Ásványvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Szal jó az íze.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
más kérdés hogy szerintem is átbaszás csomo, pl a gleccservíz, meg nevetséges hogy nálunk az evian 4-500 ftba kerül, mig franciaországban a legolcsobbak egyike, tavaly vmi 60-70 cent volt franciaországban, azaz 180 ft körül. És ott az összes többi ilyen árban van!
egyszer ittam irto finom san benedettot egy pizza után, majd elélveztem közben, utána direkt 5-6x azt vettem, de nem tudta hozni ugyanazt az érzést, ugyhogy le is szoktam róla.
egyébként igen, volt teszt, koka kolával, nagyon gyorsan szétmar mindent. A kamionok kerekét pl azzal mossák a gyárban, nagyon jól fertõtlenít, minden bacit megöl
annyira én sem hiszek benne, csak úgy hallottam
de az biztos jelent valamit, hogy utána büfizned kell tõle
1. nem a csontjaidra öntöd
2. Azért a szervezetben nem kevés ellenálló képesség van, fõleg a gyomorban, meg az emésztõrendszerben, enzimek meg satöbbi, szóval ilyen dolgokban sem bízok meg igazán.
1. a jó ásványvizeknek van szénsavmentes változatuk is, mert a szénsavval sok mindent el lehet fedni
2. a szénsav káros a szervezetre. szénsavas vízbe raktak 1 darab csontot és pár hét után károsodott
De asszem most már megyek, mert vagy 8 visszatörlésem volt egy hozzászóláson belül 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Szénsavasat veszek ja, de arról nem mondtak semmit.
1 bubis a gyenge.. 2 bubis a kozepes es 3 bubis a kurvaeros!!!
😄 😛
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)