UEFA Euro 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálatok kb. hány másodperc alatt megy le egy ciklus a San Marino gólnál? Mert nálam kb. 6-7.

Akadozni nálam is akadozik, mivel nagyon kevés frame-bõl áll, ezen nem tudok segíteni, viszont nálam egyáltalán nem gyors...

Azért ha belegondolsz, a valóságban sincs minden beívelésbõl gól, sõt. Szóval a beívelés majdnem mindig esetleges, vagy a védõ fejeli ki, vagy a csatár be.

Mindjárt mutatok egy példát arra is, amikor nem esetleges. (Talán az egyik legszebb gólom.) Az animban is látszik, hogy Geráról megfeledkeznek az osztrák védõk, és õ teljesen egyedûl fut be a tizenhatoson belülre, majd egy csukafejessel a hálóba juttatja a beívelt labdát, még mielõtt a védõ odaérne.

Nálam is.
ez igen..
a leírásodból csak azt hiányolom, hogy hogyan szereztél ennyi gólt ?? (beívelésekkel, kiugratásokkal ??)
megköszönném, ha részletesen leírnád amennyiben van általánosan alkalmazható "módszered"

Breki33
valami nem jó
nagyon akadozik
és amúgy túl gyors

a többieknél?
😊))
hát a szokásos "esélyed sincs a beavatkozásra" version

tudom, éppen ezaz.. egy meccsen hányszor rúgnak fel jó sz.rúgó helyzetben ??
3 meccsenként egyszer.
ettõl nem leszel E.bajnok 😊)

Csakhogy mi itt a magyarokkal próbálkozunk 😊) Egyébként itt van San Marino gólja:

"góljaim jelentõs része szintén beívelésbõl születik"
nekem ezzel az a bajom, hogy meccsenként kb 8 beívelésem van, de abszolut esetleges a végkimenetel

"bár asszem egy-két kiugratás is összejött már"
na ez már bíztató
csak azt nem értem, hogy semi-pron szinte kiszaladnak a védõk a pálya szélére, hogy bemehessek egy jól idõzített kiugratással középen a kapuig, pro-n meg a 16-os elõtt egy értelmes passzt sem lehet megoldani. Erre utaltam a két fokozat közti elképesztõ különbségnél. Ez olyan, mintha a W.cl. meg úgy lenne nehezebb a pro-nál, hogy itt már beívelni is képtelenség lenne. Tehát nem az adott gólszerzési mód kivitelezhetõsége válik nehezebbé, hanem eleve megoldhatatlanná válik. És nem azon múlik a gólrúgás, hogy precízen, ügyesen, jól idõzítve végig viszel egy támadást, hanem ívelgetsz-ívelgetsz és egyszer csak nem szerel (az amúgy szorosan fogó) védõ, vagy nem mozdul ki (az amúgy "klasszis) kapus, mindez teljesen független a tudásszintedtõl.

Én most nyomtam végig pro-n. A hollandokkal - selejtezõvel együtt - megnyertem az Eb-t. A world class már nekem is õrület. De pro-n én pont jónak találom.
A csoportmeccsek aránylag könnyen mentek (németek ellen 4-2), igaz a csehekkel csak x-eltem (1-1). Aztán a litvánok ellen 4-1.
Utána viszont nagyon jó volt. Elõször a dánokkal kerültem össze. 0-0 volt a rendes játékidõben, pedig sokkal több helyzetem volt, mégis a dánok majdnem kinyomtak. A hosszabításban aztán sikerült a védelmet kijátszani, 1-0.
Jöttek a portugálok! Baromi nehéz meccs volt. Elõször sikerült egy gólt rúgnom nekik, aztán kiegyenlítettek, sõt kaptam még egyet. A 2. félidõ vége felé nagy nehezen kiegyenlítettem. A hosszabításban egy nagy potyagóllal vezetést szereztem, majd szögletbõl újabb gólt, de a vége felé kaptam egyet. Végül 4-3-al továbbmentem.
Döntõben a spanyolok könnyebben mentek. 2-0-ra elhúztam, a 2. félidõben ugyan kaptam egy gólt, de rúgtam is a hajrában (3-1).
Ezek után nagyon focis feeling-em van. Jöhetne már az eb!
Breki33
szabadrúgásról beszélek P
Igazából a nehézséggel nincs is bajom, inkább a következetlenséget utálom. Pl San Marino ellen olyan gólt kaptam, hogy utána percekig nem tértem magamhoz. Majd ha lesz energiám, akkor berakom ide, érdemes megnézni. Másrészt, az osztrákoktól Pro-n talán még egyszer sem kaptam ki, viszont Luxemburg néha megszívat...

Nálam hangulatfüggõ 😊 Tegnapelõtt 3-at rúgtam az osztrákoknak, és félidõig kettõt luxemburgnak, amikor lefagyott, tegnap viszont csak 1-1 az osztrákokkal, 0-2-es zakó Luxemburgtól!! és 2-4 a svédek ellen. Hozzáteszem, hogy a góljaim jelentõs része szintén beívelésbõl születik., bár asszem egy-két kiugratás is összejött már, és néha szabadrúgásból is betalálok.

"igaz azóta énse rúgtam P "
hát ezaz.. pro-n én is csak alkalmi gólrugónak számítok
cca. két meccsenkét egy gól
azt szeretném megtudni, hogy van olyan human user, aki többre képes és hogyan??

Breki33
próbáld ki a Kenny-t P
Breki33
kicsit olvass vissza pár napja leírtam még két gólt is beraktam
igaz azóta énse rúgtam P
off. Wei beszerzése (ha megkésve is, de) folyamatban
azért még próbálkozom az Euro-val

Sziasztok!
Az a problémám, hogy egyszerûen nem tudok szabadrúgást lõni. Akárhogy is probáltam mindig fölé rúgja. Mondjuk eddig csak a magyarokkal játszottam. Lehet, hogy ez a gond? 😊 Magyarázza el már valaki lécci, hogy lehet kapura küldeni a bogyót!!!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Breki33
de
csak én azt használom semi-pro-n és megfelel

igaz inkább Wei-zek
megint oda lyukadunk ki, hogy buherák nélkül a game LOL

nem
miért, az alapjáték nem legyõzhetõ ??
gondolom nem kalkulálta be az EA a nehézségi fokozatok meghatározásánál a gameplayt 😊)

Breki33
gameplay-t használod?
Sziasztok !
topic süllyedés ellen:
amióta 4 nehézségi fokozat van, azóta a semi-pro és a pro közötti nehézség különbség érthetetlen. Semi-proban a gép elképesztõen „idétlen”, idõnként mintha nem is lenne ellenfél a pályán, pro-ban meg már irreális mutatványokra képes, alig áttörhetõ védelemmel és szuperklasszis kapussal. Hatalmas az ûr a két fokozat között, én semi-proban unom és komolytalannak minõsítem a gamet, pro-ban meg szinte megoldhatatlannak tünik a magabiztos játék (hangsúlyozom: NEKEM).
Pro-ban nem tudok passzolással (v.cselezéssel) áttörni a védelmen, alapvetõn szélrõl ívelgetek és amikor a progi úgy gondolja (pl. nem avatkozik be a védõ, leragad a kapus stb.) szerzek egy gólt. Az ellen gólszerzése ua., mint a FIFA 2004-ben: szélrõl beível és minden user általi beavatkozási lehetõséget kizárva gól fejel-rúg.
Pro szinten sikerül-e valakinek hatékony (nem beívelésre épülõ) támadásokat vezetnie, tud-e valaki stabilan 2-3 gólt lõni meccsenként, ha igen hogyan ??

Garcia
thx kipróbálom....

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Nálam sem mozog. Ugyanez volt a FIFA 2004-el, ott is buherálni kellett:
"Háló és közönségproblémára van megoldás: nyisd meg a Fifa2004/data/cmn könyvtárt. Ott lesz 3 ini fájl: cfg_pc_l.ini, cfg_pc_m.ini, cfg_pc_h.ini. Az l a low, az m a medium, a h a hard grafikai minõségre vonatkozik. Nyisd meg azt amelyikben te játszol, keresd ki a DISABLE_NET_PHYSICS=1 sort és az egyest írd át 0ra. Ez a hálót megoldja. Közönség: ugyanitt a CROWD_ANIMATION = 0 sorban a 0-t írd át 1esre."

Breki33
az tipikus 2004-as dolog

itt én variáltam a mezekkel, dehogy a fejekhez mér nyúlt?
lol. 😊

Nekem az tetszett, amikor az egyik osztrák srác öngólt szerzett, aztán a labdát megállította a háló, a játékos meg simán átment rajta. 😊

Breki33
A 3-0-ás Olasz gyõzelemmel végzõdött mérkõzésen a Német játékosok néha teljesen elveszítették fejüket

Breki33
NEW POPUPS

Breki33
FIFA 2002
=======================
Never Gonna Come Back Down (Hybrid's Echoplex Mix) - BT
Energy Flow - Vitae
Tenshi - Gouryella
Flight 463 - DJ Tiësto
Redemption - Conjure One
Revolution - R4
The Bells - Turpsichord
Das Glockenspiel - Schiller
Repeat The Sequence - Edison Factor
Stop & Panic - Cirrus
Overdrive - DJ Sandy vs Housetrap
First Snow - Issi Noho
Hi! Nem tudjátok hogy miért csinálja azt, hogy játék közben elkezd pittyegni az alaplapi "hangkeltõ"😊, de csak uefa 2004 közben...talán több gomb egyszerre lenyomása miatt? bár más játékba is nyomok több gombot de nem pittyeg, plz help mer nagyon idegesítõ

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Breki33
FIFA 98
==================
Song 2 - Blur
Keep Hope Alive - Crystal Method
More - Crystal Method
Now Is the Time (Cloud9 Mix) - Crystal Method
Busy Child - Crystal Method
Hugga Bear - Electric Skychurch
Tubthumping - Chumbawamba

FIFA 99
==========================
The Rockafeller Skank - Fatboy Slim
Rude Boy Rock - Lion Rock
Naked and Ashamed (remix) - Dylan Rhymes
Raincry - God Within
Gotta LEarn (Dub Pistols Sick Junkey Remix) - DanMass
Passion - Gearwhore

FIFA 2001
=============================
Bodyrock (B&H Bodyrob Mix) - Moby
Bodyrock (Album version) - Moby
Power to the Beats - Utah Saints
Funky Music (Levents Funk-o-rama Short Edit) - Utah Saints
We Luv You - Grand Theft Audio
Chinese Burn - Curve
Fly Away - The Source

FIFA 2003
=======================
To Get Down (Fatboy Slim Remix) - Timo Maas
In My Mind ? Antiloop
Jumpin' to the Moon (Unexplored Field Mix) - A.Mia
Hide U - Kosheen
Pride - Kosheen
Real Fonky Time - Dax Riders
Dy-Na-Mi-Tee - Ms. Dynamite
Played a Live (The Bongo Song) - Safri Duo
Bigger and Better - Spotrunnaz
Independent - Sportfreunde Stiller
You Held the World in Your Arms - Idlewild
Complicated (Pablo La Rossa Vocal Mix) - Avril Lavigne
Drivin - Bedroom Rockers
Force - D.O.G.
bp
Nem egészen ide tartozik, de ki volt az elõadója és mi volt a szám címe a Fifa99 fõcímének?

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Garcia
nálatoksem mozog a háló gólnál???

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
tartuffe
kösz mégeccer 😊

Yvorl redves farkára!

Breki33
úgy értem mint don is mondta lehet érezni, hogy veszi

fh-n a fõoldalon
"Új leírással bõvült a Fifa Iskola, most azt tanulhatjátok meg, hogy is kell az elmentett visszajátszásokból videó fájlt készíteni! Nem olyan nehéz feladat ez, ha valaki figyelessen elolvassa el a leírást menni fog! Így 0,5-2 MB körüli videót lehet készíteni, de ez a visszajátszás hosszától függ! Ez a módszer a Fifa sorozatoknál és a PES3/WE7I játékoknál is egyaránt használható! Szóval irány a Fifa Iskola!"

én nem veszek fel hangot és nem használok virtualdub-ot
a többi szakmai titok P
tartuffe
beakad? ezen mit értesz egészen pontosan?
le van írva fh-n: pontosan hol?
és ha te nem úgy csinálod, akkor hogy?
nem szívózni akarok, csak kifejthetnéd kicsit bõvebben plíz!
köszi 😊

Yvorl redves farkára!

Breki33

már mondtam!!!
Azt olvastam, de honnét szedjem le??

\"Hard to see, the dark side is.\"

Breki33
már mondtam

asf player
vissza kéne kicsit olvasni
Van mar valami megoldal rá, hogy hogyan lehet lejátszani a zenéket? Esetleg letölteni valahonnan?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Breki33
nincs és nemis lesz sztem
Breki33
zako oldaláról
nézd meg a DC-n
balintka
Kedves Breki33! Tudom hogy nem ehhez a témához kapcsolódik,de mivel a lap alján betted a The Glitterati - Do You Love Yourself címû számot,szóval azt szeretnám kérdezni, hogy honnan szedted? (nekem a Kill Bill filmzenéje kellene) Már írtam az mp3-as fórumra, de semmi.

balintka
Hali! Nem tudja valaki hogy van-e már az EURO-hoz direct-IP?

Breki33
aham és akkor beakad

de levan írva az fh-n ís
bár én nem úgy csinálom.
Breki33
tudja valaki hol van a CD-n a zdata4?

kellene egy Wales vörös mez
tartuffe
no, akkor csak elindítom a fraps-et, aztán replay közben f9?

Yvorl redves farkára!