik topikban, de ebben is megpróbálom. Valaki tudja-e, hogy hogyan tudnék másolásvédetté tenni videót (VIDEO_TS) dvd-re. Csakhogy mégse legyen olyan egyszerű lemásolni. Előre is köszönet... -
sagjoz #9 HOgy lehet túl írt dvd-t át msáolni úgy hogy nem nyúlok a dvd menüéhez extráihoz?
-
#8 Ez v.mi hasonló -
#7 Láttam nemrég egy flash tutoriált ehhez a progihoz, nemtudjátok a címét? nem mentettem... -
#6 Ujratomoriti az mpeg2 adatfolyamot ugy, hogy alig veszed eszre. -
#5 igazából mit tömörít ez a progi?
mitől lesz kisebb a DVD film?
-
#4 Hogyan lehet kivenni egesz menut? -
TomBond #3 Nekem a hangot nem szedte le csak a képet!
Mitől lehet ez? -
#2 ismerem
mé nem működik?
Elöször a dvd-decryptert használom
aztán a daemon-tools virtuális meghajtót
aztán a dvd-shrink 3.0 beta 5 -tel átszerkesztem
majd nero 6.0
lehet hogy lassab de még mindig jó volt -
TomBond #1 Sziasztok ismeri valaki ezt a progit?
Nekem az a gondom vele hogy a hangot nem csinálta meg, csak a képet.
Egyébkét ugyanaz mint a Nero Recode arról is várok véleményeket!