105
Cat aszonta, nyissunk 1-et
-
#65 ... Értelmes topic. Mind1.
Én csak ritkán iszom, inkább a csapvíz.
Mielőtt a korábbi lakásunkban kicseréltük a csapokat, azelőtt isteni, mindig 100%-ig (nyáron is!) hideg víz jött, de a csap csréje után megváltozott az íze... (A tömítés talán?) Most költöztünk 1 hónapja, a víz jó, néha ki kell engedni, viszont ha állni hagyom, akkor enyhén rozsda ízű lesz... (25 éves rozsdás csövek...) -
#64 én az egybubist szeretem -
#63 admin bacsik tegyetek be a szmajlik koze:)) -
#62 ok most nekem is leszedte nagynehezen:) -
#61 A szmájli? Nekem jó.
Király :) -
#60 hat ez nem akar menni.. nem tolti le rendesen:( csak felig.. nektek jo? -
#59 csinaltam egy arcleszaggatos szmajlit:)
-
Dani19.. #58 valahogy ugy :)) -
#57 Így nézel ki a tekknó buli után? :-)) -
Dani19.. #56 -
#55 -
Dani19.. #54 egy korty ásvány-viz néha életet tud menteni 1-1 techno-house partyn. ezér is szeressük. -
#53 Nekem az Apenta ízlik a legjobban. Kicsit sós vagy mi...
Szal jó az íze. -
#52 2 (2,5) liter az ajánlott folyadék -
#51 Az is CocaCola tulajdon. -
#50 Ja 20 évig napi 4 liter szénsavas ásványvizet iszok aztán kint az utcán valami jómunkásember rámtolat a zsukkal. -
#49 a Bon Aqua a nagy átbaszás mert az sima csapvíz adalékokkal 200Ftért -
#48 erősen mentolos rágóval nincs bajom, csak a szénsavval, egyszerűen nem szeretem. -
#47 az még hagyján, de egy (olcsó) cukor (és energiamentes) üdítőben mennyi szarság van -
Cat #46 egyébként én nagyon örülök az ásványvizek feltörésének, ugyanis emiatt drámai mértékben zuhan az édesített "űditőitalok" fogyasztása, és azoknál messze egészségesebbek ezek
más kérdés hogy szerintem is átbaszás csomo, pl a gleccservíz, meg nevetséges hogy nálunk az evian 4-500 ftba kerül, mig franciaországban a legolcsobbak egyike, tavaly vmi 60-70 cent volt franciaországban, azaz 180 ft körül. És ott az összes többi ilyen árban van!
egyszer ittam irto finom san benedettot egy pizza után, majd elélveztem közben, utána direkt 5-6x azt vettem, de nem tudta hozni ugyanazt az érzést, ugyhogy le is szoktam róla. -
#45 Én ezt nem tudom felfogni. Nekem se bírja sok haverom a szénsavat, meg az erősen mentolos rágót mer' "erős". Hát össze ne essenek nekem. -
#44 Majd jól meghalsz, aztán nézhetsz! -
#43 És akkor mivan? Egyszer élünk :) Akármerre nézek minden károsít engem, majd pont a szénsav fog érdekelni. -
#42 Arról nem is beszélve, hogy pukizni, meg büfizni lehet tőle csak! -
#41 Azonkívül a kólában van még foszforsav is ami nagyon nem kell a szervezetnek... -
#40 milyen gyártmányból iszol? -
#39 AAAARGHHH ( arcletepo szmajli) -
Cat #38 én azt is kirázom, de csak kicsit :D -
Cat #37 egyébként a szénsav tényleg káros a szervezetre, fogakat is roncsolja (a kolában erre még rátesz a cukor), és marja a nyelőcsövet is -
#36 felrazza az uveget majd kiereszti a szensavat.. haaat.. vki a kolaval csinalja ezt..azt le tudnam utni... fujj de utalom a bubimentes kolat -
Cat #35 hogy csökkenjen a buborék erőssége és mennyisége -
Cat #34 az nem csak a szénsav miatt van
egyébként igen, volt teszt, koka kolával, nagyon gyorsan szétmar mindent. A kamionok kerekét pl azzal mossák a gyárban, nagyon jól fertőtlenít, minden bacit megöl
-
#33 he???:) -
#32 kirázooood?
hogy érted? -
Cat #31 én szinte mindig erőset veszek (mivel balfibol nincs közepes), és kirázom. A teljesen bugyborék nélkülit utálom, nagyon szar ize van sztm, kell egy icipici bele. -
#30 és te milyen fajtákat preferálsz csocsesz? -
#29 Minel van jobb annal benne szensav -
#28 remelem igy mar nincs baj... -
#27 Minél több szénsav van benne annál jobb :P -
#26 amerikaban szarabb a helyzet.. nem eleg hogy szensav meg midnen. .de annyi etelszinezek van mindenben hogy megfogja a konyhaasztalt!!!!!!!! fanta narancs nem olyan mint nalunk hanem mely uv voros...pfoooojjj