Half-Life 2 már csak nyáron?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapjatok már elõ régi ujságokat amikben bennevannak megjelenési dátumok és nézzétek már meg rengeteg nagy név van amit kiírnak hogy pl: Megjelenés 2002 júli 21 és ehhez képest kijött monnyuk 2003 októberben...
HL2 csak azért kavar ekkora port mert igencsak a középpontban van...De ha egyszer kijön akkor nagyvalszeg tróntöltelék lesz😊
Faxékell így nyavalyogni...Jáccatok addig mással...😊
Majkijön ez..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
majd peccselgetik az plusz fél év idõnyereség
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
De már abban az alphában is egykét helyen volt olyan fizika hogy a hasonszõrü játékok bujhatnak eefelé😊
Half Life 2 E3 videók
más kérdés hogy ezekhez képest a kilopott verzió nulla, szóval lehet hogy csak simán reklámfogások
ja, és a dátumot is érdemes kuksolni, mivel alig 2 hónappal az igért tényleges megjelenés elõttre datálhatók, szóval elméletben minden alapjuk meglehetett a szeptember 30ra
mi van ha tényleg készen volt, lehet hogy valami más ok van a háttérben, pl tényleg tul magas lett a játék konfigigénye?
Mihez képest?!?
Egyedül a Doom3 és a STALKER veheti fel a versenyt vele látványvilágban...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
/*WTF?!*/
A Doom3-as "hülyítés" ehez képest baráti tévedésnek minõsül....
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Jóvicc ez a Dforeverrel hasonlítgatás,csak azt vegyük már figyelembe hogy ez itt azért kavar ekkora port mert a figyelem ráirányul...számtalan program van ami 1 éves csúszásokkal jön ki a piacra de mivel nincsenek a figyelem középpontjában ezért annyira nem is tünik fel...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Intel, ATI, MS rulez...
Ez még egy dolgot felvet, miszerint egyáltalán mi miatt késik a HL2. A VALVE ugye a forráskód lopást nevezi meg indokként - viszont ha ez sem lenne, akkor nem is lenne mire hivatkozni, tehát a lopás kvázi mentõangyalként jött...
Innen pedig már csak egy lépés az, hogy a lopást önlopásnak feltételezzük, hogy így leplezzék a játék tulajdonképpeni állapotát, és mentséget találjanak a csúszásra...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lassan mindent elcsusztatnak nyarra 😞 aztan majd nyaron: az emeberek ilyenkor inkabb starndolnak, adjuk ki osszel, osszel meg: jajaj mindjart itt a karacsony 😞
szal, szkeptikus vagyok a nyarat illetoen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szoftvertechnológián tanultuk: Ha egy csúszásban lévõ projekthez újabb embert rendelsz, még tovább fog csúszni. Csak egyet lehet érteni a dologgal :7
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
viszont a programozói munka nem pénzrõl szol, és sokkal idõigényesebb. Késés esetén szinte lehetetlen extra embereket bevonni egy évek óta tartó munkába, az eltartana 1-2 hónapig amig egyáltalán kiismerik magukat hogy mi hol van. Tehát szerintem sokkal inkább a játék fejlesztésével vannak elcsuszva, mint egyéb körülményekkel.
Azt is kétlem, hogy hardverkörülmények gátolnák a kijövetelét, hiszen a nagy konfigigény még soha nem gátolta meg egy játék megjelenését, számtalan esetben volt hogy még a kor legjobb gépein is alig volt játszható egy egy játék. Az, hogy kihagyták a karácsonyi kaszálást, hatalmas csapás lehet, ami komolyan meglátszik a nyereségen és a részvényárfolyamokon is. Nem sok kell hozzá, és itt fejek fognak hullani.
2003. Szept 30.-ára igérték. - Elötte egy héttel jelentik be, hogy nem fog megjeleni - új dátum nincs.
"Hooliday Season" (Karácsonyi ünnepekre) - Gabe Newel mondta ezt 2003 Október végén, egy interjúban.
2004. Április A VU Games emlegette ezt a dátumot 2003 Õszén.
2003. Nyara Legutóbbi információ - viszont továbbra is csak megcélozzák ezt a dátumot.
És hogy miért késik?
Hivatalosan azért, mert 2003 Augusztusában kilopták a HL2 forráskódját. Személy szerint nem teljesen értem, emiatt miért kell ilyen mértékû (kb. egy éves!!!) csúszást elszenvednie a játéknak. Személy szerint a következõ okokat tudom (még) elképzelni:
-Addigra kijön az ATi R420 és az nV40 videokártya is. Az nVIDIA-nak nagyon jól jön a csúszás (az FX kártyái PS2.0 teljesítménye már ki volt tárgyalva oda-vissza), az ATi-nak kevésbé, mivel a 9800XT-t hírdette a HL2-vel, ami miatt nem kevesen csak kuncognak most már.
-A STEAM nem áll készen még mindig a HL2 esetén várható rohamra. Tény, hogy a STEAM csak mostanság kezd eljutni arra a szintre, hogy már "megbízható" jelzõvel illesük, és a VALVE csak nemrég jelentette be, hogy további szervereket von be a STEAM kiszolgálására. Ha a VALVE eredetileg felvállalt dolgokat akarja megvalósítani (pl.: elõfizetõs rendszer, bankártyával a STEAM-en keresztül megvásárolható játékok, stb.), akkor egy 100%-os STEAM-re van szüksége...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!