537
-
Somik #497 Tud valaki crack-et vagy valami a Singles Update 1.5 telepítése utána, mert nem megy a játék neten nem találtam semmit csak azt hogy más is keresi. Ti tudtok? -
#496 Az a helyzet hogy nekem sem eredeti a játék.Megpróbálhatnád az 1.4patch-et.De előtte a mentéseket másold át. -
Stickee #495 Semmi gond nem harapom le a fejed. Gondolom neked eredeti a játék. De szerinted akkor nem is megoldható azt a patch-et feltenni másolt cd-hez? -
#494 Bocsi. Azt hittem hogy jó lesz,de tévedtem. -
Stickee #493 Köszönöm segítséged biztosan jót akartál de elég jól kicsesztél velem. Most telepíthetem újra fel a játékot. A gond az hogy letöltöttem azt a patch-et amit mondtál. Csakhogy nekem másolt a lemezem. Ezért már el sem indul a játékom. Nagyon korrekt plána a mentések miatt. Na mind1 ez van. Ha tudsz vmi okosat írj. Köszi -
Stickee #492 Köszönöm a segítséget. A magyarítás itt is kb annyit ér mint a simsnél. Nem túl sokat. Tetszik a játék de sokmindenre nem jöttem még rá. Egyenlőre az idegesít a legjobban hogy elkövették ugyanazt a hibát amit a simsnél. A fogmosás stbugyanúgy órákig tart. A másik amire még nem jöttem rá hogy lehet más nézetből nézni a képet. Mert sokmindent csak akkor látok ha elviszem arra az emberkét. Ezért őszintén szólva próbálkozom próbálkozom de csak addig míg ki nem jön a sims 2. Mert hát azért az lesz az igazi. Pussz nektek! -
#491 Innen pedig az 1.5 patch-et töltheted le: http://www.pcdome.hu/download.php?id=1565 -
Vlala #490 Valaki tényleg azért játszik ilyenekkel, hogy ne legyen cenzúrázva a vécé? Kezdek kiábrándulni a "mindenki normális" világképemből... -
#489 Stickee a singles magyarosítását innen leszedheted: http://www.csete.tuti.hu/SINGWEB/singles.htm -
Stickee #488 Sziasztok!
Én most szereztem meg a játékot de nem magyar. Tudok hozzá magyarítást szerezni? -
Attiska #487 Van némi változás, a level of nudity-t 10-re véve már csak a wc van cenzúrázva. :) De gondolom, ez ellen is lehet tenni valamit... :) -
Attiska #486 Na, megszereztem az angol változatot. Lennebne mind a fürdés, mind a wc cenzúrázva van. Van valami patch? -
Vlala #485 Ne vedd a szívedre, tudhatnád, hogy én mindig csak morgok...
:-) -
Lyan Kyj #484 :))Ha már van olyan, hogy végtelen pénz, gondoltam, ilyen is lehet. Mindegy. -
Vlala #483 cheat, ehhh...
aztán meg csodálkozol, hogy elhívsz randizni egy lányt, és hiába küldöd neki a csaláskódokat sms-ben, nem hajlandó randizni veled...
:-) -
#482 egyszer próbáltam, akkor az elején fagyott, szerintem kicsi a gépem hozzá, majd még +próbálom feltenni -
#481 dc
szoltan, hogy hogy nem műxik? torrentes szar?:) -
Lyan Kyj #480 Én meg azt kérdezném, hogy nincs-e olyan cheat, mellyel minden érték a maxra menne, pl. romantika, stb.? -
#479 nekem megvan, csak nem müxik:((( -
Attiska #478 Sziasztok,
Van még valahol valami sms-es oldal, ahol meg lehet szerezni ezt a dokumentumot? -
#477 Hogyan lehet aktiválni a VILLA módot? -
#476 A bolti ár fele. Még mindig fóliázott, hibátlan az egész. -
Zuperman #475 Persze magyarul, ha lehetne kérni. -
Zuperman #474 A lang.cfg és a lang2.cfg file-okat el tudná valaki küldeni a [email protected] címre? Köszike előre is -
#473 Mé annál is több -
#472 Igen, tobb mint valoszinu hogy kell ;] -
#471 1.5 ös crack kell hozzá? -
#470 Mennyi? -
Geryke #469 Hi mindenki!
Szeretném a segítségeteket kérni! Megvan a singles deviance, felraktam hozzá az 1.5ös patcht, de valami másolásvédelem nem találja a cdt. Mi a hiba?
Gery -
#468 Eladó egy bontatlan, magyar verziós Singles (szinkronos)!
Kurva óccsó, nekem nem köll!
Jelentkezz priviben! -
#467 dolhozzá. szerintem elégg jó a játék, csak már nem játszok vele, mert meg lehet unni sajna. extrát hozzá!.
És láttam van hozzá patch. mit takar ez?? miker tartalmaz és javít?érdemes leszedni? -
Bandy11 #466 Tud valaki hozz cheatot?
mer elfogy a lóvém akármit csinálok -
Drizzthsz #465 I'm in need of aid!!!
Valaki pls!!! Az a big trouble, hogy megvan a demó, ami teljes funkcionalitású, de csak 6 óráig használható... Hogy lehetne örökéletűvé tenni? -
Vlala #464 Ahogy a perverz társadalmi igényeket ismerem, meg fognak jelenni a gay és lesbian kiegészítők is, d remélem, az állatvádők megvétózzák az animal oldalát...
Children mod, pfuj...
Fro5t
Gratula, 400 megákat töltögetsz lefelé?
Na látod, ezért kell Neked ilyen játékkal játszani hús-vér partnerek helyett :-P -
#463 Én most kezdtem el vele játszani,de nagyon zsír aí játék.odabasz,sőt odavissza -
Somik #462 Mit szoltok hogy készül hozzá 1 új kiegészítő amiben már 3-man lehet csinálni!? :) -
#461 nekem 8 -
Darkboy #460 jó lenne, de minek? úgy se jár má senki se ide! -
#459 Ez nem lenne jobb bannernak ?
-
Darkboy #458 szedd le a teljest