2218
-
#423 shift+c+nyilak :) -
#422 vagy a fifa 2005 :))
amúgy én sokat várok ettől az euro2004-től is..ebben orvosolták a kapushibát,meg ollózni is lehet,a kapáslövésekről nem is beszélve. csak 1 dolog zavar: w(trough pass)-nál kikapcsolták az erősség állításának lehetőségét,automatice megy a passz :( sztem jobban lehetett szöktetni az előző módszerrel.
Te mennyire tesztelted ezt a demót? Neked műxik a settings changer? nekem nem :( -
#421 az már a PES4 lesz :-) -
#420 egyetértek..de ha ez mind igaz,akkor valszeg ki fogom próbálni,egyszer.. -
#419 egy igazi focihoz sokkal jobban hasonlító játékotkapáslövéseket, hogy rendes cselekkel szivathatod a havert
rendesen védő kapusokat, rendes fejeseket, kiinduló kapus feletti átemeléseket, manuális inditásokat, kiugratásokat, kényszerítőkat stb...
de a te dolgod -
#418 szép,de tényleg,talán egyszer kipróbálom ezt is...ha bele akarnék kötni: a vidi elején ha megfigyeled bent a 16oson belül az "álló" játékosokat bizti mosolyogni fogsz picit,legalábbis csöppet furán tartják magukat.
szóval mit vesztek? :P -
#417 nm
de bill nemtudom szerkeszthető-e így -
Takigabi #416 majd kipróbálom thx -
#415 #372 -
#414 mutasd -
#413 ha megnézed a gólokat megtudod :-) -
#412 mit? -
#411 rendben maradi vagy -
#410 nekem mindegy
te veszítesz P -
#409 okés..de milyen gombbal lehet előcsalogatni? -
#408 Szóval Zidane-os csel...:P -
#407 őmm... van a Ziden-os csel, a kötény és a megkerülős csel :-) Elég hatékonyak és NAGYON könnyű őket kezelni még bill.-ről is :) -
#406 elismerem,hogy nem rossz,jók az arcok is,meg a cipők is,de vhogy máshoz szoktam..talán ez a baj. mindenesetre nincs időm mind2 játékra(sőt még az egyikre se nagyon) így maradok a fifa sorozatnál,mert maradi vagyok -
#405 ja..nem jön be..sajnálom.
segítene vki a #402-ben? -
#404 Haladás nem lesz benne P -
#403 képek alapján :-)
erre mondaná Hedge, hogy a játék számít
én meg csak ezt mondom :-)
-
#402 mik az új cselek??? én egy lövőcselt találtam(2szer D) meg a shift egy kicsit más lett,de nálam nincs C! így nemtok cselezni..
a settings changer még mindig nem működik! plz hlp me -
#401 nem is azért írtam :-) No mind1 :)
Hogy ne legyek off:
Szvsz a játék sokkal jobb lett, mint a Fifa '04, mert majd' az összes hibát kijavították + van 1-2 finomság is :) (cselek, új lövés-rendszer, új animációk stb...)
Én várom a full-t már csak azért is, mert mi magyarok is benne leszünk! :-) Haladás....
Még bármi lehet ebből a játékból :) -
#400 azt tom
de azt a progit nem használom
-
#399 de hogy működik ez a settings changer??? nekem nem akarja a jót :(( -
#398 nincs rá időm..maradok a fifánál(meg annak nem tetszik a grafja a képek alapján) -
#397 true or false....:-P -
#396 ez a Weiben alap -
#395 "It's much better with commentators, but they can't tell the right thing, I played France against Portugal, and John Matson said this: Bayer Leverkusen is domminating this match "
lol -
#394 oké
észrevettem még egy újítást: végre lehet sprintelni a labdafelé,mikor passzolsz.. -
#393 hmmm? -
#392 igaz hamisat játszol? -
#391 nem mondtam, hogy nem játszható
csak kiegészítőkkel sokkal jobb
ugyanez a véleményem a topictémáról is -
#390 köszi megvan a setting-changer..
Breki! sztem a fifa2004 is játszható mindenféle kieg nélkül(persze a peccs azért nem árt) és ezzel nem vagyok egyedül :) -
#389 a setting changer-t merre találom? aműgy sztem nagyon jó az új rész és butaság,hogy csak néhány dolgon javítottak a 2004-hez képest. a játékosok is szebbek(élethű arcok) és a stadionok is. "felugrik" a közönség gólnál és görögtűz is van végre megint. az OLLÓZÁST is visszatették,újra lehet bravúrozni,valamint kijavították a kapusok gyökérségét,végre jól helyezkednek és tudnak védeni is. a labdakezelésben is láttam újdonságokat...
mindezt 4 félidő után! sztem 4-5 hónap alatt ez elég lehet újításnak(sztem remek,hogy kijavították a 2004 idegesítő hibáit) és ne feledjük,ez még csak DEMO! ráadásul az euro 2004-nek nem is a megreformálás a célja,hanem hogy lejátszhassuk az EB-t.
röviden: nagyon várom a full-t!!! -
#388 az irányítás a system könyvtárban lévő config filében van ami Excelel szerkeszthető
kérdés beveszi-e -
#387 hát annyinak szoktak nézni, de ez offtopic P -
#386 Szerintem nincs még csak 24 max -
#385 akkor sorry... csak a 33 gondoltam a korodat jelöli -
Takigabi #384 van olyan progi ami a bill. beállítást tudja állítani ?