UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát sztem a 9-est meg kell növelni
bár a tied nem ismerem annyira
próbáld meg elõször úgy belõni mint a képen, vagy ha esetleg kell majd berakom a mostanit.
bár a tied nem ismerem annyira
próbáld meg elõször úgy belõni mint a képen, vagy ha esetleg kell majd berakom a mostanit.
nektek benne van a config-ban a Sailtek?
Azt kéne tennetek megnyitjátok
Elinditjátok a játékot
módosítotok a beállításokon és megnézitek melyik sorban változtatott.
Esetleg alapul vehetitek a #1029-est de a vége nálam másként van már úgy van beállítva mint a 1004-en
Ja és jobb analógra cselez testcselekkel-de nem az hogy menj közel és csel hanem inkább mellette próbál elmenni.
Azt kéne tennetek megnyitjátok
Elinditjátok a játékot
módosítotok a beállításokon és megnézitek melyik sorban változtatott.
Esetleg alapul vehetitek a #1029-est de a vége nálam másként van már úgy van beállítva mint a 1004-en
Ja és jobb analógra cselez testcselekkel-de nem az hogy menj közel és csel hanem inkább mellette próbál elmenni.
1,Logitech WingMan Rumble Pad,61,DEVICE_CONF_RMBP,WingmanRumad*,WingManble*,WING,9+,,1,2,3,5,7,8,4,6,9,,,,,,Stupid name
Nah nekem szerintem ezen kell állítani. De Breki szerinted mit állítsak, hogy cselezzen az analógra ? kössz a segitséget.
Nah nekem szerintem ezen kell állítani. De Breki szerinted mit állítsak, hogy cselezzen az analógra ? kössz a segitséget.
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Hi ! Breki ez a config.csv hol van ? ( melyik könyvtárba ?)
a jobb analóg, ha lenyomod, mint gombot.
de ez így nagyon kevés, valahonnan kéne szerválni egy jó profilt
de ez így nagyon kevés, valahonnan kéne szerválni egy jó profilt
Yvorl redves farkára!
Az enyém is p2500-as! Azt az egyetlen cselt melyik gomb-bal csináltad?
ha valakinek van esetleg jól beállított saitek profilja azt hálásan elfogadnám 😊
Yvorl redves farkára!
hát egyetlen soványka cselt sikerült eddig kicsiholnom belõle, de a freestyle-ok nem mennek.
vhogy biztos be lehet lõni azért remélem.
vhogy biztos be lehet lõni azért remélem.
Yvorl redves farkára!
Nekem is saitek-em van...lehet vele kezdeni vmit? Mármint cselezni?
Mit értesz azon? A q-t szinte mindig használom.
\"Hard to see, the dark side is.\"
ehhhe, hát ez rajtam nem sokat segít ilyen formában.
de honnan szülted ezt?
csak úgy próbálkoztál, vagy valamilyen ihletésbõl?
de honnan szülted ezt?
csak úgy próbálkoztál, vagy valamilyen ihletésbõl?
Yvorl redves farkára!
hát buheráltam kicsit a config.csv-t
1,Wingman Cordless Gamepad,62,DEVICE_CONF_CLRP,*Wingman*Cordless*Gamepad*,,WING,11,,1,2,4,5,7,8,9,10,3,,,,,,Odd having start before second wings
1,Wingman Cordless Gamepad,62,DEVICE_CONF_CLRP,*Wingman*Cordless*Gamepad*,,WING,11,,1,2,4,5,7,8,9,10,3,,,,,,Odd having start before second wings
nekem egy saitek rumble force-om van, és egyenlõre nem nagyon cselezgetnek.
Yvorl redves farkára!
Ohhhh már rájöttem...😊
Csak nekem van az baszki , hogy egy qrva gólt nem tudok lõni angolokkal Lichtenstein ellen??? Már nagyon unom, adjon már valaki tippeket. Alkalmazok én mindencsewlt, meg minden, de baszki úgyis az ellenfélbe cselez, szal nincs sok értelme.( eddig egyszer sikerült egy kötényt adnom, de a köv. egytized másodpercben elvették a labdát. Jah ésSemi -pron játszok, lehet h én vok a béna?
Azt a holland-os patch-ot minden játék elõtt fel kell rakni? Vagy mi? Nekem csak úgy mûködik..
Hali!
Nekem minden meccs után kilép! Meg minden minden után. Practice, friendly stb. után vissza akarok menni a fõmenübe és kidob?
Ötlet?
Nekem minden meccs után kilép! Meg minden minden után. Practice, friendly stb. után vissza akarok menni a fõmenübe és kidob?
Ötlet?
Nah megvan
1,Wingman Cordless Gamepad,62,DEVICE_CONF_CLRP,*Wingman*Cordless*Game
pad*,,WING,11,,1,2,3,5,7,8,10,11,9,,4,6,,,Odd having start before second wings
cseréld ki erre:
pad*,,WING,11,,1,2,3,5,7,8,4,11,9,,,,,,Odd having start before second wings
pad*,,WING,11,,1,2,3,5,7,8,10,11,9,,4,6,,,Odd having start before second wings
cseréld ki erre:
pad*,,WING,11,,1,2,3,5,7,8,4,11,9,,,,,,Odd having start before second wings
lehet, hogy az analóg
amúgy így, hogy nem tudtam rendesen beállítani 2-0 -ra lenyomtam a franciákat úgyhogy nem értem azokat akik szerint tök nehéz
viszont, hogy nem lehet rendesen beállítani
amúgy így, hogy nem tudtam rendesen beállítani 2-0 -ra lenyomtam a franciákat úgyhogy nem értem azokat akik szerint tök nehéz
viszont, hogy nem lehet rendesen beállítani
Nah bye majd holnap még jövök Breki és majd beszélhetünk, ja messengererm : [email protected].
elöl van két gomb a job a sprint a bal az a modifier (mert azt hittem az kell a cselhez) akkor a 6 gomb közül az alsó három sorba lentrõl föl kispassz nagypassz lövõ fölötte sorba (q - run player vagy mi )aztán inditó és off the ball
-z
alakul ez... csak kis kreativitás kell hozzá :-)
pro-n mo-angolok 5-2 , mo-germánok 3-2... európabajnok mo :-)
egyébként egyvalami határozzottan jobb: a taktikai felállás nagyon érezhetõ. a germánok 3-5-2je ellen sokkal könnyebb volt szélen elmenni (ha átverted a szélsõ középpályást a három védõ már nem okozott gondot, fõleg 4-3-3nál amikor középpályást hozol fel és három csatár már a helyén van....) , az angolokkal meg szenvedõsebb volt az eredmény ellenére.
ui.: persze akut idegbajt még mindig kapok a szkriptek meg szarságok miatt.
pro-n mo-angolok 5-2 , mo-germánok 3-2... európabajnok mo :-)
egyébként egyvalami határozzottan jobb: a taktikai felállás nagyon érezhetõ. a germánok 3-5-2je ellen sokkal könnyebb volt szélen elmenni (ha átverted a szélsõ középpályást a három védõ már nem okozott gondot, fõleg 4-3-3nál amikor középpályást hozol fel és három csatár már a helyén van....) , az angolokkal meg szenvedõsebb volt az eredmény ellenére.
ui.: persze akut idegbajt még mindig kapok a szkriptek meg szarságok miatt.
Linket nemtudok. De most játszottam elöszõr gamepaddal egy meccset (amatörön) hungary - Cyprus 8-0 ugyhogy nem olyan nehéz gólt lõni.
Jah, bocs, hülye volt a kérésem, már rájöttem.
A Roster Update-t honnan lehet leszedni? Breki33, te kilinkelted, de onnan nekem vmi más jött le. Please egy linket...
Hát jó hülyeséget írtam. Nah a lényeg , hogy mit kell beállitani ahhoz hogy pl. megnyomok egy gombot + az analog ( vagy ezt nem lehet).

Igen elöl nincs 4 gomb. De a cselezést te hogy tudod ezen mire állitod ? Vagy ilyesmi. Gondolom a Modifier kell és még valami?
jah ez a rosszabik nekem a másik van
ennél elöl nincs négy gomb
gondolom te a hatosra raktad a fõ gombokat, de én az OTB-t futtatást és futást elõre szeretném
1-esre a paszt
2-esre lövést
4-esre ívelést
5-ösre kiugratást
ennél elöl nincs négy gomb
gondolom te a hatosra raktad a fõ gombokat, de én az OTB-t futtatást és futást elõre szeretném
1-esre a paszt
2-esre lövést
4-esre ívelést
5-ösre kiugratást