420
Dangerous Waters by Sonalysts
-
prien21 #380 SIKERÜLT! Valahogy megcsináltam a crc hibát! Na akkor irány a mélység! -
#379 Akkor passzolom... -
prien21 #378 Ezt már próbáltam, de azért köszönöm a nem kapott infót :) -
#377 No warezz, de esetleg annyit, hogy az adott fájlt újra letöltöd, akkor lehet megoldódik a probléma... De nem tőlem kaptad az infót... -
prien21 #376 Helló! Ha valaki tud dangerous waters-ben segíteni írjon! Előre is köszönöm! Sajnos csak torrentről tudtam leszedni a hoodlumos verziót. Le is jött, csak a CD2-ben az r.39-es file CRC hibát jelez, ergó nem tudom telepíteni. Pedi nagyon tetszik a játék, ha esetleg neked is ilyen verzió van, adok címet és elküldhetnéd a fájlt. -
kiskorúbézoltán #375 RTFM...
Olyan szájbarágósan ír le mindent, hogy jobban nem is lehetne...
Magyar változat nincs. -
antigua #374 Hahó ! Behalt az oldal, vagy csak mindenki a győzike " showt " nézi ??? -
antigua #373 Üdv .minenkinek !
Érdekelne, hogy létezik- e valamiféle magyarosítás, vagy magyar oldal ami segítséget tudna adni a játékhoz ?( eddig én csak II.vil.háborús tengeralatjáró szimulátorokkal foglalkoztam, és ebben a játékban elég bonyolúltnak tűnik a sonar, fegyver rendszer (tomahowk) kezelése. -
#372 Kéne már egy jó Akulás szimulátor. -
Petko #371 már több éve egyszerüen nem használja a kutya sem... sajnos a sonalyst a kezdet kezdetén nem támogatta nagyon a multiplayer játékot és így kihalt, csak mindenféle online flottákat szerveznek külföldön és azok játszanak maguk közt -
#370 Nem tudja valaki lesz-e mostanéban atomtengós szimulátor?Én csak a SH 5-ről tudok,de még az sem egész biztos hogy ilyen lesz. -
#369 Ezzel hol lehet multizni mert a Hyperlobbyn mindíg üres a szerver,vagy nincs is nem értek hozzá.Elvileg lehetne csatlakozni a gémhez de mindíg üres. -
kiskorúbézoltán #368 Ugye?! :) -
#367 Jó ez a progi mindig vissza térek hozzá:) -
#366 Nah igen... Vadászat a Vörös októberre c. film megnézése előtte, játszani vele, majd újra megnézni a filmet, hogy az embernek sejtése legyen 1, 2 dologról :D -
#365 Oh ok..:D thx. -
kiskorúbézoltán #364 Ha a Falcon nem jött be, akkor ez - a DW - végképp nem a Te játékod... -
#363 Sziasztok,mivel nincs F.A.Q ezért bátran merem megkérdezni, hogy ez a játék tengeralatjáró/hajók szimulátora?Na és mennyire élethű..?(A faloc repülő szimulátor az nekem nem tetszik mert az dettó az mint az igazi..remélem ez nem dettó az..)Mennyibe kerül??Neten lehet gémelni vele?Patchek?Melyikkel játszotok?(Patch) -
#362 Innen hozzajuthatsz:
http://www.steampowered.com/v/index.php?area=game&AppId=1600&cc=HU -
Zzatsi #361 hali mindenkinek!! olyan kérdésem lenne h a játékot honnan lehetne letölteni??? esetleg vmi torrentet tudtok dobni??? ha igen akkor léccives küldjétek a [email protected] megköszönném... -
zoltang #360 Dangerous Waters Patch v1.04
http://www.sonalystscombatsims.com/downloads/download_games.html
http://www.3dgamers.com/news/more/1096486744/ -
LTJG Morgan #359 Ok, köszi, vettem :) -
zoltang #358 Ezt néztem meg: :)
05.28.06.Dangerous.Waters.Exclusive.Mission-CRIME 325.72 MB
SMSWEB, Torrent stb.
-
LTJG Morgan #357 Hogyan tudtad letölteni? Nekem sehogy sem hagyja -
zoltang #356 Köszi.
Lejött, és ezek vannak benne:
- ExtraMissions (10MB)
MPMissions
RedStormRising
SPMissions
- Videos (300MB) -
neuro #355 ha jól tudom, ez az európai kiadáshoz adott extra hadjáratok/küldetések - #352 -
zoltang #354 Dangerous Waters Exclusive Mission
Erről valaki tud valamit? (nfo) -
syscoHUN #353 Koszonom az infokat. -
LTJG Morgan #352 Ez az új Black Bean-es verzió annyiban tér el az eddigiektől, hogy belerakták a Red Storm Rising campaign-t, illetve néhány single mission-t amit játékosok csináltak (és 3 olyat amit eddig még nem játszhattunk), plusz ezen kívül van benne egy teljesen új campaign amelynek címe Operation Last Resort. Ráadásul új kézikönyvek járnak hozzá (több is), illetve egy dokumentum film (a USS Nautilus-ról). A teljes lista az eddigiekhez képest új tartalomról:
US GM PATCHED v.1.03
EXCLUSIVE VIDEO FROM PERISCOPE FILMS
EXTRA MISSIONS:
-Red Storm Rising (full campaign – 14 missions)
-First Salvo
-Sicilian Wedding
-We Dive at Dawn
-Chinese Takeout
-Blue Dragon
-Belling the Cat
-Gunboat Diplomacy (exclusive never released)
-Wonson Wolftrap (exclusive never released)
-US Naval Blockade (exclusive never released)
TRAILER
RNSM DISCOUNT
EXCLUSIVE FOR PRE-ORDER ON http://SHOP.GAME.NET:
-Extra campaign – Operation: Last Resort (single player)
-Tactical Guides
-
kiskorúbézoltán #351 Semmivel , max a legfrissebb verzó lesz alapból a CD-n (1.3) . -
syscoHUN #350 Akkor ez most mennyivel lesz masabb mint a masik korabbi verzio? -
Petko #349 az európai dobozos megjelenésről beszél valószinűleg -
zoltang #348 "MOVIE] SCS - Dangerous Waters
[2006. május 05. @ 06:44 - Mantis]
Új animáció érkezett a SCS - Dangerous Watersből. A Black Bean egy 80 másodperces, nagyfelbontású videóval szolgált rajongóinak. A trailer egy taktikai videók fedőnévre keresztelt kiadási sorozat második epizódja, amelyben megleshetünk néhány érdekességet a május 28-án megjelenni készülő játékkal kapcsolatban. Aki lecibálná a 26 megás videót, az ide kattanjon."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21759
Ez az új kiadás ugyanaz, mint a régi? :)
-
Cormac #347 köszi
-
Petko #346 www.subguru.com -
Cormac #345 Kipróbálnám a DW-t a Fleet C. után.
Tudtok ajánlani jó oldalakat, ahol lehet leszedni hozzá addonokat/térképeket/egyebeket amivel jobb/valósághűbb lesz a progi?
-
#344 Ezt láttátok már? Nem lesz rossz. -
#343 köszi szépen
-
neuro #342 Közel kell hajózni/repülni a kikötőhöz és miden hajót azonosítani kell. Periszkóppal vagy Turret Cam-al kell őket vizuálisan felderíteni.
Fontos, hogy téged ne vegyenek észre.
-
#341 Orional az első célpont nem világos a Ami tengeralatjárónál meg semmi