UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keyboard rulez😊
However there are some nice programmers out there that don't completely screw us generic gamepad users over to remap the buttons.
In all these EA Sports games the generic gamepad buttons issue is solved by renaming your pad to one of the "supported" controllers in something called the registry. This fools EA Sports games into thinking you have a "supported" controller.
Here we go....
Click Start
Click Run
Type regedit in the box and open.
open HKEY_LOCAL MACHINE
then SYSTEM
then CurrentControlSet
then Control
then MediaProperties
then PrivateProperties
then Joystick
then OEM
for those who know a bit about using the registry here:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM
Once you've reached this key you need to look for the sub-key beneath with the information about your own gamepad. Mine for example appears under VID_0B43&PID_0003.
On the right-hand side of the registry you will notice a key named OEMName. If you there isn't a OEMName. Right-click on the RHS and select New then String Value. Type in OEMName. Now you can enter the name of a "supported" controller. The name you use is sometimes dependant on the type of pad you have. In my OEMName I changed it to:
Logitech Dual Action
All EA Sports games seem to allow me to remap the buttons now. I use a 2-Player Playstation adapator and everything is remappable.
IMPORTANT: You might get away in this release to name it(which pads default to when not installing the drivers which come with your gamepad, but this loses force feedback functionality): 4 axis 16-Button Gamepad. However in other EA Sports games this will cause problems, so i recommend renaming it to one of the "official" ones.
Also you might get continous force feedback if you use a generic gamepad, to stop this, while in the game press the windows key and return back to the game. It will have disappeared. You can also stop this in the registry but if you remove the key then you make force feedback disappear in other games which it works so well.
I know this is quite bizarre releasing a fix for a game that isn't out yet, but I'm quite confident this is the score. This has been the logic of EA Sports for a couple of years now.
Just doing my job, just doing my job.
If EA wish to offer me a job, i'd be happy to accept
The Saitek controller, "Cyborg Rumble pad 2500", which works perfectly in every single game I have - except Fifa2003, does not now work with Euro2004 either So, so much for all them improvements etc. I would not have considered Saitek to be an obscure brand - they make some of the best controllers out there. I'll try the advice above but I'm pretty pee-ed off with the idea that EA themsleves can't just get this right in the first place.
GAPA Tool Version: 1.0
Submitted Date: 2004/3/1
Description:
Gamma Panel is a little & handy application that lets you adjust
brightness, contrast and gamma settings in real-time. Thanks to its hot-key feature, you don't even have to leave the game you're playing!
viszont a brightness problémára megvan a megoldás
és az alap ugyanaz
Szerencsére veiben nem ez a szabványosított van.
ez az egész játék egy javított 2004
de pl ilyenektõl mászok fejre hogy bennehagyják a szürke szögletzászlót, a közönség írtó fényes szinte világít, a labda tül nagy, sima felszabadító rugás általában átmegy a félpályán, bármerre áll a játékosom felszabadításkor mindig az ellenfél kapuja felé rúgja.
Az ugyanolyan fejekrõl, tök ugyanazon a kommentárról nemis szólva.
Nemhittem volna, hogy ezt mondom, de a WEi grafikailag (is)jobb ennél.
Átjött egy haver játszani aztán két meccs után könyörgött, hogy inkább WEi :-)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
a szabadrúgás mostmár a rövid illetve a hoszzú alsó/felsõ sarokba is betalálhat anélkül,hogy a kapus belenyúlna. ugye a 2004ben mindig belepiszkált és úgy ment be(legalábbis 99%-ban) ráadásul csak a rövid sarokba lehetett gólt lõni(legalábbis 99%-ban).
ha vmi jó miért változtatnának rajta? inkább javítanak rajta...
ez mind-mind más a 2004hez képest és javulás sztem. de biztos ezt is a pesbõl vették P
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Fejlõdés a Fifa 2004 hez képest :
1.)Király és használható cselek --> én csak a Shift billentyûvel 3 különbözõ cselt tudtam elõhozni amik nagyon hasznosak.
2.)Végre lehet normálisan kapura fejelni amibõl elég sokszor gól is születik (emlékezhetünk a 2004ben alig lehetett gólt fejelni)
3.)Ollózás
4.)Nincsenek többé azok az idióta,bugos gólok amik a 2004 ben voltak (pl.:szélrõl simán be lehetett csavarni 25 méterrõl mert a kapus egyhelyben maradt vetõdés közben)
5.)Euro hangulat ,viszonylag új játékoskeretek, jó menüzene és szebb menü
Ami megmaradt és nem túl jó:
1.)A bírók alig fújnak és képesek akkor lefújni a meccset amikor épp ziccerben vagyunk.
2.)Csúnya a stadionok hátsó grafikái
3.)Ugynazok az unalmas cinematicsok
4.)A bírók összevissza adják a lapokat
5.)Ugyanaz az unalmas kommentár

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
úgy gomdolom felírtad a cd jére!!!!!!
kötényt ad a csávónak azt ott haggya..cselezni csak a shifttel lehet?nincs valami billentyû komináció?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
)CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
hardveres gyorsítást hol lehet levenni?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Sztetek érdemes?....vagy jobb is van annál??
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
oda kell, hogy mentse
amúgy annó beírtam ide a támogatott gamepadokat keress vissza benne volt-e (kb 5. lap környékén lehet)
Amúgy ha van lehetõséged sztem érdemesebb egy cordless-t venni
nem azért mert nekem az van hanem mert általában támogatott
és jó
a profile-t a dokumentumokba menti, de az használhatatlan.
Arra gondoltam beszúrok egy új sort ezen a néven "Cyborg Force Rumble Pad", mert ennek ismeri fel.
mûködhet szerintetek?
Yvorl redves farkára!
ezért mondom hogy meg kell nézned melyik sor változik
igazából nekem azis relytély hova menti a profile-t
a tököm tele van már az ea-s hülyegyerekekkel, hogy mindig elcseszik a focis játékok beállítási lehetõségeit!
Össze kéne hasonlítani az nba 2004-gyel, abban korrekten be lehet állítani minden apróságot.
Yvorl redves farkára!