UEFA Euro 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
crack miatt de olvass má vissza
péder
Otthon sikerült!
Help me!! Mindig kilép a WIN-be van valakinek 5lete hogy miért.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

péder
Otthon sikerült!
Help me!! Mindig kilép a WIN-be van valakinek 5lete hogy miért.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

The Hedgehog
data\cmn\ini.big

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

gercse
tudod melyik a gameplay,esetleg,vagy keressem meg feco-t?

The Hedgehog
pedig jön ez: KLATTY!!!!

KeKKSZike
Én nem tudom letölteni a magyarosítást, rohadtul nem akar jönni... ;(

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Breki33
vissza
de célszerû elmenteni nem nagy méret

amúgy ottis elolvassuk csak nem válaszolunk rá
mivel már nincs fent a játék
gercse
ide írom,mert itt elolvassátok,ha fifa 2003ra fölteszek egy superpatchet amiben van gameplay is,akkor az eredetit vissza tudom még tölteni?

The Hedgehog
jha azóta van 2. kiadása is a honosításnak...

Rage47
a gamecopyworld.com-on találtam noCD patch-t és azzal most müxik.
Garcia
akkor biztos a gép a szar mert én nálam mûködik

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

péder
Nem LUSTA vagyok, tudom hogy serveren van de még sem müxik.Talán az ámítógép a hibás, melóhelyen milyen legyen.

Garcia
Letöltések / EURO2004 / Magyarositás / EURO 2004 Magyarositás/ LETÖLTÉS-szerver2-> aztán már jön is

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

The Hedgehog
a magyarítás nem is filefronton van... jó kifogást! ne legyetek már ennyire lusták!

Garcia
nem tudod kezelni a file frontot??

péder
Nekem valahogy nem müxik,onnét szinte semit nem tudok leszedni.Máshol esetleg? Tudsz segiteni?

Terminátor14
www.fifahungary.hu

CSAK a Fradi

péder
Magyarítást hol találok hozzá.

The Hedgehog
akkor hajrá 😊

Garcia
azzal nekem nem sok esélyem van nem játszom vele, de az EURO-val szorgalamasan fogom rugdosni a szép gólokat😊

The Hedgehog
de most nyomjátok a gólokat a EURO-sra!

The Hedgehog
lesz PES és WE-s GSZV is 😄

Garcia
az jó, majd elkezdek euro-zni ujra azán küldök gólokat, remélem sikerül majd végre szépet is lõni

The Hedgehog
jah emlékszem! az becsõdölt! akkor voltak problémák... most állandóra vesszük a figurát! vagyis mindíg menni fog valamilyen GSZV!

Garcia
tudom már a régin is résztvettem😄

The Hedgehog
csak bíztatom az ifjúságot hátha valakinek sikerül beállítania 😄

The Hedgehog
áh! nem lehet shiftet konfigolni... meg tiszta káosz az egész irányítás gamepadon!

Breki33
te tudsz vele rendesen cselezni?
The Hedgehog
hidd el lesznek! anno már csináltunk ilyet és voltak a fasza kis gólok... de az igazi GSZV õrület majd csak az új oldallal jön... ez amolyan kis bemelegítés a nagy meccs elõtt 😄

The Hedgehog
khm visszaolvasásról hallottál? Nah az néha használ! vagy 30x elmondtuk! cselezéshez meg 2 analógkaros gamepad ajánlott... a típus függ az anyagi helyzetedtõl!

Garcia
ja szerintem is, amúgy szép gólokat sem lehet rúgni, szóval ez a gólszépségverseny jó ötlet, de a játékban nagyon sok az ugyan olyan gól, így nem lesznek valami nagyon változatos gólok...

Sziasztok!!! NEm tudjátok van olyan gamepad amivel lehet cselezni is , meg a többi apróságot megcsinálni??
Meg pl. lövõcselt mivel lehet csinálni? mert olvastam van ilyen is...
CSáó

The Hedgehog
Engem a EURO-ban a mezeken lévõ számok idegesítenek. Irtó randák.

A hétvégén nyomtam vele elég sokat. Bár ne tettem volna! Úgy 15 meccs után (mind WorldClass-on) azt kell mondjam, hogy messze sem hasonlít egy EURO-ban lenyomott meccs a valós focira. Értem ezalatt a támadások felépülését, a passzokat, a lövéseket. Hihetetlenül kiszámított minden egyes mozdulat és néha a fizikát megszégyenítõ dolgokat mûvel a gép és az MI.

Szomorú, de a FIFA 2005 eddigi videóiban sem látok ehhez képest radikálist változásokat!

Breki33
csak a szám a címer felett van

amúgy jobb

Garcia
ja ez már jó

The Hedgehog
valami ilyesmi (igaz ez WE-s):

Garcia
szép a portugál mez, de az igazi világosabb piros és mintás

Breki33
csak nem gamepadon sztem
Sziasztok!!! NEm tudjátok van olyan gamepad amivel lehet cselezni is , meg a többi apróságot megcsinálni??
Meg pl. lövõcselt mivel lehet csinálni? mert olvastam van ilyen is...
CSáó

gercse
ez az a patch amit felraktaunk Terminatorral és szar volt benne 4 mez meg a fûszín is gagyi,és nekem kilépett meccs közben,le is szedtem rögtön

Breki33
Screen shot of Euro 2004 SuperPatch

This is a fantastic superpatch and features:

New team updates
Added Holland players in database
New 2GB ball (second generation ball) metallic!
New home and away kits
New goalkeeper kits
New referee kits (2GK)
New Adidas and Nike boots
New realistic turf
New realistic adboards with official sponsors
New realistic black nets
New Font Patch: new Nike font, Italy Puma font, other Puma font and Adidas font

Breki33
hm?
KeKKSZike
Hááát... Én nekem nem tetszik ez a játék, abszolút nem egy nagy szám! 😮

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Breki33
de van P
Breki33
tessék?
gamecopyworld.com

Twinseen
Hi all! Hol találok hozzá NoCD patchet?

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Rudee
Crackfix kellett neki.

Szar Bayern, szar Bayern :)

berczy
Szia!

HOgyan csináltad meg? Milyen uj crack kellett?

Berczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB