420
Dangerous Waters by Sonalysts
  • kiskorúbézoltán #20
    Fel tudod tenni valahova a 2.CD-n lévő manualt (pdf) ? Persze csak ha nem túl nagy és van rá lehetőséged !
  • a.carkey
    Nem lett csúnya, jól néz ki, és iszonyat bonyolult elsőre. Csináltam 1 db missziót, és kipróbáltam. Sub vs Sub. Aranyos kis program.

Akinek tetszett a Fleet Command, és oda volt a Sub Commandért - szinte ua a kezelés, csak ugye pindurcit szebb lett -, annak ez is be fog jönni. Nekem ugyan a FC jött beinkább, de tényleg lehet vízi és felszín alatti, sőt légi célpontot is irányítani. Nem rossz, nem rossz. Van voice command is, de ebbe még nem nagyon merültem bele. Nagyon komoly játék. És ismétlem: JÓ A GRAFiKÁJA!

• Pogacsa--
    A manual 560 oldalas, szeritnem csak a tema megszallottainak...
  • Tuvok #17
    tényleg, az kinn van már ?
  • Tuvok #16
    jesszus, ez megvan még ? :D

hmm, csak ki kéne próbálni ...
  • Tatyla
    igen csak eltellt egy év...
  • grebber
    Aki probálta irhatna milyen.

Akit érdekel itt itt itt is fenntvan. (torrent)
  • AnuluWork #13
    Megjelent.
  • Braveheart
    ja
  • kiskorúbézoltán #11
    :DDD

Most nézem , majdnem pont egy év telt el ! Milyen népszerű játék lesz ez ...
  • kiskorúbézoltán #10
    Gold .
  • kiskorúbézoltán #9
    Elvileg a SHIII. is idén jön az 2. V.H-s .
  • a.carkey
    Is.
  • Braveheart
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZAZZZZZZ!!!
    Ők csinálták az egyik kedvenc játékomat, a Sub Commandot! Végre egy jó tengeralattjáró/hajószimulátor!!!
    HAHAHAHA
  • Tuvok #6
    hát még én
  • PREMIERE1
    Ők csinálták a Fleet Commandot. Az máig zseniálisan megcsinált kis progi. Nem hinném, hogy ez rossz lesz. Sőt. Azt mondom, egyfajta Fleet Command 2 lesz, amiben lehet majd müködtetni is a technikát, nem csak sima rts, mint az FC volt.
    A Sub Command stílus továbbfejlesztésének tűnik. Csak itt a hajükba is be lehet majd űlni, meg a repcsikbe is.
    Remélem a legjobbakat!
  • traXion
    Fajín! :D
  • DJ Skyline
    gecó azt hittem hogy valami WWII-s gamma lesz!
  • Punker
    ááááá
    ezer éve egy jó tengeralattjáró szimulátorra várok.
  • Tuvok #1
    Dangerous Waters - megjelenés 2004. második negyedév. Kiadó: Sonalysts Fejlesztő: Sonalysts

Tengeralattjáró, hadihajó, és- repülőszimulátor.
    Beszéljenek a képek.