2218
-
#583 Most olvastam külföldi fórumokban, hogy nagyon jó a EURO 2004 mód a játékban... asszem ma nem alszom :P még Manhuntozom is. Jaj mi lesz éjszaka... -
#582 Először SNES-en (Super Nintendo) futott a sorozat, majd PS-en és most már PS2-es exklúzív a játék. -
#581 ahha, konzolt nem ismerem 1általán, azért kérdeztem:)
-
#580 Mindegy i volt előbb. Konzolon a FIFA mindíg 2. volt... csak a PC-t uralta. -
#579 aha, de EA sports volt előbb nem? de végül is mind1
Tényeken nem változtat -
#578 na megyek felcsapom mindjárt a másik gépre, kíváncsiság képeen, hátha ott is kicsap:) -
#577 A PES kb már 9 éve (igaz előtte ISS néven) fut... -
#576 f*sza, csak kiadják:) -
#575 lesz benne -
#574 multi lesuz benne
inkább úgy mondanám jöjjön ki PC-re -
#573 erre mondaná a drága jó magyar tanárom: ez nonszensz amit ezek művelnek -
#572 igen csak itt jobbszélső DP -
#571 jól teszed:) csak tegyenek bele multit -
#570 csak sztem ez édes kevés, nem tom a pes mióta van jelen konzolon, de szégyen, hogy tőlük vesznek át dolgokat. 1x éve már talán illett volna vmi normális ai-t kifejleszteni, igaz az nekik nem érné meg, mert akkor mivel hülyítenének minket évről-évre. -
#569 gyűjtök a PES4-re P -
#568 :) meccs közbe bizti nem fogok írni, mivel kevés esélyt látok a folyt.ra
Ja és senkinem nem akarom elvenni a kedvét, akinek módjába áll "vegye meg", és akinek tetszik az szórakozzon, és játszon vele jókat. -
#567 az ai tényleg sokat javult
bár inkább azt mondanám átvettek PES-es dolgokat és javítottak a 2004 hülyeségein -
#566 abba reménykedtem hogy a 2004be nem raktak bele sokmindent az euro 2004 miatt, de sajna ai-ban én nem véltem felfedezni olyan hatalmas javulást. Körítés nem rossz,de az engem mindig hidegenhagyott(mezek, arcok.......). hiába majd talán a következendő részekben ........ csak addigra nehogy beleunjak a PC-be -
#565 meccs közben írsz? :-)
ne a grafikát nézd azon fogunk javítani P -
#564 Semmi!
Hát nem tom'! Nekem már kezd tetszeni a game, bár tény, hogy még messze van a WE-től. Abban mindent lehet, amit a valós életben a pályán is meg tudnak a futballisták csinálni... -
#563 tipp?
egyik fika sem csinálta ezt, rendesen felinstalloztam, crack és ennyi, minden megy benne csak kicsap a végén mikor kilépnék a meccsből. talán az nforce-n említett vki ilyesmit, de nem bizti -
#562 emellett sztem a játékosok maradtak ugyanolyan hülyék, megindítom, de csak szalad befele mint az állat, ahelyett, hogy egy kis oldalmozgást is végezne, vafy keresztbe mozgást. Megmaradt benne a passznál ha gyengén adod, akkor meg kell várni míg odagurul, elé nem mehetsz a legtöbb esetben. bedobásnál sem lehet a legközelebbi emberrel mozogni. részemről felejtős a game. multiba nyomtam volna, de mivel ezt is elvették tőlünk, így ennyi volt -
#561 Ott valami más gigszer lehet... -
#560 Nekem az tetszik, hogy a FIFA 2004 adatbázisa tökéletesen kompatibilis vele. Legalábbis Ariel a demó patchekben a FIFA 2004 db-jét használta. -
#559 na asszem nekem ennyi volt, meccs után desktop:(((( -
:) #558 rántom én is kifelé a 2 cd-t:) 4 óra múva má eszem is!:)
-
#557 Hülyének nézel?! Van egy módszerem! :D -
#556 te tényleg fizetsz?
-
#555 klikk -
#554 hát ha így lehetne akkor inkább a WEi-hez P -
#553 fizetős ami gyors is és FTP:
warezcenter.cjb.hu -
#552 Vannak himnuszok és a fizika és az AI rengeteget javult...
A grafika FIFA 2004 szintjén van.
Az igazi radikális változásokra majd a FIFA 2005-ben kerül sor (reméljük). -
Beepee #551 Még szerencse. Del Piero balszélső. Letöltőhelyet mondjatok. -
#550 Hmmm most akkor van benne DirectIP vagy nincs? -
#549 szaaaaaar -
#548 Milyen a játék?
Újabb rókaből a Fifa 2004(TCM)-ről, vagy valami újítás is van benne? (Pl. himnuszok, mint a WC98-ban?) -
#547 hát ja, nálam még lehet annyit se. 1et végigjátszok aztán del. 2004ből kellen "vhogy" átrakni a direct ip-t, vagy mitudom én:)))) csináljon vki hozzá:)))))) -
#546 köv kép aktuális infó a csapatról
Nesta
morale: increase
notes: club transfer
cannavaro dettó
di vaio, cassano pedig, rising star -
#545 "I agree.. lack of direct ip is not good either.."
multi nélkül az EB alatt fog menni aztán.... -
#544 pozitívum, belekezdtem a selejtezőkbe, és kiírja az ellenfél taktikáját, kulcs játékosát, ki sérült, ki eltiltott,