UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb 5 perc után elkezd recsegni a hangszóróm és utána elmegy a hang a játékban. mitõl lehet ez?
már a demoban is elõjött!
már a demoban is elõjött!
Ezen a fake-shoton még tényleg dolgozniuk kell! körülményes és túl nagyot tol a lasztin a játékos, az meg rosszabb, hogy valamiért nem lehet egybõl a testcsel után ellõni!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
vki tudta már értelmesen használni a fake shotot? én nem,de az átemelést is csak nyögvenyelõsen trainigben.
más: mi lett az euro topic-al? nekem a kedvencek közt nem jelzi az új üziket!
más: mi lett az euro topic-al? nekem a kedvencek közt nem jelzi az új üziket!
mik? sztem te paranoiás vagy. a fifában évezredek óta van 2*d,csak az utóbbi idõben kimaradt belõlük,csukafejes úgyszintén. mostmár tutod honnan ismerõs? P
és sztem nem az a lényeg ki mit honnan vett,hanem élvezetes és élethû legyen. tegyük fel,hogy a 94es fifa elõbb jelent meg,mint bármelyik pes. akkor a pesben a kapuralövést is a fifából vették? sztem inkább az életbõl merítenek.
és sztem nem az a lényeg ki mit honnan vett,hanem élvezetes és élethû legyen. tegyük fel,hogy a 94es fifa elõbb jelent meg,mint bármelyik pes. akkor a pesben a kapuralövést is a fifából vették? sztem inkább az életbõl merítenek.
Nyomnám Joy-jal, de azzal is lehetetlen, mert magátol cselez összevissza, pedig semmit nem nyomok, de ez másnál is elõfordult már. Err van valami orvoslás?
Nekem az a bajom a játékkal, hogy olyan billel, ami már 3 egyszerre lenyomott gombnál blokkol, lehetetlen játszani!
csukafejes megfelelõen játékos elé/laposan beívelt laszti esetén d-vel,ollózás szintén a megfelelõ hyelre érkezett beadás esetén 2*d,mint a kapáslövés.
hogy kell ollózni? És a csukafejes ?
beírná valaki a magyar válogatott keretét(fentröl lefelé ahogy a játékban),amit a lehjobbnak tart,én is nézegettem a játékosokat de nem tudom mi lenne az ideális keret.A felállással nincs bajom de haváltoztatattok azt is írjátok le,légyszi
lol ez a bandi gyerek megérdemel egy topicot a Gumiban 😊
az a poén ezzel a save-vel ,hogy akkor ment,kilépsz menû +vissza load és nincs semmmi.
mert nem is anyi hanem egy 10 éves kis suttyo aki csak rácsaott a bilre amikor a születési dátumot irta be... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ezért bannolni fognak. mert megérdemled. hiába írod,hogy tudod mi a fórum és mi a cset,a tetteiden nem látszik. kicsit csodálkozom rajta,hogy 35-40 közötti vagy. ez sem látszik.
Egyre többet játszom és egyre jobban megy,nekem nagyon bejön a game,mezek nem annyira,de összességében elég jónak mondható(azért nem panaszkodom a lövések miatt mert régebben psx-en is ilyen volt a fifa 2001 és nem esik nehezemre hogy csak éppen meg kell nyomni a gombot és jó a lövés)ja,még 1 hiba:nem lehet 2perces félidöket játszani.
a magyaritás mikor lesz kész ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
na figyelj a máltát megvertem 2-0-ra de úgy hogy egy félidõ és egy 10 perc alat (fifás idõ) lefárasztottam és se köptek se nyeltek és elpasszolták a végén nekem
csösztök
Amúgy elég halovány a game. Az elõbb majdnem uninstall lett a sorsa, de erõt vettem magamon, és legyûrtem mégegy meccset, és kezdek belejönni, épp most vertem 2-0-ra a románokat a magyarokkal semi-pron. Lisztessel lõttem egy gyönyörûszép szabadrúgásgólt a pipába 😊)
2gk-mezek vannak már valahol,mert kicsit gagyiak ezek az alap mezek,amúgy jó a játék nekem megy (amatörön)
az elmentett fileokat a winyón látod? nem lehet külön állítani a betöltésnél,hogy mit töltsön be? replay,euro,profil stb...hátha
nem tud vki erre megoldást??-save elment és a load-ba nincs ott a mentés :mi a hiba?
ja szerintem is jó csak abaj az hogy nicsenek klubcsapatok
amúgy nekem is csak a lövéssekkel van problémmám a hgame az kurva jó a graf is
amúgy nekem is csak a lövéssekkel van problémmám a hgame az kurva jó a graf is
Ha vkit édekel, megjöttek az elsõ hírek és képek a Fifa 2005-bõl csekkoljátok itt.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
köszönjük az értékes információt 

Õszintén... Milyen a játék? Mert én láttam róla képeket, de nem voltem elájulva tõle! 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Nekem csak amatõrön, megy bár nem próbáltam még más fokozaton, de néha maatõrön is elvernek kb. egyszintû csapatok.
Magyarokkal nyomtam most legutóbb. 2 gólt löttem 3 perc alatt az osztrákoknak, aztán több nem jött össze.
Magyarokkal nyomtam most legutóbb. 2 gólt löttem 3 perc alatt az osztrákoknak, aztán több nem jött össze.
Na sikerült,köv meccs 1-0 nekem aut. ellen,nem is nehéz,csak a lövõcselt kell megtanulnom jobban kezelnem
becélzod vmelyik sarokba(alsó/felsõ,vagy ahova jólesik) aztán beállítod a csavarást(shift + nyilak) ha kész vagy megnyomod a d-t,elindul a csík, a kaputól való távolságtól függõen kb félúton megállítod d-vel a csúszkát,mikor visszafelé indul szintén d-vel megállítod a zöld közepén. ha ez mind sikerül,csak Kahn fogja meg 😉
Na megvan a game elsö meccs Szabics mesterhármas makedónok ellen amatörön,csak kidobott a winfosba ugyhogy fel kell raknom valamit,amit itt olvastam.
van oldalt egy labda a szabadrúgásnál és a közepén 1 jel azt mivel leeht mozgatni?
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Nagy béna lehetek, de hogy lehet rúgni normális szabadrúgást?
Akármit csinálok elbikázza, vagy belevágja a sorfalba. Csavarni, vagy ilyesmit nem is tudok. A D S, illetve az W gombbal próbáltam meg rúgni, s az erõt is figyelem...
Mit cseszek el? Természetesen a "célzó gömböt" is állítgatom...
Akármit csinálok elbikázza, vagy belevágja a sorfalba. Csavarni, vagy ilyesmit nem is tudok. A D S, illetve az W gombbal próbáltam meg rúgni, s az erõt is figyelem...
Mit cseszek el? Természetesen a "célzó gömböt" is állítgatom...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...