2218
-
#1329 lopkodást? -
#1328 szerintem megunták a sok lopkodást és offra tették magukat -
#1327 jah ha engem kérnek fel tanácsadónak és van még kb rá 1 évük! -
#1326 centre-ről semmi hír? -
#1325 inkább.... -
#1324 Inkább mesélj a gamepad-odról :-)
Amúgy kezd olyan érzésem lenni hogy ez a játék még jó is lehetett volna (kb olyan 60% jelenleg) -
#1323 Hát ha felteszem úgy is az FH-ra teszem bár most kaptam egy rossz hírt, hogy nincs többé FILEFRONT szerverünk :( -
#1322 Inkább EA logót? P -
#1321 pupák nem arra gondoltam, hogy most rögtön -
#1320 Eh akkor sem akarok DSF logót bámulni a meccsek alatt... -
#1319 modemmel akkor is fel kellene töltenem pupák... -
#1318 Ez olyan kb mint Joy-al rallyzni
bár ahogy olvasom aztis csinálják. -
#1317 te tudod
akkor szenvedj olyannal ami abszolút nem jó a játékhoz
akkor már billentyű inkább -
ten155 #1316 Na jo 2 analog karert sem. -
ten155 #1315 1900Ft. Hopp, akkor a Logi 3.5x annyi, mint ez. Hat annyit plusz egy analog karert nem adok!! -
#1314 Hát már kifárasztottam őket
te aza csokisfiú vagy akivel szoktam multízni? -
__csokisfiu__ #1313 helló...
én játszottam most az azeriekkel és sima 2:0 lett ide a magyarokkal professionalon.
törökökről mi a véleményetek?
ti milyen felállásban játszotok? -
#1312 Amúgy tegnap a negyedöntőben meglepve tapasztaltam egy Hungary nevet a másik ágon
De miután lenyomtam 3-0-ra a házigazdákat sajnos már nem láttam őket.
Spanyolokkal nem bírtak.
Ja a beadásoknál úgy vettem észre újra jobb a régi módszer alkalmazni és OTB nélkül beadni.
Volt egy dolom mikor a beadás előtt a gólszerző még a félpálya közepén rohangált majd egy hatalmas sprintel berobbant. A kapusnak kettőt kellett volna lépnie.
De nem ő letenyerelt és mélabúsan nézett.
Aztán elkezdte a progi elemezni. :-) -
#1311 Hát mivel a német elég szorgos nép és Kenny elég ismert. -
#1310 hát az fh-ra gondoltam -
#1309 eh ez ilyen német beidegződésű patch.... -
#1308 beraktam pár 2GK mezt de mivel most modemmel vagyok nem hiszem, hogy nekiülök feltölteni az FSH-kat...
majd melóban vagy a suliban! -
#1307 Kirakhatnád az fsh-id amiket elkészitettél, gondolom nemsokan tudják berakni fatGui-t BIgGui-t FSHEDitort használni. -
Kenny's Data Patch
In alter Tradition hab ich mich mal wieder hingesetzt und einen Data Patch(früher loc Patch) für Euro 2004 erstellt.
Mit dem Patch werden die Texturen im Spiel geändert, viele Gametexturen sind totaler Quatsch, oder hören sich jetzt viel besser an, desweiteren werden die ganzen Länderkennungen verändert, Teamnamen werden nun ausgeschrieben, die Länderkennungen sind alle korrekt.
Beispiele:
Dänemark heißt jetzt DEN und nicht DNK
Deutschland heißt jetzt GER und nicht DEU
Slovenien heißt SLO und nicht SVN
usw. usw.usw.
Auch im Spiel selber habe ich viele Texturen verändert, z.B. Spielinfo heißt nun Spielanalyse, Seitenwahl heißt Controller-Auswahl, und Kameras heißt Kamera-Einstellung etc.
Features des Patches:
-----------------------------------
Änderungen zu den Original Texturen
-----------------------------------
- Alle Ländernamen berichtigt
- Alle Länderkennungen berichtigt
- Sämtliche Ingame Texturen überarbeitet
- Sämtliche Menütexturen überarbeitet
- Sämtliche Texturen bei der Team- und Trikotauswahl überarbeitet
- insgesamt ca. 250 Textur-Änderungen vorgenommen
- DSF Logo und DSF Texturen eingefügt
Kenny's Data Patch DSF Style downloaden -
#1305 itt egy pontosabb link:
KLATTY IDE !!!
EZEK FIFA 2004-es MEZEK!
sajnos ez sem teljes mezkínálat, de aki gyűjtötte a FIFA 2004-es mezeket annak nem kell mondanom mit tegyen... persze raptor nélkül körülményesebb berakni mert a textúrát manuálisan kell benyomni az új FSH-kba! -
#1304 ki szerencsétlenkedik? P -
#1303 ne szerencsétlenkedjetek... a FIFA 2004 mezei simán jók ehhez is:
www.kitsbase.de -
#1302 Tud valaki jól itt németül?
Beírtam a német cordless topicba a megoldást azóta jönnek a kérdések -
#1301 Egyenlőre másik olasz van meg a demó csapataihoz való van
Bár még nem nagyon néztem körbe -
#1300 ha azt árat is nézed sztem nem
ha többet is rászánsz és lehet cordless akkor igen
nekem nagyon bejött a dual, de tök hamar szétment
azóta is szervíz -
#1299 Télleg szép mez, más válogatottakhoz hol lehet találni szted? Biztos készítettek néhányat. -
#1298 Van jobb a Dual Action gamepadnál? Nekem Gravis gamepad pro-m van, amelyik a korábbi gamepad generáció legjobbja volt szerintem. -
#1297 Ha mindenáron azt akarsz venni a CHS és a SZÁMALK a két legnagyobb Logitech forgalmazó -
#1296 Szörnyen sok távoli rúgás száll el a nézőtérre, rengeteg szituáció ismétlődik meg meccsről meccsre, nem ahhoz a játékoshoz megy a passz, ahová szeretném, a cselezésnek szinte semmi értelme nincsen. -
#1295 Tudja valaki, hogy Budapesten hol lehet a legolcsóbban venni Logitech Dual Action Gamepad-ot? Létezik 3 év gari hozzá? -
#1294 Jó ez az olasz mez
-
#1293 nem simán jobb analóggal? -
#1292 hát a legtöbb nemtud normálisan cselezni, az télleg inkább imbolygás.
a jobbak csinálnak rendes cseleket, de még azokat is sokszor megállítják, nem kell túl gyakran alkalmazni :)
célkereszt rendesen a digitális paddal (én azt használom a bal analóg helyett). -
#1291 asszem leszoritod a shiftet es azzal allito be hogy a labda melyik reszet lojő el -
#1290 naja de neked normális cseleket csinál arra?
nekem ilyen imbolygásokat