UEFA Euro 2004

Oldal 1 / 45Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol lehet leszedni a crackfixet ?
nem tudja vki?
Breki33
examinee
Valami DIp-es megoldás még nincs rá?? Bár ehhez elõbb grafika kéne nemhogy dip lenne hozzá:P

bocs, de kipróbálni nem tudtam, mert le van tiltva az oldal
<#confused>
de azért kösz a segítséged
Breki33
Ha nem kettõvel elõtte lenne beírva
sziasztok!

nekem is crack kéne, mert a meccs végénél csak a kilépést ajánlja fel.
elõre is kösz.
Taranov
Én elküldtem neked, de visszaírt a mail system, hogy betelt a tárhelyed.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rudee
www.gamecopyworld.com

Szar Bayern, szar Bayern :)

Panjabi Mc
Havernak nagyon kéne egy jo Crack honnan szedjem le még ma kéne neki

Rotary & Dypee production

okkké, kösz, akkor küldöm a malt, mert kellene... nem nekem, hanem havernak, aki olyan hülye, hogy nem tom rávenni, hogy a pes/we sorozattal játsszon... :) náj

forza michael schumacher, inzaghi! kedvenc games: pro evo soccer 3, fifa 04!

Taranov
Rossz az a deviance crack, kell szerezni hozzá egy crackfix-et, ha kell írj egy mailt a [email protected].

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
crack
van egy olyan problémám, hogy lejátszok egy meccset, és utána a játék kilép... mit tehetek ez ellen?!
kösz

forza michael schumacher, inzaghi! kedvenc games: pro evo soccer 3, fifa 04!

Zolcsi01
Kössz!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

The Hedgehog
hehe :) jaja! még a 2001-hez gyártottam asszem nemis egy magyar válogatott mezt.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
IGen de a legnagyobb élmény az volt mikor elõszõr láttam a mezed a soccergaming-on P
The Hedgehog
neki biztos! :D

The Hedgehog
de szép idõk voltak amikor még arcokat gyártottam FIFA-hoz! Emlékszel Breki a FIFA FACES oldalra?

Breki33
huhhhhhhhhhh
van még? :-)
Breki33
szerintem arcra nemis kell jogdíjat fizetni amúgy

ez olyan mintha a Forma1-ben nem lehetnének jók a kocsik, ha nem veszeg a jogokat.

A márkanév jelen esetben a csapat és játékosnevek esetleg az aktuális esemény jogdíját lehet.

Amúgy van tutoriálom az arckészitésrõl
úgy kezdõdik, hogy fogj egy níííísterojjjj fejet (fénykép)és vágd ki P
The Hedgehog
Akkor nézegess focis lutra albumot, abban jók az arcok!

The Hedgehog
nem bizonygathatod mert nincs igazad :D

The Hedgehog
pfuh ekkora hülyeséget de már bocs! nem így van!

Taranov
Ott is szar :(

Breki33
ezt nemis tudnád bizonyítani

deha szerinted a Fifa-nal tökéletes mert övék volt a jog akkor inkább ezt nem kommentálnám.
Taranov
Jó, én nem fogom most itt bizonygatni az igazama, de szerintem van szinte minden arcnál egy-két vonás, ami direkt más, mint az igazi.

Breki33
nevek tényleg nincsenek minden csapatnál alapból
de az arcokkal semmi gond
Taranov
Magam láttam. Hát a nevek sincsenek benne, max., ha felrakod a patch-et.

gercse
mármint a kérdéseden

gercse
õ találja ki,ezen egy percig röhögtem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Breki33
ezeket ki meséli neked? P
Breki33
Taranov
Direkt el vannak rontva az arcok, mert nem fizettek jogdíjat.

Zolcsi01
Ott néztem elõször, de ott nincs. Akkor mást kérdezek.
Honnan lehet letölteni a BigGui-t?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

The Hedgehog
hülyeség! szerintem csupa hülyeséget írsz, mert nézd csak meg mondjuk Ronaldinho arcát a PES3-ban...

az egy dolog, hogy ott nem annyira fotorealisztikusak az arcok... az már más tészta!

Breki33
Ezt nem tudom honnan veszed,
de egyáltalán nem így van.

Pont felismerhetõk a játékosok és még a szemüveg tipusa is állitható
Taranov
Úgy értem, hogy nincsenek valósan kidolgozva, direkt eltérnek az eredetiektõl.
Pl. Davids direkt szemüveg nélkül van.

Breki33
Hmmmmm?

Miazhogy nincsenek benne?
Taranov
Nem is azért írtam, hogy segítsek, de Zolcsi eléggé félreérthetõen fogalmazott, ugyanis PES-ben nincsenek benne az arcok, Euro 2004-ben azonban igen.

The Hedgehog
mekkora segíccség :D új arcokra gondolt Zolcsi sztem...

de nem tudom hogy erre létezik-e külön a EURO-hoz progi! nézz szét a www.fifahungary.com-on!

Taranov
Euro 2004-ben vannak már arcok alapból.

Zolcsi01
Melyik programmal lehet berakni az arcokat a játékba?

Taranov
Viszem a laptopot :)
Mondjuk orvoshoz nem.

Breki33
Hát pl vársz orvosnál milyen jó lesz
vagy csajra
mégjobb
Taranov
Számítógépen jobb azért, de itt is nagyon ott van a szeren :D

Breki33
Ez mobilomon a 2004
Taranov
Teccik

Breki33
Breki33
igen egy rendes crack
meg máskor a visszaolvasás
JUICE
Sziasztok. Nekem olyan problémám van, hogy ha a meccs után arra megyek hogy "continue" a játék azonnal kilép a windows-ba, ect. nem lehet két meccset lejátszani, sem tournamentet. Van erre valami megoldás???

Oldal 1 / 45Következő →