UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem jó game lesz 😄
menjetek inkább játzsatok valami starégiai játékkal
menjetek inkább játzsatok valami starégiai játékkal

én az ea helyében nem lennék inkább oylan büszke hogy azota cask romlott a szinvonal 😛PP
pl a normálisabb köznséghangok a 94ben és 96ban már megvoltak aztán 2004re sikerült õket ujra visszahozni, no comment...
pl a normálisabb köznséghangok a 94ben és 96ban már megvoltak aztán 2004re sikerült õket ujra visszahozni, no comment...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azé' jól megvan dagadva itt is a térdük.
Sztem a mozgás tiszta fifa2004lesz = szar
Sztem a mozgás tiszta fifa2004lesz = szar
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Hát a képeken a közönség majdnem olyan csúf, mint a 99-ben volt 😊))) De biztos lesz jobb is. Bár mindig ezt mondom, aztán meg nagy csalódás 😞(
az ucso fifa amivel jot jácottam az még a fifa 94es verzioja volt 

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
de ez a labda felháboritóan undormányos

amugy meg a nézõkkel mi a baj szvsz jobb mint a 2004ben és zászlójuk is van
szerintme is ez a mostani a 99 utána a legjobb 😄
Szarul. Ez nem baj.
És most is szarul néz ki. Ez már igen.
És most is szarul néz ki. Ez már igen.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ez még nem a végsõ verzió, emlékezz vissza hogy hogy nézett ki a FIFA 2004 mikor elkezdték fejleszteni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
HÁT HOGY NÉZ KI A NÉZÕKÖZÖNSÉG??? KOMOLYAN MONDOM HIHETETLEN. AZ EA MINDEN ÉVBEN ALUL TUDJA MAGÁT MÚLNI!!
Jajdejó nekünk.
Milyen ügyes az EA, hogy ki tud fejleszteni egy ilyen játékot!
A team:
1. rész: két programozó. Megnézik a tavalyi játék readme-jében a System Requirements fejezetet, és megduplázzák a minimum valamint az optimum rendszerigényt.
2. rész: egy programozó, csinál egy új, a tavalyit alulmúló nõzõközönséget.
3. rész: egy designer. Megnöveli az elõzõ verzió labdaméretét 20%-al, átszabja a mezeket.
4. rész: két polgári szolgálatos focirajongó tinédzser, internetrõl összeszedik a játékosok neveit, változtatnak kicsit az adatbázison.
5. rész: két ember megcsinálja az új intrót.
6. rész: 20 ember, nyomják a szkrínsátokat, reklámoznak, nyilatkoznak hogy mennyit újítanak, stb.
Elég szánalmas.
Milyen ügyes az EA, hogy ki tud fejleszteni egy ilyen játékot!
A team:
1. rész: két programozó. Megnézik a tavalyi játék readme-jében a System Requirements fejezetet, és megduplázzák a minimum valamint az optimum rendszerigényt.
2. rész: egy programozó, csinál egy új, a tavalyit alulmúló nõzõközönséget.
3. rész: egy designer. Megnöveli az elõzõ verzió labdaméretét 20%-al, átszabja a mezeket.
4. rész: két polgári szolgálatos focirajongó tinédzser, internetrõl összeszedik a játékosok neveit, változtatnak kicsit az adatbázison.
5. rész: két ember megcsinálja az új intrót.
6. rész: 20 ember, nyomják a szkrínsátokat, reklámoznak, nyilatkoznak hogy mennyit újítanak, stb.
Elég szánalmas.