2218
-
#1536 énmeg abból is kivettem P -
laca70 #1535 A WE-ben annyira megszoktam, hogy már hiányzik az Euroból. -
#1534 F9?
mondjuk én útálom -
laca70 #1533 Hogyan lehet a radart előhozni a játékban ? Van egyáltalán ? -
#1532 oks, de ne szokj le róla remekül helyezkedik ha használod -
bang #1531 azt láttam... én erre reagáltam: "mondjuk beadni úgy vettem észre nem lehet vele
illetve korrektebb, hogy nem kell hozzá"
én korábban csak beadásra használtam, arra meg most - ahogy Te is megállapítottad - kevéssé használható
-
#1530 nemtudom olyan szakaszos
megy aztán kb másodpercenként akad
amúgy van egy hasonló gólom klikk
Mielőtt valaki az ai-t szidná, havernak rúgtam P -
#1529 én pont azt mondtam, hogy érdemes használni P -
bang #1528 a scripttel kapcsolatban igazad lehet
na mindegy... kísérletezem tovább, mert a leírt problémámmal együtt is összességében jól el vagyok a gameval. -
donpedro #1527 Mondom, nem volt kedvem szarakodni vele, anno a FIFA 2004 kedvéért nem akartam megtanulni billről használni (akkor még azt hittem, hogy hamarosan veszek egy dual action-t, de aztán ez a terv és a FIFA 2004 is a feledés homályába veszett...), az Euro-val meg még csak kb 10-12 órát játszottam. -
donpedro #1526 kb 6-7 volt a játékban is, szóval olyan nagyon gyors nem lehet.
Ha minden igaz, akkor maga az avi 49 frame volt. -
bang #1525 jaja, az OTB-ről én le is szoktam -
#1524 jóisaz
mondjuk beadni úgy vettem észre nem lehet vele
illetve korrektebb, hogy nem kell hozzá
én gamepaddal a kiugratást és OTB-t felváltva nyomkodom, hogy üresbe fussanak
SAjna olyasfajta keresztlabdákat nemtudom mint WEiben +hogy a szélsőnek átlósan a védő feje felett ki 40-50 méteren. -
#1523 kb 5 -
#1522 miért hány frame-t adsz neki?
már az avi-d is ilyen? -
Lada #1521 Én bill.-ről nyomom és használom az OTB-t is, igaz, így sokszor lesre futok. De jó pár gólomat az OTB-nek köszönhetem. -
donpedro #1520 Ja, és ebben az esetben a fejelő játékos nem csatár, hanem támadó középpályás volt, ergo ez pirospont az AI-nak, mert teljesen önállóan üresbe futtatta a kp-t, akire így nem jutott védő. Ilyet a korábbi Fifákban nem nagyon láttam. -
donpedro #1519 Ennél konkrétan asszem az AI volt jótékony, én csak észrevettem, és szerencsére pontos volt a bepassz. De időnként úgy is összejön, ha én ugratom ki. OTB-t sajnos nem tudok használni, billről nem volt kedvem szarakodni vele.
Ami a progi jótékonyságát illeti, ez inkább csak az animáció - script - problémája, a gép elvileg skillek, körülmények és egyéb random tényezők alapján kiszámítja, hogy ki fogja elfejelni a lasztit, és ez úgy jelenik meg a monitorodon, hogy csak az egyik ember ugrik fel. Ezért tűnik úgy, hogy elfelejtett felugrani az ipse.
Sajnos a random tényezők jelentős részben abból állnak, hogy melyik játékost irányítod te, és melyiket a gép... -
bang #1518 ez korrekt (mármint a gólod)
"a valóságban sincs minden beívelésből gól" nem ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy (legalábbis nálam) a beívelésből származó gól esetlegessége a progi jótékonyságán múlik (a védő ugyanúgy ott van a nyakamon, de egyszercsak nem avatkozik be... és gól)
a felrakott gólod persze nem ilyen, ott a fejelő csatár szépen elválik a védőtől és szabadon kapja az ívelést. ez a csatár AI-ből futott oda, vagy Te ugrattad ki, esetleg OTB ??
-
Lada #1517 Is-is. Igazából nincs tuti receptem. Próbálkozok ahogy tudok. Így reális is szerintem. Egy valamit azért hiányolok: távoli lövésekből levő gólokat. Kapufákat már sikerült lőnöm 20-25-ről, de gólt még nem. Lehet, hogy többet kellene próbálkoznom? -
donpedro #1516 Nálatok kb. hány másodperc alatt megy le egy ciklus a San Marino gólnál? Mert nálam kb. 6-7. -
donpedro #1515 Akadozni nálam is akadozik, mivel nagyon kevés frame-ből áll, ezen nem tudok segíteni, viszont nálam egyáltalán nem gyors... -
donpedro #1514 Azért ha belegondolsz, a valóságban sincs minden beívelésből gól, sőt. Szóval a beívelés majdnem mindig esetleges, vagy a védő fejeli ki, vagy a csatár be.
Mindjárt mutatok egy példát arra is, amikor nem esetleges. (Talán az egyik legszebb gólom.) Az animban is látszik, hogy Geráról megfeledkeznek az osztrák védők, és ő teljesen egyedűl fut be a tizenhatoson belülre, majd egy csukafejessel a hálóba juttatja a beívelt labdát, még mielőtt a védő odaérne.
-
Lada #1513 Nálam is. -
bang #1512 ez igen..
a leírásodból csak azt hiányolom, hogy hogyan szereztél ennyi gólt ?? (beívelésekkel, kiugratásokkal ??)
megköszönném, ha részletesen leírnád amennyiben van általánosan alkalmazható "módszered" -
#1511 valami nem jó
nagyon akadozik
és amúgy túl gyors
a többieknél? -
bang #1510 :)))
hát a szokásos "esélyed sincs a beavatkozásra" version -
bang #1509 tudom, éppen ezaz.. egy meccsen hányszor rúgnak fel jó sz.rúgó helyzetben ??
3 meccsenként egyszer.
ettől nem leszel E.bajnok :)) -
donpedro #1508 Csakhogy mi itt a magyarokkal próbálkozunk :)) Egyébként itt van San Marino gólja:
-
bang #1507 "góljaim jelentős része szintén beívelésből születik"
nekem ezzel az a bajom, hogy meccsenként kb 8 beívelésem van, de abszolut esetleges a végkimenetel
"bár asszem egy-két kiugratás is összejött már"
na ez már bíztató
csak azt nem értem, hogy semi-pron szinte kiszaladnak a védők a pálya szélére, hogy bemehessek egy jól időzített kiugratással középen a kapuig, pro-n meg a 16-os előtt egy értelmes passzt sem lehet megoldani. Erre utaltam a két fokozat közti elképesztő különbségnél. Ez olyan, mintha a W.cl. meg úgy lenne nehezebb a pro-nál, hogy itt már beívelni is képtelenség lenne. Tehát nem az adott gólszerzési mód kivitelezhetősége válik nehezebbé, hanem eleve megoldhatatlanná válik. És nem azon múlik a gólrúgás, hogy precízen, ügyesen, jól időzítve végig viszel egy támadást, hanem ívelgetsz-ívelgetsz és egyszer csak nem szerel (az amúgy szorosan fogó) védő, vagy nem mozdul ki (az amúgy "klasszis) kapus, mindez teljesen független a tudásszintedtől.
-
Lada #1506 Én most nyomtam végig pro-n. A hollandokkal - selejtezővel együtt - megnyertem az Eb-t. A world class már nekem is őrület. De pro-n én pont jónak találom.
A csoportmeccsek aránylag könnyen mentek (németek ellen 4-2), igaz a csehekkel csak x-eltem (1-1). Aztán a litvánok ellen 4-1.
Utána viszont nagyon jó volt. Először a dánokkal kerültem össze. 0-0 volt a rendes játékidőben, pedig sokkal több helyzetem volt, mégis a dánok majdnem kinyomtak. A hosszabításban aztán sikerült a védelmet kijátszani, 1-0.
Jöttek a portugálok! Baromi nehéz meccs volt. Először sikerült egy gólt rúgnom nekik, aztán kiegyenlítettek, sőt kaptam még egyet. A 2. félidő vége felé nagy nehezen kiegyenlítettem. A hosszabításban egy nagy potyagóllal vezetést szereztem, majd szögletből újabb gólt, de a vége felé kaptam egyet. Végül 4-3-al továbbmentem.
Döntőben a spanyolok könnyebben mentek. 2-0-ra elhúztam, a 2. félidőben ugyan kaptam egy gólt, de rúgtam is a hajrában (3-1).
Ezek után nagyon focis feeling-em van. Jöhetne már az eb!
-
#1505 szabadrúgásról beszélek P -
donpedro #1504 Igazából a nehézséggel nincs is bajom, inkább a következetlenséget utálom. Pl San Marino ellen olyan gólt kaptam, hogy utána percekig nem tértem magamhoz. Majd ha lesz energiám, akkor berakom ide, érdemes megnézni. Másrészt, az osztrákoktól Pro-n talán még egyszer sem kaptam ki, viszont Luxemburg néha megszívat... -
donpedro #1503 Nálam hangulatfüggő :) Tegnapelőtt 3-at rúgtam az osztrákoknak, és félidőig kettőt luxemburgnak, amikor lefagyott, tegnap viszont csak 1-1 az osztrákokkal, 0-2-es zakó Luxemburgtól!! és 2-4 a svédek ellen. Hozzáteszem, hogy a góljaim jelentős része szintén beívelésből születik., bár asszem egy-két kiugratás is összejött már, és néha szabadrúgásból is betalálok. -
bang #1502 "igaz azóta énse rúgtam P "
hát ezaz.. pro-n én is csak alkalmi gólrugónak számítok
cca. két meccsenkét egy gól
azt szeretném megtudni, hogy van olyan human user, aki többre képes és hogyan??
-
#1501 próbáld ki a Kenny-t P -
#1500 kicsit olvass vissza pár napja leírtam még két gólt is beraktam
igaz azóta énse rúgtam P -
bang #1499 off. Wei beszerzése (ha megkésve is, de) folyamatban
azért még próbálkozom az Euro-val -
dolfy #1498 Sziasztok!
Az a problémám, hogy egyszerűen nem tudok szabadrúgást lőni. Akárhogy is probáltam mindig fölé rúgja. Mondjuk eddig csak a magyarokkal játszottam. Lehet, hogy ez a gond? :) Magyarázza el már valaki lécci, hogy lehet kapura küldeni a bogyót!!! -
#1497 de
csak én azt használom semi-pro-n és megfelel
igaz inkább Wei-zek