2218
-
#463 off -
#462 Itt vagyok. Hali. Tegnap küzdöttem vele, de nem sikerült. Ideges is lettem, és nem foglalkoztam vele. Meg kell mondjam, nekem egyáltalán nem tetszik az Euro 2004.
Néhány kérdés: A Wei-ben lehet egy gépen egymás ellen játszani? Ha igen, hányan? És mindent gamepadot támogat, vagy itt is kell trükközni mint a fifában? -
#461 Az eddigi legjobb sztem :O -
#460 köszi
nemrossz
kár, hogy a zoom és a height nem látszik modósításnál -
#459 mégegyszer a lustábbaknak: EURO 2004 Demo Customizer By FIFA TOOLS -
#458 EURO 2004 Demo Customizer a FIFA Tools-tól:
http://www.fifasoccer.ru/files/?info=50
A srácok szerint hamarosan kiadnak egy csomó hasznos progit melyekkel többek között a 3D logókat(*.tvb), az adatbázist és a big fájlokat szerkeszthetjük. Remélem gyorsan dolgoznak! :P -
#457 -
#456 Sammy ha esetleg erre jársz érdekelne be tudtad-e lőni a gamepadot -
#455 próbáld ki
ezt -
#454 -
#453 szia
sztem nem kell bemásolni a főkönyvtárba
nekem simán futott
de van többfajta is -
#452 Hali! Ki akartam próbálni a gamet, leszedtem hozzá a setting changert, bemásoltama főkönyvtárba, elindítottam, elmnetette a cuccost, de semmit sem változtat. Így meg elég keveset lehet jtsazni, mert rövid a félidő. Valakinek ötlete, vagy van másik beállítás beállító progi? -
#451 oké.thx -
#450 igen sima futás gyors futás, lassú futás, szupergyors labdavezetés
ladda vezetése, labda megállítása, ugrás !
vmit lehet kihagytam P
ha van ezzel kapcsolatban még kérdésed inkább a fórumában -
#449 1.
de meg kell szokni
elsőre fifához szokottaknak fura
de van benne gyakorlás
pl van egy kör és oda kell ívelni a golyót
vagy négy emberrel cicázni kell kettő ellen
és észre se veszed máris egy csomó trükköt tanultál -
#448 azért mint említettem a fifát sem lehet kitanulni pár hónap alatt..tényleg 3-4 féle sebességgel tuod vezetni a weiben a lasztit??? sry az offér -
#447 hány CD-s a WEI? komolyan kipróbálnám mostmár..felkeltetted az érdeklődésem ;)
és utána tudnék igazán,saját konklúziót levonni a két gamma-fajtáról. -
#446 asszem három négy
nem részletezném mert itt picit off, de pont a Wei-re illik , hoghy nem lehet pár nap alatt megtanulni, mindig rájössz új dolgokra. Ezért is szóltam le a PES3-at annó.
Mert nem tudtam miket lehet benne.
Hogy hedge úrfit idézzem egyszerűen jobban hasonlít a valós focira.
Most pl a fifában átvett fake shot
aztán ember feletti átemelős cselek, hogy a kapust is ki lehet cselezni átemelni és még sorolhatnám engem meggyőzött.
És multiban a legjobb.
Most jött a fifas haver elvinni a demo-t de aztán azt mondta inkább az asf-et vinné el :-) -
#445 WEI-ben hányféle sebességgel tudsz futni a labdával? és az életben? ..kíváncsi vagyok..
ezzel azt mondod,hogy a WEI-t több idő megtanulni profin kezelni? ebben lehet vmi,még nem próbáltam valóban,de nekem még a fifa2004-ben is van mit tanulnom. pedig már lenyomtam 3 karriert (+jónéhány bajnoki meccset tesóval,aki szintén jó,nomeg néhány multi) ,nem kis idő alatt.
-
#444 látszik, hogy nem Wei-zel
különben nem írnád ezt
"NE VÁRD,hogy pár nap alatt megtanulod :)"
Amúgy nem azt írtam, hogy nem tudom használni, hanem, hogy túlbonyolították.
Persze ez szubjektív
-
#443 lövés,passz, sprint stb minden elérhető shift+c mellett is..azért kell a két gomb folyamatos nyomvatartása,mert külön-külön más-mást csinál. simán becsaphatod a védőket simán a c-t nyomvatartva +nyilakkal és a megfelelő időben ritmusváltással sprintbe kezdeni. persze sok-sok gyakorlás kérdése. ugyanígy shift-el is le lehet őket rázni. a legjobb pedig akkor leszel,ha mindezt egyszerre lenyomod és el kezdessz cselezni. NE VÁRD,hogy pár nap alatt megtanulod :)
az OTB meg sztem cheat billentyű,így én nem is használom,anélkül is megy,mint a karikacsapás :) -
#442 és szerinted így egyszerű -
#441 dede :-) Még ott a gyűrűs és a középső ujjacska :) -
#440 a world cup 98-ban volt egyszerú shift+nyilak
vagy Weiben R2
figyi ha megkeresed a shift+C-t az kisujj meg mutatóujj igaz?
OTB-t indítást nem nagyon érsz el
lövésről paszról nemis beszélve -
#439 nem....szvsz nagyon egyszerű, még nekem is megy :P -
#438 cmn/fe/eng.db , ger.db stb.
De ezeket nem tudod cserélni mert kiakad a játék asszem! -
#437 meggyőztelek? -
#436 Thx -
#435 dehát csak van egy file amiben benne van
amúgy cserélni szeretném
ígyís sokkal jobb, hogy van Brazil kommentár
Olyan mintha Portugál TV-n nézném
-
#434 Szépen elbeszélgetsz itt magaddal :D
A nyelvet nem lehet módosítani. Mondjuk nem próbáltam csak ésszerűen gondolkodom! ;) -
#433 Zidane új arc
-
#432 Viszont így lehet módosítani
-
#431 csak kár, hogy a demóban nem így műxik -
#430 -
#429 -
#428 én azért imádkozzom, hogy a multi-s PES4 kijöjjön PC-re
Még az se zavar ha maradnak a konzolos jelek :-)
EURO-ra visszatérve te tudod melyik a nyelvi file?
Felraktam a Német-Olaszt erre német lett a nyelv
kicseréltem amiben szerintem van erre kilép
na mondom jólvan a demó jó lesz németül
rárakom a patchet erre eltűnik a ladba :-)
Amúgy az Olasz és a Német mez korrektebb kinézetre
amúgy nem mert az olasz címer az új mezen középpen lesz.
Amúgy kijótt az első Maglie P
-
#427 Én is ingázom! Bár gyurmából lenne a két játék... miket tudnék belőlük alkotni! :D
Mindegy ha csúnnya a EURO 2004... "húnnyuk le a szemünket és úgy falatozzunk" :D -
#426 Hát tudod, hogy nekem a fifa külsőleg jobban tetszett
alap fifa alap PES-nél
de ebben a stadion mögötti háttér borzasztó
meg ez a marihuánás füstölés :-)
Konfettiesőt, görögtüzet akarok
a WEi-ben csak néztem mikor a pályára bedobott tüz ott égett.
Viszont sztem fejlődött a játék a 2004-hez képest
pl ellopták a fake shot-ot :-)
Szval én a két tábor között helyezkednék el véleményemmel. -
#425 szóval megint túlbonyolították -
#424 Most mondja valaki nekem, hogy a WE vagy a PES nem szép. Sokkal letisztultabb a grafikája, mint a FIFA-nak igaz nem annyira fotorealisztikus, de pl a stadionok sztem vannak olyan szépek (sőt)... A EURO 2004 ebben bukik el. Csúnya. Lehet, hogy marhára hasonlítanak a játékosok meg tök jó a mozgás de könyörgöm a mezen elmosódik a címer, a minták, még a szám is, mert túl kicsik a textúrák.
Most jön az, hogy majd töltünk le hozzá 2GK-t meg minden. De hát azért vesszük meg a gamét, hogy ezek benne legyenek nem?! Nem azért morog 2.6 'gigaherc' a gépemben, hogy ilyen grafikát nézegessek hiába a remekbeszabott játékrendszer. Fejlődést akarunk. Eddíg nem törődtem a grafikával, de mostmár illene ezen is fejleszteni nem csak összehányni az egészet!