12
  • asysoft
    Igen, pontosan erre gondoltam... Dehát kevesebb pénzből kevesebb reklámot lehet nyomni...:(
  • arty
    Nezd meg mennyi hot disszipal a processzorod. Es akkor nezz megy egy 1700+t :) A ketto teljesitmenye sincs egalban, ez mar mas kerdes ... van amihez a p4 is eleg.

Kb. akkor olvashattal a dolgok utan amikor az elso p4 kijott, az AMDnek meg a tulhajszolt Athlon1400asa ment ... :)

Jelenleg a P4 a aramzabalo/hotermelo. Megis: barmelyiket lehet huteni alacsony fordulatszamu, rezbordas minosegi hutovel.
  • mad mind
    Gondolom ez volt a vicc helye. Nálam most egy 20db-es hűtő fagyasztja az athlont. Alacsony zajszintű hűtők minden procihoz léteznek.
  • Yfel
    Az elozohoz hozza kell tenni, hogy 1.7-es P4-em van, nem megawattokat zabalo eromuvem :)

Y
  • Yfel
    Nekem pl azert van P4-em mert alacsonyabb fordulatszamu (=zajszintu) ventillatorokkal lehet huteni... van akinek ez is fontos :o)

Y
  • mir
    "Marketingben jobb az intel... Sajnos abban jobb, és nem is kevéssel...:(" mielőtt ilyeneket mondasz nézz meg egy AMd reklámot... vagy 9-10 hónapja láttam egyet(dual athlon MP) és azt kell mondanom, hogy a kis UFÓS intel reklámok nem voltak pariban az6 AMDsekkel. mondjuk 10*annyi intel reklámot láttam, mint AMDt, ez is igaz...
  • asysoft
    Marketingben jobb az intel... Sajnos abban jobb, és nem is kevéssel...:(
  • Omegared
    Háát az új P4... na az érdekes újdonság.

De ebben igazad van.
    Valamiben jobb az Intel, valamiben az AMD...

Szerintem most az Amd a vezető. Már innovációban, és technológiai fejlettségben.