UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a meztemplateken sztem nem változtatnak. ellenben a számok a mezek nadrágján és a hatán lévõ nevek nagyon rossz minõségûek és silányak a PC-s képeken!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
remélem nem vátoztatnak a template-n és akkor be tudjuk pakolni kit raptor elõtt
a reklámtáblák és a térd se igazán jó
a stadionok és a fû egész jónak tûnik viszont
Egyébként nem értem hol vannak a nagy zászlók a közönségbõl, meg a bedobált konfettik, szalagok, fények, melyek a World Cup 2002-ben benne voltak és tök feldobták a játékot.
A csukák szerintem marha csúnyák. A textúrák meg elnagyoltak és szinte semmit sem javítottak a minõségen! Az arcok sem jobbak semmivel sem, csak át lettek kicsit dolgozva. A mezek egyszerûen rém rondák.
ENNEK ELLENÉRE szerintem jó és élvezetes game lesz, mert úgy is az elsõ hét után feldobjuk rá a frissített 2GK mezeket, új arcokat stb. szal félni nem kell...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ha a KONAMI rak majd bele multi-t és kiszedi a konzolos cuccokat megverheti
Amúgy a licence miatt tarolni fog az EURO
Szar Bayern, szar Bayern :)
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Arcok talán kicsit, de ez as vigyori #183-asban lõtt mindig gólt nekem :-)
Labda nagyon nem tetszik.
Stadionok, fû jobb
És a térd is jobb P
ja kicsit összenyomhattad volna a képeket
Szar Bayern, szar Bayern :)