2218
-
Carrick #2218 hol lehet leszedni a crackfixet ?
nem tudja vki?
-
#2217 Google -
#2216 Valami DIp-es megoldás még nincs rá?? Bár ehhez előbb grafika kéne nemhogy dip lenne hozzá:P -
gulaxy2 #2215 bocs, de kipróbálni nem tudtam, mert le van tiltva az oldal
de azért kösz a segítséged -
#2214 Ha nem kettővel előtte lenne beírva -
gulaxy2 #2213 sziasztok!
nekem is crack kéne, mert a meccs végénél csak a kilépést ajánlja fel.
előre is kösz. -
#2212 Én elküldtem neked, de visszaírt a mail system, hogy betelt a tárhelyed. -
Rudee #2211 www.gamecopyworld.com -
#2210 Havernak nagyon kéne egy jo Crack honnan szedjem le még ma kéne neki -
renato #2209 okkké, kösz, akkor küldöm a malt, mert kellene... nem nekem, hanem havernak, aki olyan hülye, hogy nem tom rávenni, hogy a pes/we sorozattal játsszon... :) náj
-
#2208 Rossz az a deviance crack, kell szerezni hozzá egy crackfix-et, ha kell írj egy mailt a [email protected]. -
#2207 crack -
renato #2206 van egy olyan problémám, hogy lejátszok egy meccset, és utána a játék kilép... mit tehetek ez ellen?!
kösz -
#2205 Kössz! -
#2204 hehe :) jaja! még a 2001-hez gyártottam asszem nemis egy magyar válogatott mezt. -
#2203 IGen de a legnagyobb élmény az volt mikor előszőr láttam a mezed a soccergaming-on P
-
#2202 neki biztos! :D -
#2201 de szép idők voltak amikor még arcokat gyártottam FIFA-hoz! Emlékszel Breki a FIFA FACES oldalra? -
#2200 huhhhhhhhhhh
van még? :-) -
#2199 szerintem arcra nemis kell jogdíjat fizetni amúgy
ez olyan mintha a Forma1-ben nem lehetnének jók a kocsik, ha nem veszeg a jogokat.
A márkanév jelen esetben a csapat és játékosnevek esetleg az aktuális esemény jogdíját lehet.
Amúgy van tutoriálom az arckészitésről
úgy kezdődik, hogy fogj egy níííísterojjjj fejet (fénykép)és vágd ki P -
#2198 Akkor nézegess focis lutra albumot, abban jók az arcok! -
#2197 nem bizonygathatod mert nincs igazad :D -
#2196 pfuh ekkora hülyeséget de már bocs! nem így van! -
#2195 Ott is szar :( -
#2194 ezt nemis tudnád bizonyítani
deha szerinted a Fifa-nal tökéletes mert övék volt a jog akkor inkább ezt nem kommentálnám. -
#2193 Jó, én nem fogom most itt bizonygatni az igazama, de szerintem van szinte minden arcnál egy-két vonás, ami direkt más, mint az igazi. -
#2192 nevek tényleg nincsenek minden csapatnál alapból
de az arcokkal semmi gond
-
#2191 Magam láttam. Hát a nevek sincsenek benne, max., ha felrakod a patch-et. -
#2190 mármint a kérdéseden -
#2189 ő találja ki,ezen egy percig röhögtem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2188 ezeket ki meséli neked? P -
#2187 klikk -
#2186 Direkt el vannak rontva az arcok, mert nem fizettek jogdíjat. -
#2185 Ott néztem először, de ott nincs. Akkor mást kérdezek.
Honnan lehet letölteni a BigGui-t? -
#2184 hülyeség! szerintem csupa hülyeséget írsz, mert nézd csak meg mondjuk Ronaldinho arcát a PES3-ban...
az egy dolog, hogy ott nem annyira fotorealisztikusak az arcok... az már más tészta! -
#2183 Ezt nem tudom honnan veszed,
de egyáltalán nem így van.
Pont felismerhetők a játékosok és még a szemüveg tipusa is állitható -
#2182 Úgy értem, hogy nincsenek valósan kidolgozva, direkt eltérnek az eredetiektől.
Pl. Davids direkt szemüveg nélkül van. -
#2181 Hmmmmm?
Miazhogy nincsenek benne? -
#2180 Nem is azért írtam, hogy segítsek, de Zolcsi eléggé félreérthetően fogalmazott, ugyanis PES-ben nincsenek benne az arcok, Euro 2004-ben azonban igen. -
#2179 mekkora segíccség :D új arcokra gondolt Zolcsi sztem...
de nem tudom hogy erre létezik-e külön a EURO-hoz progi! nézz szét a www.fifahungary.com-on!