UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Do you want to retry to copy the file, or cancel the insallation?
installálás közben ezt írja ki nekem.. ez mit jelent??
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nem tudná leírni valaki?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hol találom???

no mind1, lépek aludni, majd holnap felnézek (azaz már ma 😊)
Yvorl redves farkára!
na ezekrõl nálam szó sincs
Yvorl redves farkára!
a cselek nálam: alapból mindenki egyfélét csinál, aztán mikor ellenfél mellé/közelébe érek, akkor a sztárok nagyon szép és (általában) hasznos dolgokat mûvelnek.
egy átlagos képességû játékost jóval gyakrabban szerelnek úgy vettem észre, ezért nem is mindenkivel használom.
kivezetnem meg még nem sikerült 😊
Yvorl redves farkára!
Viszont mióta felraktam énis csak egy gólt lõttem
mert nekem olyan hülye cseleket csinál és belassul
van amikor meg kivezeti
OTB-nél én nem nagyon írányítom a mukit kijelölöm és adom
A WEi-s kényszerítõ nagyon hiányzik
Yvorl redves farkára!
ami nem megy, hogy mikor otb-ben irányítanám a másik mukit, akkor az elszalad valamerre üresbe, ahelyett, hogy arra menne amerre én mutatom az analóggal.
Yvorl redves farkára!
leszedtem a holland peccset, azóta jó.
a gamepad jó nagyjából, otb-n még lehetne finomítani azér, majdcsak kialakul lassan 😊
Yvorl redves farkára!
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
Szar Bayern, szar Bayern :)
Yvorl redves farkára!