Singles: Flirt Up Your Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-)
aztán meg csodálkozol, hogy elhívsz randizni egy lányt, és hiába küldöd neki a csaláskódokat sms-ben, nem hajlandó randizni veled...
:-)
Hala Madrid!
Van még valahol valami sms-es oldal, ahol meg lehet szerezni ezt a dokumentumot?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szeretném a segítségeteket kérni! Megvan a singles deviance, felraktam hozzá az 1.5ös patcht, de valami másolásvédelem nem találja a cdt. Mi a hiba?
Gery
Kurva óccsó, nekem nem köll!
Jelentkezz priviben!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És láttam van hozzá patch. mit takar ez?? miker tartalmaz és javít?érdemes leszedni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mer elfogy a lóvém akármit csinálok

Valaki pls!!! Az a big trouble, hogy megvan a demó, ami teljes funkcionalitású, de csak 6 óráig használható... Hogy lehetne örökéletûvé tenni?
Children mod, pfuj...
Fro5t
Gratula, 400 megákat töltögetsz lefelé?
Na látod, ezért kell Neked ilyen játékkal játszani hús-vér partnerek helyett :-P
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
4 orat lehet vele jatszani aztan anyi. Ha pedig bevan regisztralva akor korlátlan ideig fut. Ez fullos game?
LEszettem 1,2 mb cracket hozza de nemmegy a game. Ha valaki tud valami megoldast annak elõre is thx. a regisztracion kivöl.

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
szal: ugyanaz, csak a GAME.cfg-be!
A Game részhez ezt: cottageEnabled = true Az egészet neked kell beírni! Én is kerestem elõször. MOndom, itt nincs is olyan, hogy cottageEnabled... Szóval az egész rizsát írd be, és akkor okés lesz.
Jó,fajin hogy lehet sexelni ,de amúgy egy nagy 0.
A sima sims is jobb nála (szerintem.)