30
  • Wendol
    #30
    Hali
    A nforce, GameCube reszen azert eleg sok masolt GameCube jatek van. http://www.nforce.nl/index.php?do=listsection§ion=20
    Gondolom, ha olyan draga lenne, vagy olyan nehez lenne elkesziteni akkor nem jelene meg ennyi. :))
    Udv Wendol
  • Cat #29
    a processzor és a processzormag nem ugyanaz
    egy pentium 4 HT is kétprocesszorosnak számit az operációs rendszer számára
  • [HUN]PAStheLoD
    #28
    egy konzolt se vettem még inkább a PC..
  • mir
    #22
    "ha meg annyira ki akarod irni akkor a panasonic is kiadta a sajat gc valtozatat amibe dvd-re is ranyomathatod a jatekot."
    az a változat $1000 feletti áron kapható.
    szerinted aki 250 000 Ft környékén vesz konzolt, az másolja a játékot?
  • mir
    #21
    "attol meg hogy tudatlan vagy a dolgok nem valtoznak, ethernet-en kell rakotni a pc-re, gc-n a loader progit elinditani es a letoltott gc jatekokkal jathatsz szo nelkul, a legtobb mar kijott warezban, es rendesen mukodik."
    erről nem tudtam, és ne faszozzál le, énse faszoztalak le téged.
  • mir
    #18
    "Hol van GC-n warez ?"
    GCn nincs, mert vagy veszel 1000+ USDért írót, majd hozzá való lemezeket 15 USDért darabját, vagy a megfelflő licencdíjak megfizetése ellenében a nntendó nagyon szívesen kiírja neked a játékot, amit fejlesztesz. nincs warez
  • mir
    #17
    "A kerdes, az hogy a jatekok hogy hasznaljak ki a tobbprocit, mert szerintem pont a jatekok azok, amiknel a parhuzamosithato feladatokat mar a graf kartya csinalja(T&L), tehat igazabol nem nagyon marradt olyan feledat, ami jol parhuzamosithato, max 10-20 %-ot ad hozza egy masodik proci az osszteljesitmenyhez, jol latszik ez a HT-s p4 eseteben, jatekoknal nem sokat szamit, meg ki az az orult a multithreades jatekot ir, max az AI programozasanal latom ertelmet, de a strategiai jatekeok nem konzoljatekok."
    az, hogy mit használnak ki, az csak a fejleszésen múlik.
    bármit meg lehet írni 1 vagy 2 vagy többprocesszoros optimalizációval, csak ezek nyilván a fejlesztés költségét növelik jelentős mértékben. az általában 1processzoros PCken természetesen nem találkozunk több-processzorra optimalizált játékkal, de egy többprocesszoros konzolra nyilván mindent többprocesszoros optimalizációval fejlesztenek.
  • valaé valaé ná
    #15
    Hol van GC-n warez ?
  • 3P
    #13
    Lehet, hogy maradi vagyok, de en maradok a a jo oreg PC-nel.
    A technikai szinvonala nem hiszem, hogy jelentosen el fog maradni egy ilyen masinatol, de multifunkcionalitasa, (legyen akarmilyen javulas is a konzolokban) sokkal jobb lesz egy PC-nek. Nem mondom, hogy nem jelenik meg jo jatek konzolra, hiszen valoban sok-sok jatek jon ki ra, de PC-re is jon ki szamos jo jatek, tobb, mint amire valaha is idom lenne, igy meg nem is igazan erdekel, hogy esetleg Box-ra PS-re 3x annyi jon-e ki... :)
  • SoDI---
    #12
    Nem fejleszteni többé a PC-t?
    X-Boxra váltani?
    MINEK?
    A PC folyamatosan fog fejlődni, az X-Box meg stagnálni fog. 5 évvel a debütálás után pedig csak röhögni fogunk a specifikációin.
  • Csudri #11
    Én tegnap egy olyan hírt olvastam amelyben az áll, hogy nem 2 hanem 3 proc lesz benne. Vinyó nem lesz, a mentéseket flash kártyákra lehet majd menteni. Állítólag 256 vagy 512 mega ram lesz benne, ez attól függ, hogy mennyi lesz a PS3-ban.

    Kíváncsian várom a fejleményeket. Tuti nem veszek ilyet, de biztos ütős lesz. Az én utolsó konzolom a NES volt. Még ma is poén leülni 4-en World Cup-ozni egy pár üveg sörrel.
  • CSOCSO
    #10
    akarmilyen konzolt hoznak ki.azutan ket evvel mar jobb pc-k lesznek..ez igy volt mindig... igy is lesz.. amivel nincs is semmi baj...
  • IGAZIWILLIAMS
    #9
    nekem mindegy,csak ne hozzák ki túl hamar mer akkor nem lesz kihasználva a régi. És állítólag tényleg külön csoport dolgozik egy olyan megoldáson ,hogy ne lehessen másolni rá a gammákat
  • NEXUS6
    #8
    Én ezen a duálprockós megoldáson gondolkodom, meg annak a köccség hatékonyságán.
    A ps3-ban pl valszeg egyetlen cpu lesz (+gfx hardver, stb), amit ráadásul nem csak a konzolban, hanem máshol is használni akarnak.
    Na mármost, ha már kész a gyártósor akkor ugye az a lényeg egyrészt, hogy mekkora szériát tudok kinyomatni, mert akkor le lehet vinni a darabonkénti előállítási költséget, meg a fejlesztésre költött pénz is megoszlik. Másrészt szerintem hülyeség két vasat tenni a gépbe, ha egyel is megúszhatod, mert az csak növeli a költséget. Akkor már inkább egyetlen nagyobb teljesítményű prockót kéne belerakni, hogy ne bukjak akkorát az üzleten, ha már az előállítási költségek alatt adom a konzolt, ugyebár.

    Nos épp ez a jóhír az M$ számára: az IBM fejleszt a cikkben említettnél nagyobb teljesítményű egyprocesszoros, konzolokba szánt megoldást!!!!

    Csak ezt úgy hívják: cell ;)
  • mir
    #7
    valszleg nem windows oprendszere lesz, és programozási szempontból lesz directx10 kompatibilis, bináris oldalon semmiképp.
    valószínű, hogy merevlemez sem lesz benne.
    ár: az ára biztosan normális lesz, nem szálhatnak el vele, mert akkor senki sem veszi majd. ezt nem engedhetik meg maguknak. a konkurens sony PS3nál nem lehet sokkal drágább.

    warez: az biztosan nem lesz. a pletykák arról is szólnak, hogy DVDlemezről filmet játszik le, CDről zenét, vagy képeket, és egy spec. Xbox lemezről meg programokat tud futtatni. mint a GC. spec lemez. no copy.
  • Zsoltee_a_bator
    #6
    soha nem fejlesztesz, amugyis "640k orokre eleg". :)
  • MaSzKa
    #4
    Akkor valszeg fut rajta a Windows Longhorm!
  • gyraph
    #3
    Nekem ugyanez a tervem...osszel meg osszepakoltam egy bomba PC-t, ami boven jo lesz amig ez megjelenik es ha ezt megveszem, akkor boven utana is, mert nem fejlesztem tovabb a PC-t.
  • Kandurex
    #2
    kemény masina lesz, szinte bizros, hogy a PCmet már soha nem fogom fejleszteni, egy ilyen kis dögre majd beruházok...csak lesz hozzá warez-rulez :))
  • ollie
    #1
    Kiváncsi vagyok mi lesz ebből és arra is, hogy egy eccerű halandó meg fogja e tudni vásárolni.